79

Анонимен

преди 12 години

А оставете ***. Не виждате ли, че пак са го хванали да парив далавери и са го изгонили от работа като мръсно коте и сега целия свят му е крив. :-))

78

Анонимен

преди 12 години

В имота дето ще им го предоставят трябва *** да качат кон на третия етаж та да не пречет на съседите.После да изгорят дограмите и да разбият плочите за желязо и накрая социалните да кажатрче имота няма условия за живеене.

77

Добре, ама...

преди 12 години

Те румънските *** ще изгонят, ами как ще се справят с арабските ***, които имат белгийски паспорти. Брюксел е най-пълния с араби и *** град в Европа. Има квартали, които са пълни гета, а статистиката за убийствата сочи, че има в пъти повече убийства от София !!!

76

Елена

преди 12 години

И ква стана сега - досега ние не можехме да ги интегрираме, колко *** осъдиха България за нарушени права(кой взе парите е отделен въпрос). Ей ви сега същите тези *** в Европата - защо реват от тях не мога да си обясня - нали европейците са по-развити, по- толерантни от нас, ама май не искат да им плащат сметките, детските и прочее благини, които се ползват тук от същите тези ***. Да са им честити - ние още си имаме тук, само да кажат къде да ги пратим :)

75

Ми пак аз

преди 12 години

здравей гурубетчия(минетчия).виждам ,че си успял найнакрая да си качиш кирилица на хомпютъра.ти май се пишеше в Германия,*** не мога да разбера от киснене по форумите,кога ти остава време за работа.Щото в белите държави,ако не работиш ти бият шута.Та да не би и ти да си се уредил с некакви помощи,щото знам,че си ***(турчин).

74

Анонимен

преди 12 години

Predi da zapo4na komentara si 6te kaja samo, 4e mrazq *** i mn. mi se iska da gi widq nabutani w lageri da wyr6at ob6testweno polezen trud. NO towa koeto mnogo ot forumnite posetiteli qwno ne razbirat e 4e Zapadna Ewropa moje da gi goni, za6toto te NE SA TEHNI GRAJDANI. Tezi *** ne sa belgijci ili nemci. TOWA E PROBLEMA. Nie ne mojem da gi izgonim, za6toto ZA OGROMNA JALOST *** sa na6i grajdani, t.e. na6 problem. Za towa zapada dawa akyl na nas, a te gi pydqt obratno kym bg i rumani

73

ренде

преди 12 години

И сега к'во? Ще видгат ли производството *** в Европата или не?!

72

Анонимен

преди 12 години

гледах филм за Брюксел, туристическиами то само мюсюлмани по улиците, мърсотия, просяциужас! в какво се превърна Европа...

71

Анонимен

преди 12 години

Мислеха, че ще направят Европейски Щати за пет години?Хубава идея, но прибързана и необмислена.Затова вместо по-добро, ще става все по-зле в Европа.

70

Анонимен

преди 12 години

"Очаква се общината да им предостави изоставен имот, където те да могат да се настанят, без да пречат на останалите граждани" - е признавам ги белгийците. По-големи наивици и мечтатели от тях явно няма! Няма *** гето което да не генерира престъпност и да не пречи на останелите нормални граждани. Да са им често на бюркселци ново *** гето и да си пожелаем повече бг *** да преселят в Брюксел.

69

la chica de ayer

преди 12 години

Гурбетчия, стига ръсил акъл! В България не са приложими правилата за интеграция, който може да се използват в Германия (или там където си ти). А българските *** отдавна щяха да са озаптени, ако от Брюксел не им защитаваха толква "правата". Ей, *** да си! Сам оправа имат тия, никакви задължения!

68

Анонимен

преди 12 години

"Изданието коментира, че тези хора не правят никакви усилия да се интегрират, образоват и работят." Prawo w desqtkata. Dobre e da se napi6e ot zapadna mediq.

67

Анонимен

преди 12 години

В Бургас затвориха завод"Камбана"за производство ***,поради липса на суровина.Такава суровина се намери в Брюксел на много ниска цена....

66

Анонимен

преди 12 години

Българският Хелзински Комитет трябва незабавно да защити нашите мангалос в Белгия.Хайде продажни мърльовци действайте, нали вие смучете *** субсидии в България!

65

до гурбетчия

преди 12 години

Извинявай,но това не са нашите ***,а европейските,защото през средновековието в цяла Европа са ги гонили и горили на клади.За това сега са при нас,защото сме им дали подслон.Европа да си понесе отговорността.Когато ромите бяха при нас ни казваха от Брюксел:нищо не правите да ги интегрирате!,а когато станаха техен проблем запяха друга песен-те не могат и не искат да се интегрират.Повтарям за който не е разбрал:ТОВА СА РОМИТЕ НА ЕВРОПА!

64

!?!?!

преди 12 години

Ааааааааа, дойдохте ли на нашата, дами и господа европейци? Нали щяхте да им правите "селища" от каравани, според традицията им? Много бързо ви писнаха!Тогава, не ни размахвайте пръст и не налагайте санкции на България по "ромските въпроси".Що ги гоните? Интегрирайте ги, нали нас така съветвате! Каква сегрегация, те сами се изолират и не признават друго общество, освен малцинството си! Поставят "традициите" си над закона. Когато им се потърси отговорност - реват и бягат при вас. Халал да са ви

63

Анонимен

преди 12 години

Изключително съм доволен, че *** започнаха масово да се разселват в цяла западна Европа. Нека да организираме кампания коята да разясни на родните *** колко толерантни са западноевропейците, какви социални помощи и детски плащат, как вървят изкупните цени на цветните и черни метали, коло се изкарва от просия и проституция, какви наказанията за кражби, какви са условията в тамошните затвори и т.н. *** са номади,, те нямат родина и рано или късно ще напуснат България.

62

Анонимен

преди 12 години

А ни скъсаха от критики, че не ги интегрираме - що плюнки отнесохме! Хайде сега те да се пробват! Те нека да почнат да гаснат като дискотека заради срязани кабели, пък да ги питаме тогава ние защо не ги интегрират!

61

Хей!

преди 12 години

Не разбрахте ли, това са мостри! Тук има достатъчно за целия ЕС. Да минат изборите и ви ги пращаме!

60

Aman

преди 12 години

Никой не би могъл да интегрира ***... просто трябва да се изселят в Палестина (при другите ***) и Евреите ще ги Интегрират под земята... аман от тази долна *** претендираща за човешки права... *** не са Хора... те са Животни застрашаващи Хората