115

ДО 112

преди 13 години

СПОКО,ТОЯ ПАМЕТНИК НЕ МУ ОСТАВА МНОГО,КАКТО И НА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ,НА ЕСЕН ЩЕ ИЗМЕТЕМ *** ЧЕРВЕН..........

114

Нема Такава Корупция

преди 13 години

Бойко приватизира пенсиите. Царя горите. Тия паметници. Кой каквото го интересува.Скоро очквайте и апартамента ви да бъде приватизиран от нашите честни депутати.

113

Глас Народен

преди 13 години

"Младежката организация на БСП обяви, че веднага след като си получат обратно паметника, ще започнат дарителска кампания за набиране на средства за поддържането му.Включително ще бъдат използвани набирателна сметка и SMS-и."Жалки червени ***! 22 години крадоха, сега не искат да дадат 1 стотинка за своят символ и паметник. Абсолютни смешници!

112

Анонимен

преди 13 години

Строител, това си е чиста демагогия. Не може Герб, СДС и ДСБ да решават какво да става с паметник на БСП. По тази логика никога нито един паметник и нито един значителен строеж няма да имаме защото у нас винаги опозицията е мнозинство. Чрез референдум у нас би се отхвърлило всичко и Нато и Европа и атомна енергетика ...Няма да се учудя ако референдум отхвърли дори предложение за увеличаване на заплатите. Важното е да сме против!!!

111

6500

преди 13 години

ПРИЗОВАВАМ НАРОДА НА ЕСЕН, ДА ГИ ИЗМЕТЕМ И ОТ ОБЩИНИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ЛЕШОЯДИ...........

110

Mad Man

преди 13 години

В градове като Димитровград, комунистическите символи се премахват. Защо този на връх Хаджи Димитър (защо му викате Бузлуджа не знам) да стои?

109

до 107

преди 13 години

:))) Ха-ха, а теб като те гледам каква ментална *** си, не се учудвам, че си избрал педерасткия път на БСП :)))

108

докога

преди 13 години

Така е тези от ГРОБ за нищо не стават все искат комунистите да оправят държавата е докога.

107

Жо до № 85

преди 13 години

В ОНЕЗИ ГОДИНИ нямаше такова нещо "доброволно". Имаше спуснато ОТГОРЕ нареждане за "доброЗорно" събиране на средсва за да се имитира "всенародна инициатива". Изглежда ти си забравил, как доброЗорно предлагаха марки за паметник на Бузлуджа. В онези години не съществуваше въпрос "Искаш ли?", а -"Колко броя ще си купиш?". Но, жабата на Бузлуджа струваше на българите стотици милиони левове и не ми приказвай, че те са събрани от "дарения". Забрави за сливането на партията и държавата в онези години.

106

човек

преди 13 години

що забравяте , че бойко рече - като го поискат , ще им го дам ? ето поискаха , сега да видим дали ще си изпълни обещанието или ще има нова идея .

105

Ниски топки

преди 13 години

Тук се подвизават само недоучили, ментално немощни "гербосъци-младша възраст". Шлифер, взимай "съответните"(любима дума) мерки!

104

брЯх

преди 13 години

98 го е казал най-добре

103

бъззз

преди 13 години

Безвъзмездно? Тия в кой век живеят? Да не сме по време на управлението на БКП и ОФ. Айде моля къшшш..

102

Jolly Roger

преди 13 години

Ако искате да видите красота идете на Куршунските водопади. Няма по красиво място.

101

брЯх

преди 13 години

брех да му се невиди:) значи ваш щял да бъде?! на кого бе? я да видим тогава:)такааа:) аз обичам планината и винаги като мога хващам влака, слизам нейде и търча по баирите нагоре Сега идва и въпроса, след като Бузлоджа е ваша, другари комунисти, кой би ми забранил или попречил да се кача с 20 кила ТНТ, щото вие сте един ден горе! даже си мисля, че е по-добре точно като сте горе да гръмне:) ВАШАТА МАМА КОМУНИСТИЧЕСКА

100

строител

преди 13 години

При някои от следващите избори да се направи референдум какво да се прави с тази държавна собственост. Може да се включат и други държавни обекти за решение как да се ползват - това е истинската демокрация. В Швейцария се допитват за щяло и нещяло.

99

Дядо Петър

преди 13 години

Ченгета и недоубити комуноиди продължават да се разпореждат с НАШИТЕ ПАРИ.ЗАЩОТО ЛЕТЯЩАТА ЧИНИЯ НЕ Е ПОСТРОЕНА ОТ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС НА ЧЕРВЕНИТЕ ШАЙКАДЖИИ.А ПЪК ЗА СВЕЩЕННИЯ ВРЪХ БУЗЛУДЖА - ДА НЕ ГОВОРИМ.

98

MURDOC

преди 13 години

85 -ТИЕдно време ако не си бил в партията значи си изменник и родоотстъпник .Хората щът ,нещът са принудени да правят квот им каже БКП-то или иначе отиваш в едно превъзпитаващо заведение от което можеш и да не излезеш жив казваше се "Белене" .

97

До 82 от БКП архива

преди 13 години

Прав сте др.Жо., че др. инж.д-р Бойко Б. собственоръчно е декларирал, че не желае да напусне БКП и по тази причина беше освободен от МВР. Сигурно си пази "партийния билет", а още по-сигурно е че редовно си е плащал членския внос на партийната секретарка Цветанка Бориславова Карагьозова (псевдоним Цветелина Б) в изключително голям размер (стойността на СИБанк през 2001г.). Поради това той има пълните права върху постройката на вр.Бузлуджа.

96

строител

преди 13 години

Сградата е държавна собственост - пари за нея са давани от всички работещи по онова време, основно чрез "доброволни" дарения - марките, за които говорите - но също така са дадени много пари директно от държавния бюджет. Никакво подаряване на шепа *** държавна собственост! Освен това грозилището е построено на държавна земя. Да се ползва от народа, който е собственик - Бойно не може да подарява чужда собственост. Може да стане хижа, да се стопанисва от БТС или др. орг., петолъчката се маха!