292

фенка на ББ

преди 13 години

А вие какво очаквахте, Бойко Венценосни да си назначи някой интелигентен професионалист с аристократична осанка ли? Че нали би засенчил Негова Пожарникарска Светлост, пък и няма да слушка заръките на най-новото му другарче, Нетаняху. Момето е идеал-но! Простичко, но добродушно, с оядена аграрна физиономия (явна препратка към комунистическото й потекло), с връзки в ***... какво повече му трябва на човека?

291

Анонимен

преди 13 години

Тя е много добър експерт, с отлична репутация в Брюксел и поставянето й на поста ще осигури приемственост във ведомството". Приемствеността и разширяването на спектъра на работа са много важни условия за успеха. Така че съм сигурна, че избора е много добър.

290

Анонимен

преди 13 години

със сигурност няма да може да седне на стола на Плевнелиев, на тая ще и трябват 3 негови стола слети в 1. Между другото съм чувал много лоши отзиви за нея, и в тези среди я смятат за доста некадърна, Плевнелиев трябва да я контролира яко за да вървят нещата

289

Работа,КПД и ефектив

преди 13 години

Да пишеш е работа, драги 293. Представи си - работа е. Да пишеш в обществени блогове е обществено полезна работа. Не е работа само да плюскаш, за да докараш килограмите и мащабите на тази на снимката. То не е работа да се правиш на изтривалка, за да се докараш, приличайки на ***-майка, до поста министър на строителството на бедната ни държавица (до кога ли ще я има ?). Ясно, Шестако, 293?

288

ang

преди 13 години

КАКВО БЕШЕ НАЛИЦЕ ПРИ ПРЕДИШНИЯ МАНДАТ НА БСП.ПРЕМИЕР-ГЕЙ, БЕЗ НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ПРЕДИ ТОВА.ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР-ПИКАЕЩ ПО УЛИЦИТЕ ПИЯНДУР ,ПРЪВ ПРИЯТЕЛ С МУТРИТЕ.СОЦ. МИНИСТЪР-ПРАВЕЩА СЕ НА МАНЕКЕНКА 66 ГОДИШНА КРАДЛИВА ДАМА.ПРЕЗИДЕНТ-ПРЪВ ИНТРИГАНТ ,БРАКОНИЕР И КРЪШКАЧ НА СЪПРУГАТА СИ.И ОЩЕ И ОЩЕ КРАДЛИВА И НАГЛА ***, ГОТОВА ДА СРУТИ ВСИЧКО САМО И САМО ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТА ОТНОВО ВЪПРЕКИ ЧЕ ПРЕДИ ТОВА ИМА ТРИ УЖАСЯВАЩИ ПРОВАЛА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО СИ.

287

...

преди 13 години

Ама колко сме дейни всички да пишем, ако впрягахме поне половината си потенциал в работа и оптимизъм, щяхме да сме вдигнали КПД-то си поне с 50%. Забелязвам, че няма угодия - или някой е дебел, или анорексик, или пенсионер, или твърде млад. Защо само плюете, доказвате вица за това защо няма успял човек в България, защото има достатъчно, които да го дърпат надолу. Като е толкоз лесно, станете и вие министри, премиери, президенти...то с писане и приказки само е лесно. То бива, бива злоба, ама....!

286

ветринар

преди 13 години

Много породиста!

285

Митко

преди 13 години

Брояча на днес.бг показва 301 коментара, тук са 289. Къде са останалите коментари между 287 и 288/има разлика от 10 минути/?

284

Гуцичка

преди 13 години

Мале, каква първокласна гуца. Има си и златно юларче поне 500 гр. Струва си парите. Сочна, със злато впрегната, с обла физиономия,напета гуца, едра, в едри шарки стъкмена, с ружче на заоблените бузи (стават за *** с повече чесънче и магданоз), пудросана, белосана, има-няма 120-130 кила, добре охранена, абе добра е отвсякъде. На зима ще има какво да сложим в тиганя!

283

Таласъмчо

преди 13 години

По принцип не е важно какво си завършил, а какво ще свършиш, но тук е България, а най- важното в тази изостанала и бедна европейска държава е- на кой бог се кланяш, на коя идеология робуваш и на чий височайши *** федероси правиш.

282

Анонимен

преди 13 години

Къде е родено това творение на природата? После защо имало криза, то изяло дажбата на 3 села.

281

Калинчо

преди 13 години

Калинка, калинка, калинка, мая.....!

280

Капутев

преди 13 години

Лилянчето няма добро образователно досие. Щом като не е завършила Оксфорд или Харвард, не ми я хвалете, а габаритите на тялото`и подсказват едно непреодолимо чревоугодничество.

279

Мирослав Иванов

преди 13 години

Ох, незнайни коментаторе, извини ме за дранението! Ама май говориш по слух! Казаха ми, че ... Чух, че ... Не знам дали е така там или не е. Но се сещам за една песен, свързана с УНСС, в която се пееше за "три изпита за двеста марки и едно прасе" :)

278

Мирослав Иванов

преди 13 години

Знаете ли каква е разликата навън? Тук никой не може да си позволи да нарушава правилата безпардонно и безнаказано. Поне не и така показно. Ако си пуснеш *** на земята, поне трима други ще те настигнат, за да ти направят забележка. А ако не реагираш незабавно, за да поправиш това си действие, полицаят "изникнал" незнайно от къде ти пише ОГРОМНА ГЛОБА, може и да те осъдят за дребно хулиганство. А всички ние си знмаем как е у нас - СТРАХ. Защото се отделя повече време и енергия, за се оплюва

277

265

преди 13 години

Ох, Мирчо вече започваш да дразниш, не те знам от къде си, но попитай някой от Варна за свободния - точно за този и ще ти извадят цял списък с кое колко струва, как и кога се плаща и кога да отидеш за дипломата. Цяла източна България го знае това и затова богаташките некъдърничета на мама и тати точно там завършват. Една от "магистърките" от този университет не знае какво означава думата "атрактивна" и редовно я използава като - невнимателна - за какво си говорим!?

276

до мирчо

преди 13 години

всичко съмнително трябва да се проучи,поне така е в белите държави...с марксистки пламък в очите само тука може да станеш министър...капиш???

275

#

преди 13 години

Е сега тази дама ли ще ходи по пътищата да реже лентите.Ами тя може да стане по известна и от Плевнелиев нищо че няма и тя хабер от пътища и какво правим после и тя ще ни стане министър с най висок рейтинг.Българио,такива специалисти имаш къде останаха,зашо ни пробутват непрекъснато някакви шушумиги и изкуствено им вдигат рейтинга докъде ще докарат страната ни?

274

Подлог Ибрикчиев

преди 13 години

Лиляно, опровергай всички зложелатели в тази държава и ни накарай да се гордеем с теб и с твоя успешен, надяваме се, и безкористен труд в полза на всички българи.

273

leonsio

преди 13 години

Защо съм горд, че съм българин: 1. Бодигард е Министър- председател. 2. От днес имаме министър, който на 22 години вече е експерт. 3. Служител на 7-мо в ДС, учител по физическо и треньор по лека атлетика е Вътрешен министър. 4. Кмет на столицата- учител. 5. Кандидат за президент- предприемач. Все хора, разбиращи от политика, подготвяли се за политици и най- важното: искали да са такива, а не случайно попаднали! Кой казва, че нямаме кадри!