40

ДО 38

преди 12 години

Тук се коментира че гърците си влагат парите в България , не *у*вас. Сигурно женати работи там.

39

Анонимен

преди 12 години

до 39 та ви е сте...

38

Анонимен

преди 12 години

Турците ни превземат, *** ни превземат, а сега и Гърците скоро няма да има чисти българи, ще сме сбирщина от пропаднали народи

37

Марк до 35

преди 12 години

Когато прочета подобен коментар и съм силно притеснен, че е възможно да има хора, които дават подобна трактовка на събитията!Досега основния рефрен беше "Гърците винаги ще са подолре от нас!"Сет.га, когато бягат от потъващия кораб и си влагат парите у нас "Олеле мале, ще ни изкупят и заробят!"Много са досадни подобни тъпотии!

36

Ремис Дусос

преди 12 години

Обичам българските жени, защото са бели, много красиви и е*ливи, а гръцките вещици си бръснат мустаците през три дни и много ми боцкат интимните части когато ми правят ***, затова с голям кеф ще инвестирам в България и то в публичен дом.

35

киро

преди 12 години

татарстан е република създадена от ЛЕНИН ПРЕЗ 1921 ГОДИНА със специален декрет:))))i!!АМИ ХОДИ ТАМ МАКЕ -там ако кажеш че си македонец ще станеш като гръцки *** и бой и бой :)) *** на ТИТО И ПРИ НЕГО ДА НЕ ВИ КЛeЦКаТ АЛБАНЦИТЕ .....поздрави на ЛЕНИН и измисленият татарстан:))) ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ЕДИНСТВЕННАТА УСПЕШНО ПРОТИВОПОСТАВИЛА СЕ НА МОНГОЛИТЕ АМА ВАЩА РУСИЯ Е БИЛА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!!

34

КЪДЕ е ИСТИНАТА

преди 12 години

Парите дадени от Европа на Гърция са един вид куфарчета са пари , тези стотици милиарди евра дадени на една шепа гърци имат цел.Целта е закупуването на България. Честито роби.

33

Анонимен

преди 12 години

Do-23.BRAVO.NAI SMISLENNOTO IZKAZVANE.

32

Маке

преди 12 години

Е те татарките само *** могат....

31

Анонимен

преди 12 години

Не му се вързвайте на Теохари - той е грък колкото аз съм Брад Пит.Сигурно майка му прави *** на магистралата и затова толкова му харесват гърците.Вероятно са основните и клиенти.

30

Анонимен

преди 12 години

нека турския и гръцкия ***-асти се изясняват на друго място.и теохарис и осман са срам за мъжката популация на балканите.

29

киро

преди 12 години

верно е-гръка си се ражда ***-колбарас и си остава такъв до края на педерасткия си животец...........

28

ХРИСТО КАРАКАЧАНИНА

преди 12 години

ИСКАМ ДА НИ ГЪРЦИЗИРАТ..ПО-ДОБРЕ ОТ ТОВА ДА НИ ТУРЦИЗИРАТ..ЕЛЛАДА ИМА ОГРОМНО ВЛИЯНИЕ В СВЕТА..А ТУРЦИТЕ САМО В БАКЛАВИСТАНСКИТЕ РЕПУБЛИКИ В АЗИЯ.

27

Таласъмчо

преди 12 години

Османе, ти си миризлив български ***- провокатор, а на Теохарис ще кажа- и ти да го духаш.

26

Теохарис

преди 12 години

Гръка се ражда умен и умира богат,за разлика от вулгароските роби!!

25

Осман

преди 12 години

По д...та не си падате,ама по *** манлихери сте луди....

24

Анонимен

преди 12 години

Той осман от тия дето си мислат че ходжата не ги лъже кат им вика че у техния рай ше ги чакат девственици.........*** той осман ко ше ги прай без инструмент понеже не съ предполага да има тело ми е питанието ?Другия вариант е така наречения осман да е чуек на Болен и да натяга по форумите атмосферата та да видим чи без Болен не сме за никъде...Аре османе чуш....

23

Злоба

преди 12 години

Абе хора вие наред ли сте? Вместо да сте радостни, че има чуждестранни инвестиции в България, вие изпростявате от злоба и завист. Е стига с това балканско отношение към всичко позитивно. А тези които тайно (пък и явно) се надяват Гърция да фалира - "за да си го получа гадните гърци", не осъзнавате ли, че двете държави са свързани прекалено много и един фалит на Гърция е равен на фалит на банковта система в България и от там фалит и на нашата държава...

22

Анонимен

преди 12 години

Османе, гледай си манавството и не си ври гъзо между християнските ***. Знам, че ти се иска грк да те шиба докато правиш *** на българин но няма да стане. Ние българите не си падаме по мъжки дупета. Ще трябва да се оправяш само с Теохарис. Вижте там разберете се.

21

гшг

преди 12 години

Гръка се ражда уморен , и си почива докато живее.