90

Анонимен

преди 12 години

няма ли една снимка на тоз *** внук .че да знам като го видя да му навра сабята в *** гъ....

89

отвратена

преди 12 години

Не искам *** да живеят на гърба на синовете ми и на мой гръб. Защо БГ е мащеха на българите и не дава помощи на БГ а само на ***, Българийо, твоите управници са по зли и от Турците ...... които са ни били поробили. Българите трябва да сме облагодетелствени а не *** които живеят на наш гръб и 1 БГ семейство не смее 2-ро дете да има а *** ИМАТ ПО 10 ДЕЦА ЗА С/КА НА ДЪРЖАВАТА ........СРАМ

88

Анонимен

преди 12 години

Не са виновни само ***! На тях такава им е природата, като племе действат по 'пътя на най-малкото съпротивление'. И щом държавата им позволява подобна безнаказаност, те ще я използват! Но не са само те - протестът е срещу безнаказаните мутри, срещу самозабравилата се политическа каста, която вече 22 години 'преход' ни стриже и дои! ГЕРБ ще отнесат най-много негативи, защото са управляващи сега, а се скриха като мишки, но и останалите политически партии също са виновни за случващото се!

87

CS

преди 12 години

Най-адекватната мярка след случилото се в село Катуница е Цветан Цветанов да си подаде оставката като вътрешен министър, каза тази вечер във Варна лидерът на ДСБ Иван Костов.По думите му тогава в МВР ще дойде човек, който си гледа работата, а не изборите. Сега полицията е безучастна и не си върши работата, посочи Костов, цитиран от БТА.Според него това дава възможност да се разпалват страсти и процеси на насилие, които са абсолютно недопустими.Случаят в Катуница е един ромски бос, който се е ползвал години наред с подкрепа, да се превърне наистина в цар, коментира Костов. Според него точно това е довело до насилие.За съжаление започват сблъсъци и на други места и трябва да има промяна в МВР, каза Костов.Той посочи, че никога до сега предизборна кампания не е започвала с толкова много скандали.Стартът е и трагичен, защото има смъртни случаи, затова наистина най-добре е Цветанов да не бъде повече вътрешен министър, обобщи Костов.По-рано днес оставката на Цветанов поиска и СДС.

86

Анонимен

преди 12 години

Всички *** са толерирани.

85

мангустан

преди 12 години

това не се търпи, трябва ние да ви изрежем не главите, *** да ви изрежем и да ви гледаме сеира! скопете ***!

84

ДОГАН

преди 12 години

Хора Слави Трифонов и БТВ зощитават цар киро , явно са антибългарски настроени

83

кн

преди 12 години

това е електоратът на герб. защо п. социологически агенции не публикуват данни за изборите в *** махали. и новият президент на герб ще бъде избран от ***, които свободно продават контрабандни цигари по пазарите. българино, опомни се, както казваше ж. ганчев. наричат те ***

82

от 52

преди 12 години

аз съм съгласна, че Рашкови трябва да бъдат жестоко наказани за всичките си извращение към бедния български народ. Бой ли ще е, смърт ли ще е- обществото да реши! но мисля, че точно тези мръсни *** бая некомфортно ще се чувстват в затвор със строг режим- да им го подават....няма да се доизказвам.

81

Анонимен

преди 12 години

Hora, na protest!!! Na protest sre6tu bezzakonieto i dwojniq standart. Na protest, za6toto sled 10 godini nqma da ima bylgari w Bulgaria. Neka ne ostawqme stranata ti da byde potypkwana ot majmuni i kradliwi mutri!!!

80

СтароЗагорка

преди 12 години

От всичко видяно, прочетено, чуто и усетено, ми се иска да кажа две неща: 1. Най-искрени съболезнования на близките на двете загинали деца! Стара Загора, България, всички скърбим с вас и ви даваме пълната си подкрепа. 2. Не виждам как биха накарали нашите господа управляващи *** да бъдат справедливо наказвани, след като чух изказване на Борисов, цитирам: "С викове " *** ***" нямаме място в Европа". Е, поне вече е ясно, чии интереси пак са на първо място.А хората..*** ги газили

79

Анонимен

преди 12 години

Би Би Си: В България не спират масовите протести срещу циганитеИТАР-ТАСС: В цяла България има антиромски протестиРИА Новости: Българската полиция е задържала над 100 участници в антицигански протестиБерлинер цайтунг: Трима души пострадаха при антиромски протести в България"уважаеми" журналисти, протестите не са АНТИ, те са ЗА законност и справедливост.- полицията да разследва убийство не пътен инцидент- искаме присъди за кражбите и Убийствата, а не за хората които протестират по улиците

78

gogoh

преди 12 години

Някой знае ли защо новините не са отразени в световната преса???

77

Анонимен

преди 12 години

И тези *** гнусни, вместо да са в затвора, полицията ги ПАЗИ!!!!Политици мръсни, каквото сте си посяли, това ще жънете.И журналистите също. Правихте предавания, канихте тоя *** Цар Киро на интерюта, обгрижвахте го и му се мазнихте, а сега ревете, че хората ви плюят.Ами, така е!

76

gogo

преди 12 години

АТАКА или ВМРО ,всички които гласуват за тях ,а ако някой който гласува за други партии му пожелавам най искрено ,*** да изнасилят дъщеря му ,*** да сгазят сина му,долни *** ТОЛЕРАНТНИ ***,ок някои ще кажете Волен бил болен,ок ми тогава ВМРО ,да няма спор че те ще пълнят джобове ,но ще правят както правят по целия свят ,малко нали,а не като тези тикви, и най важното е ,че ще направят нещо,СМЪРТ ЗА ***,СМЪРТ ЗА ГЕРБ,БСП,НДСВ ,ДПС и всички други ТУРСКО-*** ПАРТИИИИ .

75

of

преди 12 години

.....Христов каза, че очаква намеса на органите на реда..... и не само той.

74

Анонимен

преди 12 години

"Извършителят, непознат за семейството е задържан и твърдял, че просто хвърлил бомбата, без да ги познава, каза още Христов." Ami to prosto nqkolko stotin budni bylgari minawaha i razbiha ky6tata na *** Kiro, bez da znaqt 4iq e. Za6to policiqta ne se primiri s towa oprawdanie, sled kato se e primirila s oprawdanieto na mangala. 6te ima tejki protesti w Bulgaria, i 6te ima padnali prawitelstwa.

73

отвратена

преди 12 години

Отвратена,отчаяна казвам : Бог да я прости България ...............

72

Разобличителя

преди 12 години

Господа журналисти уведомете международните осведомителни агенции за случващото се в село Катуница,и за заплахите на този *** Киро които е сипел към хората от това село. Как родната ни полиция си е затваряла очите.Разобличителя

71

... без коментар

преди 12 години

Ще ги питам полиция и политици какво ще правят ако някой започне да прави бомби самоделки и да ги мята по гетата. Или трябва действително да вземат мерки или ще испуснат много лошо нещата !