199

mark37

преди 12 години

ХЕЙ, КОМУНИСТИТЕ , ГЛЕДАЙТЕ СИ В ВАШЕТО КАНЧЕ НЕ БЕРИ ГРИЖА ЗА ДРУГИТЕ ...

198

Травестит

преди 12 години

Аз харесвам допълващите се Цецо и Боко! Подушвам, че сме от една порода!

197

Хъъъъмммм...

преди 12 години

Не претендирам за юридческа експертиза , но не е ли задължително Плевнелиев да сезира Прокуратурата за наличие за престъпление??? При положение, че на по-късен етап услугата му е предоставена , то ситуацията е меко казана нечистоплътна. . Това подставя под съмнение както досегашните му действия като министър, така и евентуалнито му поведение като Президент. Още повече, че никой не ревизира дейността на Р.П. като министър а скорострелно назначиха поредната послушна Калинка .

196

Анонимен

преди 12 години

Кадиев-мадиев-не на БСП! Обаче много ме кефи, че герберастите само започнаха да си вадят кирливите ризи и да си бъркат по тъмните места.Смяяяяяях!

195

nikol

преди 12 години

Еми човекът е придобил имущество като не е плащал осигуровки на работниците си. Мениджър за пример! Баш такъв ни трябва в държавата и съвсем ще се затрием...

194

защо ли?

преди 12 години

Повечето гербери след втората година са богати, а и все по-закръглени...

193

leonsio

преди 12 години

О! Любимата ми Изаура е тук! Най- накрая се появи! Благодаря на "кадърното" управление на ГЕРБ, че изкараха на бял свят милата ми невеста! Даже и тя не издържа тези две години и се разбунтува! Слава на плантаторите Б.Б. и Цв.Цв.

192

пена

преди 12 години

Много шум за нищо.Ясно е ,че като не може да докаже,няма да подава сигнал.А Цецето нямаше защо да повдига този въпрос.Много говори понякога и не успявя дя мисли.

191

Александър

преди 12 години

Аз никога не съм си и помислял, че Цветанов и Плевнелиев са чисти политици. Няма как да си бил служител в МВР и да придобиеш няколко имота в София на висока стойност, няма как да си почтен бизнесмен и да придобиеш собственост върху Бизнесцентърогромна и скъпо струваща сграда и още много други активи. Изобщо не съм си правил илюзии, че Плевнелиев ще защитава моите и на семейството ми скромни интереси, ако бъде президент. За това няма да гласувам за Плевнелиев.

190

Анонимен

преди 12 години

Защо пак плюете червени и пембени бе гърбати?Цвъко се е изс.ал, плюйте него.Ама не-каквото и да стане, вината винаги е чужда.Ако трябва и марсианците ще обвините.Истината ви боли,а?Смешни надъхани поплювковци.

189

Анонимен

преди 12 години

Мазньо безхаракнерната плевня го закъса здраво.

188

лора

преди 12 години

А кой беше кмет на София 2007 година? А кой беше зам.кмет по сигурността на София? Силният тандем Борисов - Цветанов! Именно техните кадри, общински съветници рекетират бизнеса, така както са го правили винаги и днес продължават да го правят още по-успешно...А Цветанов е най-тъпият човек на планетата. Никога не разбира какво говори и какво прави. Но така е ... бащата на ГЕРБ!

187

ужас!!!

преди 12 години

Като нямат лични качества Накисват компромати........

186

Доцент

преди 12 години

Важно съобщение Предизборният щаб на ГЕРБ обяви, че с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова - Презерватив. Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност ви прекарват.

185

Анонимен

преди 12 години

На Кадиев да му прекади поп над ковчега! За останалите комунисти - заупокойна панихида!

184

до 115

преди 12 години

Ама на тебе в главата освен "БСП", друго няма.

183

поля до 205

преди 12 години

С тоя цитат отгоре обърка всичкото Патрашкова дет драца тук и са ти наслагали минуси. *** явно са на норма и не дочитат хехе

182

Анонимен

преди 12 години

Немците казаха че трябва да подготвят фалита на Гърция.Френските банки губят с още 10%,пред фалит са.До края на годината еврото се разпада и 7 държави ще фалират.Кризата тепърва иде,затягайте коланите и внимавайте на есен кой ще изберете...

181

Анонимен

преди 12 години

Абе много е заблуден народа бе хора...Щом още има хора, които вярват на червените....Земете прочетете малко исторически факти, а не само да драскате...Как може да сме такава заблудена нация не знам....

180

до 202

преди 12 години

Народа се събужда и сяда рошав по *** пред компа. Толкова