42

Mers

преди 12 години

bravo,mnogo pravilno!!!

41

Додо

преди 12 години

Честолюбив, луд и неприятен е това дърто ергенче.

40

rm

преди 12 години

Хаха, от герб всячески сякаш се опитват да опропастят кандидата си.

39

ами

преди 12 години

Как няма да мълчи Борисов ами я се противопоставил на Вучков и такова оплюване ще падне по него че сам няма да си повярва,че е такъв.А така тихо,тихо нека пенсионерите да чуят хвалбите на Вучков и оплюването на опонентите ,че избори идват трябват гласоподаватели.Тарикат е Бойко!

38

Борисов отговори ?

преди 12 години

Борисов, като не искаш Доган, защо ползваш медиите му?!Не искам подкрепа от ДПС за изборите! Това заяви гордо Бойко Борисов тези дни. Пропусна обаче да добави, че вече втора година получава най-голямата си подкрепа именно от медиите на Доган, в които има забранителен списък на хора от властта, срещу които не може да се пише. Всъщност тази подкрепа е много по-голяма и по-важна от политическата.Ако Доган открито подкрепи ГЕРБ, хората ще се отдръпнат от Борисов. Сега никой не знае, а и на никого не му пука, че по-голямата част от медиите са свързани с обрач от фирми, близки до ДПС, а у масовия читател, зрител и слушател на новини остава впечатлението, че най-различни издания и медии говорят все хубави неща за властта. Представяте ли си какво щеше да остане от правителството ако ДПС беше истинска опозиция и атакуваше всеки ден управляващите през своите медии. Тогава със сигурност щеше да се стигне до предсрочни избори, за каквито нези дни се обяви и самият Доган. Само че в стила на българската политика, която е театър, той произнесе реплики, които нямат нищо общо с истинските му намерения. ДПС не иска предсрочни избори, но го казва, за да изглежда че е опозиция. Борисов иска подкрепата на ДПС, но такава каквато е и сега скрита, и затова обявява публично, че не се нуждае от нея.Впрочем за по-голямата част от българските политици ДПС е любимото необходимо зло на сцената и най-желаният партньор зад кулисите. Дори тайната надежда за успех на сините днес са гласовете на Ахмед Доган. Неслучайно той е може би най-откровено корумпираният и в същото време най-недосегаемият политик. Всички печелят гласове, когато преди изборите говорят срещу него, но никой не го закача, щом дойде на власт. Бойко Борисов е поредното потвърждение на това наблюдение. Той подмени вота на голяма част от избирателите си, които гласуваха за него с надеждата най-после да се потърси съдебна отговорност за далаверите на лидера на ДПС. Борисов обаче не само, че не го закачи, но му даде и огромна медийна власт.

37

Яко

преди 12 години

"От глупав по-глупав"

36

Анонимен

преди 12 години

Тва е някаква абсолютна трагедия ...... даже не знаем до къде ще ни докарат тия .... Пълни непрокопсаници, а държава управляват.

35

азка

преди 12 години

Е , какво да правим народе??? В България сме родени и ще търпим сеирите , така ни е отредено....

34

Анонимен

преди 12 години

ГЪЗОБЛИЗЕЦ

33

наблюдател

преди 12 години

Не бъркайте жанровете!!! Комедия е когато палячото весели народа, когато го управлява е трагедия!

32

jkfliyfg

преди 12 години

азмисля че сашо диков се слага много пове4е на трактора отколкото вучков на борисов

31

Анонимен

преди 12 години

Този мазен "професор"голяма динена *** подложи на Плевнелиев!Също като Пудела!За да се подмаже на Тиквата изкара Плявата некадърник!Браво Вуче!Ти работиш срещу ГЕРБ!

30

мони

преди 12 години

Само двама на това интервю ами третият къде е или тия двамата перфектно заменят и третия.ДД.

29

fck

преди 12 години

Стар побъркан дядка тоя незнае на кой свят е... да го пратят в някой психодиспансер не е с всичкия си..

28

Анонимен

преди 12 години

Боко е пич отвсякъде.........комуназите си скубят косите ,че го изтърваха.На Позитано останаха импотентници и алкохолици - хамстера, запалката,калфата..........най- големия мъж е Дончева и те я прогониха

27

Tina

преди 12 години

Интервюто беше интересно.Поздравявам Борисов за търпението и възпитанието към един човек на възраст, който искаше да говори постоянно с думите "Слушай ме какво ще ти кажа".Въпреки всичко Вучков е прав за много неща.

26

аз

преди 12 години

Ако и Цуцко беше там щях да си помисля, че са направили игрална версия на най-успешния български анимационен сериал :)))

25

Възход и падение

преди 12 години

Вучков е точно на нивото на Борисов ! Трябва всяка вечер да си говорят :) :) :) Възход и падение на куртизанките 103 епизод :) :) :)

24

Анонимен

преди 12 години

Много си *** Кучков мнооо

23

прекрасна песен

преди 12 години

Професоре, няма друг човек на тая земя, кйто да е зиговорил по-голямо количество глупости и безмислици от ВАС. Вие нямате умора ! Вие сте гениален в усърдието си да не спирате словестният ви ГОВНОЧ, вие разсмивате и мало и старо и живи и мъртви и земляни и извънземни и динозаврите са се затрили сами, защото са доловили, че в бъдещето ще се появите вие и ще започнете да говорите, говорите, говорите глупости !!! Дърдорене на безмислици в индустриални количества, ааааа гезер от фекали !!!