126

МОСФИЛМ

преди 12 години

*** , ПО-*** , НАЙ-*** , ЗДЕФАН ДЪНАЙЛОФФ !

125

Томас

преди 12 години

предпочитам да гласувам за герб, вместо за бкп - бандата крадливи партизани

124

МОСФИЛМ

преди 12 години

Е СЕГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ БОЛШЕВИШКАТА САПУНЕНА ОПЕРА - ДРЪТО ЧЕРВЕНОДУПЕСТО СВИНЧЕ БЕЗ ЗВЪНЧЕ , КАНДИДАТ ВИЗЕ ПРЕСИДЕНТЧЕ В СТЪКЛЕНОТО ПРЕЗИДЕНТСТВО !

123

Анонимен

преди 12 години

Dve izvrateni cherveni OTREPKI . BOKLUCI . Shte vi vidim kolko struvate sled izborite

122

IrD $ DGD

преди 12 години

ГЕРБ заслужава доверие.Защо?Защитава основните права на гражданите.Защо ще запитате Вие ?Много просто - спазва Конституцията !Между другото, това не е малко.Това е проверено, защото е тествано от "'IrD' $ 'DGD'" за периода 01.08.2011г. до 12.09.2011г.Цел на теста-Спазва ли се основното право - "свобода на словото".Обхват на теста: dir.bg, dnes.bg и trud.bg.Доказателство за истинност на теста - коментарите на "'IrD' $ 'DGD'" за горепосоченият период.Резултат - положителен.Коментар - за сега.Извод от теста - ГЕРБ заслужава доверие. Обявяване на резултатите от 13.09.2011г. до 16.09.2011г. в местата на обхват на теста.

121

до 124

преди 12 години

Прости ми Господи,прости ми народе,прости ми мило семейство и приятели. Преди две години бях наивен и сляп да гласувам за това нечовешко правителство. Как бих знаел че бостан от тикви ще ни докарат до просяшка тояга? Как бих знаел че тези герберски извратени пребоядисани комунисти ще ни довлекат до дъното на Европа? Никога вече!На следващите избори ще бъда внимателен. Обещавам.

120

Познайте

преди 12 години

Познайте: мозъчен или безмозъчен си, ако гласуваш за някой от ГЕРБ???

119

До 122

преди 12 години

В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление. И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***. Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения. Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

118

До 117

преди 12 години

Вие *** не знаете,какво говорите и кого защитавате.Не можете и да мислите,защото поне щяхте да си зададете въпроса защо Кутев,след като е "знаел" за фактите по сделката,значи е знаел за опита за подкуп,защо в крайна сметка е гласувал в СОС "за".Да не би и той самия да е участвал,че е толкова запознат.

117

Даола

преди 12 години

Кутев като е бил свидетел, защо си е мълчал - дали не е очаквал да получи и той нещо?Плевнелив не е сигнализирал, защото просто е имал много работа,а му е било ясно, че като започне процедура по изясняване ще трябва да си вземе отпуската, за да се обяснява - у нас не е изключено и сигнализиралият да пострада. Загова много хора мълчат.

116

обективен

преди 12 години

Вярвате ли на Кутев,че ако е имало подкуп от страна на съветници от ГЕРБ е щял да мълчи...?Та знаем,че при тях всеки е ял кокоши крака и...не могат да мълчат!ЕЕЕЕЕЕ иска ВИ се да искарате компромат за г-н Плевнелиев ,но...УВИ!Не можете,защото не е като ВАС-компроментиран!

115

Анонимен

преди 12 години

Ама как си го набиха *** навътре ... сълзи на очите им избиха!За пръв път - "Браво Цецо, все така работи!" :))))

114

norm

преди 12 години

Комунистите от БСП (определението не е мое,а на професор Близнашки,висш функционер на партията) много обичат да говорят за нереализирани корупционни практики в ГЕРБ,повтарям-нереализирани,защото реализирани до сега не са и споменавали,но се правят на умрели мишки,когато се заговори за техните реализирани корупционни сделки.А уж са се преродили в социалисти.Ако ставаше за една нощ и то от наследниците на тези,които безогледно вкарваха в лагери и убиваха всеки инакомислещ.

113

Анонимен

преди 12 години

"2. Ако Кутев е бил свидетел само на сделка, откъде знае, че по нея е имало опит за вземане на подкуп? Дали пък не е бил съучастник?Научи се да четеш между редовете на комунистическите си драскачи, ***."Кутев знае за фактите по сделката, прави косвен извод, че са искани пари на Плевенлиев, а сега милиционерът Цецо потвърждава, че е имало три алчни ГЕЙберастки души. А през 2008 Кутев вече не е общински съветник.Научи се първо да четеш, пък тогава гледай между редовете. ***.

112

Анонимен

преди 12 години

Че Путев, като е толкова навътре защо не е сигнализирал....или и той е от искащите ?

111

Анонимен

преди 12 години

ако си ***, може и да не си гербер. но ако си гербер...

110

Анонимен

преди 12 години

Ако искате още по-зле от 2-те години досега гласувайте пак за Герб.

109

крал мас и грес

преди 12 години

комунисти от различни котила се дърлят. народът ще си мизерува.

108

До простака 84

преди 12 години

1. До сделка не се е стигнало, защото Плевнелиев не е платил.2. Ако Кутев е бил свидетел само на сделка, откъде знае, че по нея е имало опит за вземане на подкуп? Дали пък не е бил съучастник?Научи се да четеш между редовете на комунистическите си драскачи, ***. Иначе оставаш в годините, когато са те манипулирали другарите от отдел "Пропаганда и агитация" на ЦК на БКП. Тоест, бегай си ти у вашето кутевски лево, *** червен!

107

До 110

преди 12 години

Ти на български неможеш ли да пишеш? По главният въпрос е- можеш ли да спреш да пишеш изобщо, защото бълваш само глупости?