50

работещ

преди 12 години

47, може отнякъде нещо да си чул за пречистване и туризъм, но да знаеш, че нищо съществено не си схванал. Няма да ти отварям очите, ако искаш - питай специалист по пречистване на битови отпадъчни води.Само не ми говори за професионализъм, защото явно не знаеш що е туй.

49

ii

преди 12 години

Ами то само пречиствателните станции да се песен ще пеем- Няма Улици, Няма тротоари, Няма кофи (ако има те са или препълнени или разбити), Няма пейки каде да седнеш, няма паркове, Няма места за колите.Имаме цимент и стройтелни площатки :)Имаме в изобилие дюнери на които продават *** продавачи по мръсни пешкирчета, Имаме съмнителни мургавелковци по плажите които предлагат още съмнителни храни. Имаме надценки по 500% в повечето заведения и никои не си плаща данаците.

48

работещ

преди 12 години

39, проблемът е още по-тежък, отколкото го виждаш, защото ВиК дружествата ДНЕС НЯМАТ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПРЕЧИСТВАНЕТО, те са нещо като ремонтно(ужким, де)-инкасаторски.А 4професионализма" на строителния министър Плевналиев вече коментирах. Само да добавя, че един възрастен специалист преди 1-2 г. описа "експертите" по пречистване в строителното министерство като, "момчета, които работят с компютър и езици, но май не знаят, накъде тече водата". А сред тия люти "експерти" има и ДС-слушалки.

47

до аватар

преди 12 години

Добре, ама "месните хора и тористите" само как си го написал...Първите трябва да са порода за месо, а вторите за наторяване...

46

God до "Работещ

преди 12 години

Според теб как трябва да се определи капацитета на станция на ТУРИСТИЧЕСКИ град - на база брой постоянно живущи или на възможният максимален брой живущи? Май не Плевнелиев говори непрофесионално. Има си заложени средно стойности на консумация на вода на човек на ден, респ. на отпадните води, които генерира. Ако не вземеш предвид пълния леглови фонд какво точно правиш? Прави разлика м/у туристически град и нетуристически.

45

ЧОПЪР

преди 12 години

Плевнелиев пак търси да дере кожата!Оте не си ходиш в края си.Там нали оправи два и повече блоков-санира ги!Но нали ЕС отпусна парите без ти да определяш колко да вземеш от санирщите.Но бюджета куца и ти искаш ,по пръчение на Бобойко и хамериканеца Дянков да намериш начин в ущърб на всички българи да го пълниш за твоя и КО компания изедници!И ката не строиш какви ленти ще режеш с Б.Б и КО след две години?

44

СД

преди 12 години

Тоя път Плевнелиев е абсолютно прав.

43

Мистик

преди 12 години

много просто бе Плевнелиев.смяташ 80000 души почиващи и правиш пречиствателна станция за 100000 души даже.много ясно,че почиващите не са 2000.какво слушаш кметовете.пък и дори за 2000 души да я построиш пак ще е нещо.поне на тия 2000 няма да им плуват *** в морето.

42

ДО 34

преди 12 години

Да работа му е на Плевналиев да се занимава с данъците на крайморските селски тарикати , защото ако влизат данъци от селските тарикатите общините ще имат пари и за станции и за инфраструктура и няма да е тоя вечен плач че няма пари . Реалноста обаче е друга кметовете + общинарите + други *** всички имат хотели и дружно укриват данъци .

41

до 38

преди 12 години

Не поднасяха ли в Турция терористите отровен алкохол?

40

Анонимен

преди 12 години

40 - Само така! Колкото е по-*** гербера, толкова е по-креслив, за да го забележат!:))

39

аватар

преди 12 години

Едно е да имаш средства и възможности, и другое да лъжеш и крадеш държавата,е тая нама да я бъде.Стига толкова,преди време откраднаха парите за ПС на гр.Ахтопол,Варвара и Синеморец сега община Царево трябва да ги връща,ама и наказани няма.От вичкото това страдат месните хора и тористите през лятото.Червена ли е общината - НИТО ЛЕВ.

38

Милен

преди 12 години

Проблема е във ВИК дружествата,които събират пари за вода и канал.Те чакат държавата да им отпуска пари за всичко,за да строят,защо?Значи данъкоплатеца си плаща на ВИК и също, и данъци на държавата,за същото ВИК.Това маи си е двойно данъчно облагане.

37

Анонимен

преди 12 години

до 37а защо в Гърция,а не в Турция?

36

Анонимен

преди 12 години

Ходете в Гърция и хич не се чудете. Повече не стъпвам на нашия *** където сано гледат да ти вземат парите.

35

часник фърмацеф

преди 12 години

Самото море си е най-големата пречиствателна станциа! Важното е да им биат по една ваксина преди да ги пуснат у отпоск срещу ръстроиството. Наща нова стопанска машина има крепка нужда от тористическите ни услуги и възпитателно-обществените мерки следва да са кардинални.

34

работещ

преди 12 години

Кой тапир сложи минус на постинг 28? Да каже защо. Нещо грешно ли има?

33

българин

преди 12 години

31, трогателно си се загрижил за данъците на хазната, но, я да те питам, работа ли му е на Плевналиев да се занимава с данъците на крайморските селски тарикати? Или му е работа да започне мъъъничко да разбира от пречистване, щом щял да строи пречиствателни станции?

32

Дид до 19

преди 12 години

Ресторанта Големия дъб в центъра на Панагия(Тасос),най добрия в селището ,с най-богатото меню и цените които ти споменавам са от 6 август тази година,т.е. в най пиковия сезон,ако не вярваш ще ти пратя касовата бележка...но най добре да си отидеш на място!

31

ГЛЕДАЙ НА СНИМКАТА:

преди 12 години

...НА ВСИЧКИ ТИЯ ХОРА, МРЪСОТИЙТЕ ИМ СЕ ВЛИВАТ В МОРЕТО ....А, ТИ ПЛАЩАШ ГРЕШНИ ПАРИ..,ЗА ДА СЕ КЪПЕШ В ......*** НА "БЕТЕНОМОРИЕТО" ,НА БЪЛГАРИЯ!Я ,СИ ПОМИСЛИ ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА......???!!!!!СПОРЕД МЕН---НЕ!!!!!!!!!КОМШИЙТЕ СА УРЕДИЛИ ТОЯ ВЪПРОС-----ТАМ Е СУПЕР!!!