57

Анонимен

преди 12 години

БИЛЛА ЛЪЖАТ!!!Стока,която не е продадена не се плаща!Това е порочната практика на всички големи вериги у нас!МОШЕНИЦИ!!!

56

До 42

преди 12 години

И аз предпочитам малките магазинчета. Преди години в квартала имаше много. Там се познаваш с продавача, той вече е схванал какво купуваш, какви са ти вкусовете. Но за огромно мое съжаление не остана и едно за цвят. А да минавам половин София за да си напазарувам, мерси.

55

Азъ

преди 12 години

Била-място на резила.Хляб мухлясъл,месо..направо смърди от старост.Зеленчуци и плодове...радвайте се ако за един час не се разкашкат.

54

bolka

преди 12 години

Добре де, защо се сърдите? Та кой западен инвеститор идва в Б-я, където има ниска покупателна способност,ако няма голяма изгода от това? Естествено, че ще пробутва ***, били те български или вносни. А при занижен контрол или по-точно при липса на такъв, естествено, че ще предлагат некачествена стока. А за домашно гледаните животни и зеленчуци - само ако сам си ги произвеждаш. Защото не знаеш как са хранени животните и колко са торени зеленчуците.

53

Говн..яд

преди 12 години

аз откакто се научих да ям лай..а съм много доволен.остават ми пари и тока да си платя,и даже бойлера пускам 2 в месеца !!

52

емос

преди 12 години

Еми ако си бяхте седели на село нямаше да е така .Ама нали всички станахте граждани,пък сега само мрънкате.

51

Лъжат

преди 12 години

Сега като ги притиснаха си изработиха тази лъжа!

50

taka e

преди 12 години

така е като не знаят що е то логистика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 12 години

Първо на първо - никой не го вярва това. Второ - и да е вярно и да не е вярно - все лошо. В единия случай е ясно, че хранят безценните си клиенти със ***, а във втория проблема е ясен - световния глад и как само една, не толкова голяма верига магазини изхвърля тонове храна.

48

Анонимен

преди 12 години

Затова са им високи цените, заради лошо планиране на снабдяването. Нама такова нещо като "за сметка на фирмата", всичко е за сметка на клиента.

47

m3m0

преди 12 години

Не на вкус ами по скоро на акъл!

46

elka

преди 12 години

na men mi haresva ,vapros na vkus

45

draznitel

преди 12 години

Аве, другарите "консуматори" - всички знаете, че в тея вериги продават само разни смърдулници, но въпреки всичко продължавате да пълните количките от тях . Ми как нема да ви цакат

44

Питю Мищова

преди 12 години

Гледам, че има интелигентни хора и знаят каква е истината за повечето от големите вериги да не казвам всичките. Ама не мога да си обясня защо сте такива мазохисти след като продължавате да пазарите от там. Като мина покрай някой такъв магазин гледам хората като стадо овце се блъскат ще кажеш безплатно раздават храната.

43

ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ ..

преди 12 години

....РАЗДАВАТ ЗАКОННОСТ И ПРАВОСЪДИЕ В БАБХ!НАЛИ СЪДИЯТА ПО ФУТБОЛ др.АНТОНИЙ ГЕНОВ Е ДИРЕКТОР НА СОФИЙСКАТА АГЕНЦИЯ ....???!!!!КАКВО ИМА ДА ГОВОРИМ!ТОВА Е ВСЕ ЕДНО.... ДА ПОСТАВИТЕ СТОИЧКОВ, ЗА мин.НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО!ЩЕ ЯДЕТЕ ТОПКИ ....ВМЕСТО ХЛЯБ!

42

Анонимен

преди 12 години

В Билла се продават продуктите на много по-високи цени, отколкото същите тези продукти в частните малки магазинчета. Спрях да пазарувам от преди 5 години.

41

35

преди 12 години

Процеса на гниене на месото започва 24 часа след заколването на животното. Не може едно месо да си седи охладено по 3-4 дни в магазина и да очакваме, че ще има хубав вкус или изобщо ще е годно за консумация. То затова и вкуса при пържола от току що заколено прасе има съвсем различен вкус от охладената в магазина или пък замразената. Ако ще купувате охладено искайте гаранция, че месото е разфасовано предния ден, ако ли не по-добре си вземете замразено.

40

туту

преди 12 години

до 35...ей това е тънката граница, която за съжеление в БГ реалността, винаги прескачаме от грешната страна. Всичко си има логично обеснения с определените причинно-следствени връзки, но тук "но"-то е винаги бекрайно отворено и условността отпада. В зап. свят, също се правят такива магарии, но контролните органи като засекат такова нещо, гори не само обекта, а цялата компния и тн....а тук..........да не ставам голословензащото като измисляш правила, трябва да приложиш и съответните механизми!

39

до 12 "спасител

преди 12 години

Колега, "пазарят" означава договарят се, уговарят - на думи - цена или количество на стока. Разговорна дума!А ПАЗАРУВАТ, означава "купуват".Сигурно си от Югоизточна България - някъде Странджа-Сакар....А роднина ветеринар във вашия край хванал селяни, които си хранят прасетата с изгребаното съдържание на дворния нужник! И било често явление. А за себе си селяните гледат по 1-2 прасета с ярмица, кухненски отпадъци - помийка, тикви, смачкани домати и т.н.Но който гледа за "предаване" - оле.ле

38

Коментар 29

преди 12 години

........."ЗАКЛАНО И ОДРАНО ПРЕД ОЧИТЕ ИМ , ЗА ДА ЗНАЯТ КАКВО ЯДАТ"Е тази гледка вероятно биха я пропуснали 98 % от населението. Аз със сигурност !!!!