67

Анонимен

преди 12 години

а радарът ще ни пазили от турските *** по пътищата

66

?

преди 12 години

турция ще ни пази... от кого? от себе си ли?

65

Jitan

преди 12 години

Ако тези двамата на снимката гледат с тоя поглед радара,както казва Хан Крум--*** си мамата!

64

555

преди 12 години

Колеги,мислете реално.Тези смешници на снимката ни го набиват още и още с неадекватните си действия.Вече ме е срам,че съм Българин,повярвайте ми

63

Подължение на 65

преди 12 години

Тези самолети на базата на Боинг въоражени с лазери са базирани в авиобаза "Инджирлик"(източна турция). База на ВВС на САЩ! ПРО не е само радарите и ракетите прехващачи!

62

Ястреб

преди 12 години

До 62 - Разумът и добросъседството.

61

Парен каша духа

преди 12 години

Колкото и силно да е НАТО аз не бих дал *** си да ми го пази Турчин.......

60

Княз Симеон

преди 12 години

A от Турците кой ще ни пази.....???

59

гнусния

преди 12 години

Обсегът на радарите за ранно предупреждение обикновено е от порядъка на 4000 до 6-7000 километра. За сметка на това прехващачите на САЩ са доста слаби, вече 20 години от Боинг се мъчат да направят читава антибалистична ракета и не успяват. Освен това PAC-3 също не е много надеждна система, по-старите й варианти не успяха да прихванат Скъдовете на Саддам през 1991. Ако го насочват срещу Русия тоя щит, нищо няма да постигнат.

58

А?

преди 12 години

А какво й пречи да се разпадне?

57

до 58

преди 12 години

В първия етап бойната глава не се е отделила от ракетата носител и не се е разпаднала на няколко бойни блока! Разпадането на бойни блокове става в последния етап от полета на ракетата малко преди поразяването на целта! Никой няма да чака толкова! В началния и средния етап от изтрелването всяка ракета е уязвима и унищожима,въпроса е ПРО-то да е масирано(множество прехващачи)

56

А?

преди 12 години

Те хубаво ще я "засеЧат", ама каква ФАЙДА, като всяка ракета има по 10 бойни глави, включително и фалшиви, т.е. предназначени да залъгват точно противоракетните системи?

55

21-ви век

преди 12 години

До момента единствено западните части на русия не са обхванати от радар! САЩ нямат "поглед" над тази част от русия и не могат да засечат изтрелване на ракета от там! С разполагането на радара в турция ще се "освети" и тази част от руската територия! Останалите радари изброени от коментар 55 хвърлят светлина върху цялата останала руска територия и са способни да засечат всяка ракета още в началния етап от полета!

54

Jitan

преди 12 години

Само не ми стана ясно този радар от къде ще пази България....отпред или отзад?

53

NORAD

преди 12 години

Радара е с доста голям обхват.(хиляди километри) Не зная колко точно километра е обхвата му. Подобни радари са разположни в Аляска,Гренландия,Англия,Канада,САЩ(Калифорния),Алеутските острови,Хавай,о-в Гуам,както и плаващи радари в Тихия океан! Предвижда се да има и плаващи радари в Средиземно море.

52

шогун

преди 12 години

Усмане, на вас по ви подхожда да сте приятели с пакистан,приличате си

51

РУСИЯ

преди 12 години

Напротив, ще промени. Руснаците не пасат трева и ще отговорят с още оръжия. Та, кой печели?Май само оръжейните фирми, а?За каква демокрация и сигурност става дума???

50

Ястреб

преди 12 години

Много от хората тука явно не могат да мислят сами за себе си и за това само преповтарят клишета, набивани в главите им от страна на масовите медии. НАТО не е народна огранизация, а е елитна организация. Това ще рече, че хората които са в положение да диктуват политиката на НАТО не са отговорни пред населението на нито една от страните, членки на тази организация. Те решават какво ще е най-добре за тях, а не за народа. На тях не народа, а интереса им клати феса!

49

Анонимен

преди 12 години

Кви са тия глупости, бе... Противоракетна отбрана НЕ МОЖЕ ДА ИМАhahaha misleh che i prostotiyata ima granitsi no vijdam che ne e taka

48

НАТО

преди 12 години

Обвиняваш САЩ че искат да постигнат надмощие ли? Естествено че това ще искат.Всяка страна се опитва да надделе над другата! Да няма да стоят и да гледат! БГ,Турция,Гърция,Полша,Чехия това са натовски територии и ще се разполагат всякакви бази ако е нужно!Русия може да си изказва мнението колкото иска,това нищо няма да промени!