31

шашко до 21

преди 12 години

Ще си позволя да допълня ,че големите недостатъци в обучението се чувстват 5-6 г.след завършването на учащите.За съжаление страната ни е пренаситена с "висшисти",които не умеят да пишат и разсъждават.А държавата във всички сфери залага на тях.Плачевно е състоянието ни.

30

позор

преди 12 години

ГЕРБ гледат да рушат всичко хубаво,правено години наред.Посегнаха на пенсиите на хората,сега посягат на ваканцията да децата и на ритуала от поколения наред да се тръгва на училище на 15 септември.Докога ще търпим тези посредствени аматьори,до кога тези недоразумения ще рушат и малкото добро останало в тая бедна държава?

29

Анонимен

преди 12 години

НАЛИ СМЕ В ДЕМОКРАЦИЯ! ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ,ЧЕ 90 ПРОЦЕНТА ОТ ПИШЕЩИТЕ ВЪВ ТОЯ САЙТ СА ПРОТИВ ДА ПОЧВА НА 1 СЕПТЕМВРИ!КАКВА Е ТАЯ ДЕМОКРАЦИЯ,КОЯТО ДЕЙСТВА НА СВОЯ ГЛАВА!ПРОКЛЕВАМ ИГНАТОВ ДА ПОЛУЧИ ОГРОМЕН КАТО ЯБЪЛКА ТУМОР В МОЗЪКАыНО ЗЛОКАЧЕСТВЕН!БЕЗ ВРЕМЕ ДА ПОЛУЧИ РАЗСЕЙКИ ИЗ ЦЯЛОТО ТЯЛО,КОИТО И НАЙ-ДОБРОТО ЛЕЧЕНИЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕМАХНЕ И ДА МРЕ ОТ МЪКА!

28

СТИГА

преди 12 години

А НИЕ ПРИЗОВАВАМЕ-НЕ МУ ДАВАЙТЕ ЗАПЛАТА НА ТОЗИ АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТЕН ***,ЩОМ НЕ УПРАВЛЯВА ,А ПРИЗОВАВА...ДА СПЕСТИМ ПАРИ ОТ ЗАПЛАТИ ОТ НЕКАДЪРНИЦИ КАТО НЕГО И МИНИСТЕРСТВОТО МУ(С НАЙ-ГОЛЯМА ГРИЖА КАК ДА НАПРАВИМ ЦЯЛАТА УЧЕБНА ГОДИНА НА ВАКАНЦИЯ)И ОТ ДРУГО НЕПОТРЕБНИ ЧИНОВНИЦИКАТО ЗДРАВНИЯ НИЩОПРАВЕЦ,СПОРТНИЯ РЕКЕТЬОР,КУЛТУРНИЯ БЕЗКУЛТУРНИК И ДРУГИ ***...СПИСЪКА Е ОТВОРЕН.

27

Хитлер

преди 12 години

студената война е за пред обществото да го лъже че има.трябва да се пише в учебниците че няма студена война

26

Анонимен

преди 12 години

АЗ ЗОВА:ИГНАТОВ ДА УМРЕ НА 15 СЕПТЕМВРИ!МНОГО ОБИЧАМ ДА КЪЛНА И МНОГО МИ СЕ СБЪДВАТ!И ЧЕРНИ МАГИИ МОГА ДА ПРАВЯ! ВЗИМАМ ПРЪСТ ОГ ГРОБИЩАТА И СМЪРТТА НАСТЪПВА БЪРЗО! ДА ВНИМАВА,ЧЕ Е КАНДИДАТ ЗА ЧЕРНА МАГИЯ!ЖИВОТЕЦЪТ МУ ЩЕ ИЗТРИЯ!

25

Анонимен

преди 12 години

Охоооо,министАрчето...Да жЕвее бългЪрското УбразУвание,наИ лошУто УбразУвание в европа,скорУ и в целия свят.Реформа му е маИката,бащата е министАрчето.ПрЕоритетите не са важни,кУзметични промени самУ

24

Hitler

преди 12 години

да пишат за опита българия да стане губерня на русия в учебниците

23

Анонимен

преди 12 години

ЗНАЕХ СИ, ЧЕ ЩЕ ПОСЕГНАТ И НА ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ НА ДЕЦАТА!

22

стига бе

преди 12 години

Хората са свикнали децата да почват училище от 15 септември.Така е поколения наред.Ей Игнатов,обърши си *** с дипломата си и си върви заедно с некъдърния си премиер.

21

123

преди 12 години

А този *** ще обясни ли на родителите /особено тези с малки ученици/ когато са на работа и децата им са през две-три седмици ваканция работата ли да си гледат или да се чудят кой да им гледа децата?И още нещо - втория комплект учебници безплатен ли ще бъде като ще го въвеждат или ще трябва да го плащаме "доброволно", но неизбежно!!!!!!!!!!!!

20

Родител

преди 12 години

В учебниците вече не пише за турско робство, а за Османско присъствие и говорят за него едва ли не ние сме щивяли мирно и доволно 5 века, а турците само са ни показвали правият път, по който да вървим. Отделно се пишат толкова излишни работи, а се пропускат други, които са по-важни. За Левски и Паисий има по 1 страничка в учебниците по история, а на някакви държавицви от Африка отделят оо 5-6. И не е важно колко време децата ни ходят на училище, а какво научават там, а според мен - малко.

19

daria

преди 12 години

Много хора успяват да си вземат отпуските едва през септември. Има фирми, в които през юли и август е абсолютно невъзможно да се доредиш до почивка.Ще се получи така, че доста деца ще отсъстват от училище в началото на септември.

18

Анонимен

преди 12 години

Псевдодесни предлагат псевдореформи.За друго кураж и възможности нямат.Сменят дати,фасади,тук-таме и по някой среден чиновник.Дотам.

17

rex

преди 12 години

Поредната простотия на Гербавите! Хубавото е ,че скоро ще им бият шута....

16

шашко

преди 12 години

Зациклила е здраво образователната ни система.Учениците в България от десетилетия тръгват на училище от 15.09.От време оно се знае кога е началото на новата учебна година.Да се помисли върху занижените критерии на преподаване и изисквания в БГ училищата,това е най-важно.Другото е козметика.

15

До 12

преди 12 години

И да пишат за борбата на българския народ срещу омразното руско робство и как е чакал българинът Ахмет с влажен поглед, вперен с надежда в братска Турция, от която десетилетия чакаше и накрая накрая дочака освобождение!

14

Хитлер

преди 12 години

в учебниците да се пише че студената война е измислица.

13

Анонимен

преди 12 години

Щото на 1 септември не е 30 градуса и между 1 и 10 не става за море.

12

daskal

преди 12 години

chakai be ignatov....samo chetiri meseca li schte pochivame....