173

песимист

преди 12 години

Това е нещастие! Значи всички достойни държавни служители ще се свиват по ъглите за да може най-неефективното министерство с откровенно репресивни функции да дърпа напред. Не показват некаква ефективност ,но пък им вдигаме бюджета докато учители и лекари мизерстват. Това е наглост от страна на оправляващите.

172

до 172

преди 12 години

И учителите не сте малко - и безработните, и симулиращите трудова дейност. Айде и вие стига сте рИвали! Не ви ли дадоха "празничната" заплата за 15-ти септември?

171

Анонимен

преди 12 години

Да не ви се случва да ви оберат идват вземат показания и дотам недай си боже да ходиш да ги притесняваш да заловят крадеца гледат лошо чумерят се и се сърдят

170

МЕН

преди 12 години

Полецаите тровят децата ни косвенно като охраняват нарколаспространители бандити, работят нелегално на по 3 места, по дискотеки и най различни охранители. Рекетират заведения и обикновенните търговци под предлог че ще ги предпазват от бандите, лично те разпространяват наркотици а за корупцията да не говорим за некадърноста им също. Примери за това много мога да изтъкна с конкретни имена. ВСИЧКИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ НО ИМА МАЛКА ЧАСТ ОТ ТЯХ КОИТО СА СВЕСТНИ

169

Анонимен

преди 12 години

гласувай за ГЕРБ а те с твойте пари ще задоволят милиционерчетата и техните деца

168

Никакво бъдеще !

преди 12 години

А за учителите? Днес не сме ли 15 септември? Имаме най-много полиция на глава от населението и никаква сигурност. В същото време увеличават полицейските заплати, а не тези на учителите. ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА БЕЗ НИКАКВО БЪДЕЩЕ !!!

167

Анонимен

преди 12 години

Всеки който е пълен *** и за нищо не става,почва да работи като охранител,СОТ или Ченге

166

gledam

преди 12 години

daite na kachestvenite po veche a na boklucite nishto te si go vzemat ot naroda

165

Роднина - милиционер

преди 12 години

В МРВ всички са шуробаджанаци.

164

до 165

преди 12 години

Да,докато всички клатим неговата :) и е закопчаваме с неговите белезници

163

до 165

преди 12 години

БГ полицаи (милиционери) са станали тези, които за нищо друго не стават...

162

krum

преди 12 години

60% ot policaite da sakratite,da kupite novi moderni mebeli i tehnika v policeiskite slujbi s spestenite pari

161

Анонимен

преди 12 години

БГ полицаи ви *** и жените в свободното време щото е доста ама това е дълга тема не ми се говори но да си знаете

160

читател

преди 12 години

Един младши офицер от МВР (с образование от магнаурската школа!) има заплата колкото един професор с 40г. стаж..И иска повече.Бюджетът на МВР е най-големия в страната, единствен с увеличение, за разлика от всички други, които бяха намалени.Но за това пък, като ви ограбят апартамента, ги чакаш по 3-4 часа, и после никога повече не ги виждаш.Освен шляещи се на улицата, чоплещи семкии, или търсещи подходяща кола за спиране, пардон, за изцеждане...Това е МВР - цитадела на милиционерщината.

159

Анонимен

преди 12 години

Как ще им вдигат заплатите ве, мойта заплата я намаляват а тяхната ще вдигат ,отде на къде.*** гадните мазни търтеи

158

лъвица

преди 12 години

Не ги вдигайте на учителите......долу образованието- да живее полицейската държава....

157

Анонимен

преди 12 години

До 150- Когато плевнята гори, а чакаш пожарната, - когато съседът ти го бият, а чакаш полицията,- когато си зарит от ***, а чакаш ВОЛФ или Титан,- когато сметките ти са ненормални, а ти не си търсиш правата,- когато детето ти расте невъзпитано, а ти чакаш това да свърши учителя,ТО ТИ СИ БЪЛГАРИН.

156

Анонимен

преди 12 години

Браво! Като цяло показвате че сме "доста сплотен" народ. Когато излезе новина че евентуално след цели 2 години е възможно увеличение на заплатите на полицаите плюете че те не си вършат работата. Когато излезе новина че се вдигат заплатите на лекари всякакви други пак плюете че не си вършат работата както трябва. Слагате всички независимо лекари или полицаи под общ знаменател а това не е правилно. Аз се надявам на вас да ви вдигнат заплатите защото очевидно никой друг не го заслужава повече.

155

до 138

преди 12 години

В япония на 100 000 човеки има 1 полицай - ти българина с японец ли го сравняваш

154

Анонимен

преди 12 години

Еми кво така хайде да не е като Япония ама да е като САЩ един шериф един помощник и някоко полицаи в службата е ми хората вземат заплати ама има за какво