410

РОМ

преди 12 години

Што вия не ходите на марс а

409

Анонимен

преди 12 години

Лесно се пише, но трудно се прави такова нещо. Да направиш държава.....??? Това не е само правителство, парламент, армия и полиция. Това са хиляди учреждения, служби ........Те не могат да го направят и никой няма да се заеме с това.

408

ан

преди 12 години

ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРА НА НОМЕР 385 ТАМ Е КАЗАНА ИСТИНАТА ЗА ВРЕМЕТО В КОЕТО ЖИВЕЕМЕ.

407

Анонимен

преди 12 години

Ми направо на марс да ги пратят за какво да хабим нашата земя!

406

РОМ

преди 12 години

РОМ до ром, колега трябва да ги побъркаме *** заштото много почнаха да се отвиват и ше настинат а са голтаци и немат пари за лекарства хихихи Тия са се размечта ли тая вечер

405

точно така

преди 12 години

Който не иска да се интегрира да ги отделят, нека от всички страни ромите които не желаят да живеят по правилата, да се отделят в отделна държава и да ги оставим там да правят каквото си искат. Ако трябва на Марс да ги пратим.

404

до 406

преди 12 години

Обзалагам се, че нямаш роми за съседи, които да внасят "колорит" в бита ти.

403

До Гнъсния РОМ

преди 12 години

Аз съм българин. Освен българския език владея още два западни, за мое най- голямо съжаление *** език е безписмен, примитивен и беден, инак и него щях да науча! Когато земният дипломатически език стане ***, тогава ще се помъча с тази безмислица, апропо как е на *** надясно, а?!

402

до РОМ

преди 12 години

Ти си главен "РОМ", аз съм малко "ром"-че.

401

се

преди 12 години

Ромите не могат да имат държава защото няма какво да крадат.Ако ги затворят в една територия и е назоват РОМАЛИЯ там освен лабут и глад друго няма да има.Нека си живеят по света и да внасят колорит на тази планета.Какво е виновен един ром ,че се е родил такъв.Държавите трябва да си оправят ромското населени но не както тук.Първо да им осигурят задължително образование и работа.Необразованите хора са камикадзета в днешно време.ББ да се замисли и да действа за подобряването на живота им.

400

РОМ

преди 12 години

РОМ до ром колега много станахме на дарвото и ште паднеме заедно с бакъра хахах

399

До Гнъсния РОМ

преди 12 години

На български език се пише НАС, изговаря се правилно НАС, обаче ти си се родил в БГ с характерен цвят на кожата и ти е изключително кратко интелектуалното развитие. Поне един глагол научи да изговаряш правилно, пък тогава се мъчи да смяташ, нещастний!

398

Анонимен

преди 12 години

И ние се радваме, че един *** по - малко.

397

ром

преди 12 години

Не мога да си представя по-глупав народ от българите. Толкова години живеем заедно и не научиха ромски език. Нищо не вдяват, пък все викат, че били умни. Ние как сме се научили да говорим български. Кой е по-умен?

396

1223

преди 12 години

БРЕИ ТОВА БЪЛГАРИТЕ СА ГОЛИЯМА РАБОТА,,,,ПО ЗЛЕ СА И ОД *** ТО СЕ ВИЗДА ДЪРЖАВАТА КОИ Е РАСИПА ,И СЕГА ПАК СЕ ГОТВЯТ ДРУГИ КРАЦИ И МУШЕНИЦИ ДА ДОИДАТ НА ВЛАСТ,ПОСЛЕ ПАК *** СА ВИНОВНИ НЯМА ОПРАВИЯ В БЪЛГАРИЯ И СЕ РАДВАМ МНОГО ЧЕ НЕЖИВЯ В БГ.

395

Анонимен

преди 12 години

НЕ ВЕ МЕНЕ *** МЕ КЕФЯТ ДА СИ СЕДАТ ТУКА И БЕЗ ТОВА ИМА ХУБАВИ *** :)

394

РОМ

преди 12 години

394Ние сме 1 милион вия сте 5 милиона значи 1 към 5 такали. Всеки един от наз има наи малко по 4-5 и повече деца това занчи че след 10г. ше сме колко ваз заштотто вия имате по1 и се жвните на по 30 и повече г. а ния се жениве на 14-15г. това значи че и в поколенията.Ния правиме по 2 поколения а вия 1 и то само по 1 дете. Турдно ли ти е БАНКА ДСК? хахаха

393

ИЦО

преди 12 години

да не е лоша хич идеята..интересна държава ще бъде ..уникална и заради това може би и доста туристи ще има..хем *** ще ги крадат ,хем туриста ще се забавлява ...на който нищо не са успели да му откраднат бонус да му дават ..нали трябва да се стимулира туризма де:)))

392

ЛУДИЯ

преди 12 години

АЙДЕ ИЗТРИХА НАЙ ИСТЕНСКИТЕ КОМЕНТАРИ И ОСТАВИХА САМО НА ***

391

Do rom

преди 12 години

Ей втасал *** айде в брюксел на автогарата или да простотурваш в някой турски бардак като гьотверен кокона