151

И аз до 150

преди 12 години

Или си късоглед, или си ***!

150

2

преди 12 години

***

149

Анонимен

преди 12 години

150 е уникален. Казано му е, че не актьорската игра е причина за това Рейгън да е политик, оня пита как може да не знаем, че Рейгън е велик политик ахаххаххахаха логика та дрънка. Като в тъпите вицове без смисъл хахаа

148

до 150

преди 12 години

Абе ти *** ли си? Нали говорим за ставането на политик в контекста на това, че не благодарение на актьорските си качества е станал политик. Нали в тази връзка говорим,че не сме чували известен човек от шоубизнеса да е станал голям политик. Следвай логиката на разговора, но очевидно ти е невъзможно. Единственият актьор, станал благодарение благодарение на игра в киното, е оная порноактриса в Италия. Явно ти е трудно, оставям те да си пишеш сам и да си задаваш въпросите.

147

Инкогнито

преди 12 години

До 149: Роналд Рейгън не е станал виден политик? Президентът на САЩ, който победи СССР!? Ти шегуваш ли се!?

146

Анонимен

преди 12 години

Ама то всеки има някакво образование преди да стане политик. Въпросът е, че не е станал виден политик благодарение на това, че е актьор. Сещам се за една порноактриса в Италия, която беше депутатка. Само това.

145

Оня

преди 12 години

"Да сте чували Том Джоунс да се е кандидатирал за някакъв пост в политиката?Род Стюарт?"Не съм, ама съм чувал за Роналд Рейгън - актьор!

144

Анонимен

преди 12 години

Къв протестен вот. Опозицията има полза от такива като Светльо Витков, понеже се знае, че младите и можещи хора подкрепят ГЕРБ, а Светльо има шанс да привлекат някой слънчасал младеж. Докато електоратът на БСП и ДПС гласуват под строй и без алтернатива - баби, дядовци, турци и роми.

143

Инкогнито

преди 12 години

До 142: Вече стигнахме до дъното с Гоце. Светльо 10 мандата да изкара няма да ни изложи толкова колкото успя агентът на ДС, убиецът на застрашени видове, наглият лъжец Георги "Гоце" Първанов.

142

Анонимен

преди 12 години

По същият начин навремето финансираха Яне-то. Щото беше по-серт и от Бойко ,по-непримирим и по-желаещ ред, законност и справедливост. Задачата беше хептен безкомпромисните да гласуват за него и така ГЕРБ да нямат 51 % , както и стана. Три месеца по-късно Яне се обърна срещу ГЕРБ . Сега задачата е подобна, само и само Плевнелиев да не стане президент, а Кунева. Щото Кунева прави *** срещу пари ,а Росен не !

141

Студент

преди 12 години

Само мисълта, че може да изпее "Боли ме г*за" на Нова година, ще ме накара да ида да гласувам за него. Уви няма да събере достатъчно електорат, за да сбъдне мечтата ми.

140

Гочо

преди 12 години

Кой плаща масрафа?Кой е заинтересован от разпиляване на протестния вот?Отговори си сам.

139

Гочо

преди 12 години

Простотията няма край...Ами ако спечелят?Резил.

138

Пеуник

преди 12 години

Язе па че си гласуем за Пуевката, оти ми пусна Голфстрийма да цивиуизовам Уиуино, а пък Скакауецо да си седа на дупецо.

137

Анонимен

преди 12 години

vbox7/play:55de762eДавай Светльо-президент

136

Анонимен

преди 12 години

135,дедераско недоразумение ,или герберско изпражнение

135

БГ политик

преди 12 години

Витков, един съвет от мен- прицелил си се в грешния електорат, тези под 40 години са малко, пък и зор се убеждават. Цели се в мантрата- пенсионерите и ***. Купи една турска сапунка, кажа, че се излъчва с твое съдействие и оп- 300 000 гласа. След това обещай, че ще махнеш акциза върху домашната ракия и по-високи пенсии и оп- още 500 000 гласа. Отиди в *** махала, купи бира, кебапчета, раздай по 20лв. и оп- плюс 300 000 гласа. След това можеш помиришеш президентския пост.

134

KAK

преди 12 години

kade da go podkrepia

133

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ОСТАНАЛИТЕ НЕ Е НАЗНАЧЕН ЗА ПОЛИТИК ОТ КУКЛОВОДИТЕ ВЪВ ВАШИНГТОН,ТЕЛ АВИВ И БРЮКСЕЛ СВЕТЛЬО Е ПИЧ ,НО НЯМА ШАНС СРЕЩУ ДЪРЖАВНАТА МАШИНА ,ЗАТОВА НАЙ ДОБРЕ Е ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА ТОТАЛЕН БОЙКОТ И НИКАКВИ ДАНЪЦИ НА СКАПАНАТА НИ ДЪРЖАВА ,ТАКА ,ЧЕ МАЙНАТА ИМ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ,ДО ЕДИН ПРОДАЖНИ *** ,А НАЙ ГОЛЕМИТЕ ТАКИВА СА ШАЙКАТА НА МУТРАТА И ЦВЪКО

132

voodoo

преди 12 години

134 не този *** ще се мъчи да краде гласове.Не вярвям някой от пенсионерите на БСП да си даде гласа за този *** но ще има млади хора който за майтап ще гласуват за него.И така това червено протеже може би платено ще отклонява гласове като всяка измисдлена партийка и кандидат президент в БГ.Кунева,Трактора,ОДС,СДС,независими всичко играе БСП да спечелят.