47

21g.

преди 12 години

49 моляте не се прави на юрист тука се изказа 1 път! органите били живи ... нали има мозъчна смърт което значи че човекът е мъртъв! казуса е много лесен убиство по непредпазливост, и че е шофирал пиян. ще му вземат книжката и или ще получи 3-5години затвор или ще го условно.

46

hope 4 bg

преди 12 години

а не дай Боже на някой от Вас, които смятате че момчето е било живо и че всичко с тези трансплантации е "МАФИЯ", да Ви се наложи на Вас или Ваши близки да чакате с месеци и години да има донори - дали като този случай или роднини, които са пожелали да дарят органи на техни близки.

45

онбашията

преди 12 години

48, ти си *** баце

44

самоубиец

преди 12 години

Родителите са реселешки ***, продали са органите. Чудя се защо им казвате Браво, заради търговията с органи България е в списъците на първите места след Пакистан и Сомалия.

43

A.A

преди 12 години

48 заради такива егоистични и маниакални мисли като изказаната от теб, стотици хора и то млади чакат месеци, години донор, а много от тях никога не го дочакват!!!Възхищавам се на хора като родителите на момчето, които дори в най-голямата си болка проявяват човечност и спасяват няколко човешки живота!!!!

42

Канибало

преди 12 години

Метнете и насам некое дробче, де...

41

Анонимен

преди 12 години

Поклон пред родителите взели това сложно решение , но имам следния въпрос:На какво основание ще осъдят пияният му братовчед , примерно за убйство по непредпазливост , след като част от органите му са живи в чужди тела?Според мен казуса е много сложен!Всеки трябва да си получи заслуженото , според закона!

40

патоанатомът

преди 12 години

Момчето вероятно "официално" е записано с мозъчна смърт. По-вероятно си е да е било живо, но мафията, която търгува с органи си знае работата. Пишете си в Здравните книжки, че не жалаете да дарите органи, иначе ще станете жертви на мафията, която търгува с тях, ако недай си Божи ви се случи инцидент и изпаднете в "мозъчна смърт"

39

Go

преди 12 години

Разфасоваха го скоростно за органи и пари.

38

лекар

преди 12 години

Горкото момче. Дано наистина е било в мозъчна смърт. Дано не са го расфасовали ЖИВО!:( На морала и уменията да поставят диагнози, на нашите лекари много не може да се има доверие.

37

Sameca

преди 12 години

Мога само да се поклоня пред родителите взели това сложно решение и да пожелая никой да не изпитва мъката им!!! Браво за изказванията на 34 и 35, за всички останали написали глупости няма какво да се каже.

36

bilibay

преди 12 години

deto se vika darwin's law...kakvo poveche da kazha

35

търговец на органи

преди 12 години

От този самоубилият на магистралата при Сливница останки има ли или е само на пепел?

34

БГ Съдия

преди 12 години

"17-годишният от "Голф"-а"Мамка ви и *** журналисти, момчето е умряло, а вие се обръщате към него със "17-годишният от "Голф"-а" .... простаци.

33

обективна

преди 12 години

Търговия с органи. Това е дългата ръка на мафията.

32

ddt

преди 12 години

BRavo !

31

боре

преди 12 години

Между Плевен и Враца пият много вино от отел.Тоя сорт е забранен във Франция от 1913. Води до психически отклонения.Тия го пият с кофи. Като студент съм бил 5г. на бригади там и има села където няма къща без човек в пандиза за престъпления, убийства и прочие. Например Малорад. Тия номера с колите бяха само част от спектакъла.

30

до 31

преди 12 години

А от къде знаеш, че пък не ти е писано така?

29

Дърт Пиргишин

преди 12 години

Ами да ми помогне и на мен с репродуктивния си орган. ;)

28

Анонимен

преди 12 години

Горките родители... съболезнования. Сигурно имат някаква мъничка утеха, че нещо от синът им ще продължи да живее... но като казах мъничка.