176

пример за УРА

преди 13 години

Тиквата махна Вълка от *** и доведе Титан. УРААААА.. и вече даваме по 18 млн. на година повече за извозване! Хубава работа, ама герберска.

175

Анонимен

преди 13 години

Ленторазът-лайновоз да среже ленти на заводи и тогава да се хвали!

174

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ управляват добре и най-после в тази държава се случват положителни неща! Простия български народ, дето го залъгваха 20 и кусур години неможе и това да види и позволява да го залъгват с демагогии. Затова никога простите хора в тая скапана държава няма да са добре, защото чакат все някой да дойде да ги оправи (и от време на време БСП идва и ги оправя отзад)!

173

фанети

преди 13 години

да поразсъждаваме:здравната реформа - 3 министри, лишаване на хиляди българи от достъп до здравни услугиборба с контрабандата и сива икономика - Мишо Бирата, R.I.P.промени в Наказателния кодекс - условните присъди се търгуват все по-леснобюджета за 2012 - пари за наука, образование и здравеопазване няма - хората трябва да бъдат необразовани и болни (така се контролират по-лесно), пари ще има за Цецко и Ко., но не за редовия полицай"финансова стабилност" - евфенизъм за липса на развитие

172

Стоянов

преди 13 години

Гербаджий, разбере с простите си кратуни че, не всички който не харесват" ГЕРБ" са комунисти !!! Аз не съм нито за червени нито за каквито и да са там, но тия от "ГЕРБ" за нищо не стават , нямат ясна представа за утре да не говорим за след 2-3 години. Държавата никога не е била по-зле от сега НИКОГА !Не си от "ГЕРБ" - значи си комунист - това е смешно , но и вие сте като простите си лидери !

171

Анонимен

преди 13 години

А какво ще кажете за 2-те ПЪРВИ копки за завод за ***, за който ВСЕ още не се знае къде ще е? Не е ли голем смех?

170

до 183

преди 13 години

Че аз като работя по 2/3-ти от деня каква е файдата.. парите ми отиват за *** и за новите невероятни постижения на Боко, за да може да реже лентички.... До някъде *** са прави да не работят и да не плащат нищо, какво му дреме на *** за новата магистрала, като у махалата пътя пак си е в дупки...

169

алоооо

преди 13 години

ГЕРБ има нужда от звучен шамар, за да се освести.

168

Анонимен

преди 13 години

стига сте правили само за софия, направете нещо за България!

167

:)

преди 13 години

Четеики коментарите , все повече се убеждавам колко мръсен е бъллгарския народ , малцина са здраво мислещите хора останали във тази държава. Не е редно да плюем по всеки , дори и да не е най - свестния , било то политик или какъвто и да е лидер.Нека се научим да признаваме постигнатото , даже и да не ни е приятно ........

166

бля-бля

преди 13 години

Навремето се разминахме на косъм с простотията на Жорж Ганчев, ама що си вкарахме по-голяма?

165

Анонимен

преди 13 години

В тази държава останаха само *** и тези, които работят, за да ги хранят.Всички млади и можещи хора бягат през глава! Скоро ще прережете лента на новата пустиня "България"!

164

did

преди 13 години

Асфалтът не се яде! Но прави някой хора богати!

163

До 179

преди 13 години

Аз ти предлагам да излезеш да си намериш работа, а не да киснеш пред компютъра и да пишеш глупости.

162

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Добре, Мартине , много добре..Трябва да е ясно и на последния избирател, че мутри, фуражки, тодорживковци,руските агенти, дс-мутантите в гербНЕ могат и НЕ са десноцентристи, а дребни, политически мошеници ..;))) :D

161

ГЕРБер

преди 13 години

Най-важната лента за ГЕРБ тепърва ще се среже!На изборите.Ще среже лентата на поредната изборна победа!И ще я среже пак Бойко Велики!;)

160

До 174

преди 13 години

Аз лично предпочитам да има поводи за разяне на ленти, отколкото да няма поводи за рязане на ленти! Кажи кое му е лошото да се открива каквото и да е новопостроено нещо?

159

?

преди 13 години

Вчера си стегнах колана с още 1 дупка. Трябва ли да чакам НЯКОЙ да ми реже лентичка или мога да излизам вече?

158

Shark

преди 13 години

Целине на ГЕРБ може и да надхвърлят едни управленски мандат, но те няма да надхвърлят. Да са доволи ако изобщо изкарат и този мандат, че както върви може и да не стане. Подобни приказки, за това какво ще стане след 2-3 години, може да говори или човек, който знае, че изборите ще са манипулирани и ще спечели, или такъв, който няма грам мозък в главата си. В случая с ГЕРБ и двете възможности са реални.

157

denis

преди 13 години

Прав си Гербер..."Ленти режа АЗ. АЗ строя магистрали. АЗ съм герб. АЗ съм кмет и премиер и президент. АЗ съм държавата...." "А всички остананали сте лош генетичен материал"