23

Име

преди 12 години

С последните скатани пари, брокерчетата взеха да пускат последните си платени статии... Мишоцииииии

22

ТОП БРОКЕР

преди 12 години

А Я ПРОДАВАМ УБАВА КАЩА.ТОП ОФЕРТА.ИМА ЛИ БАЛЪЦИ.АЙДЕ НЕОСТАНА.

21

dede

преди 12 години

Платена статия!!!!!!!!!!!!

20

ПРОФЕСОР ВУЧКОВ

преди 12 години

Недейте заблуждава хората че се търсят апартавенти.Цените ще се сринат а вие карате хората да теглят кредити

19

ХА-ХА!!

преди 12 години

БГ-"движението" 200евро за кв.м. отново се възбуди и почна да дращи простотиите си тук - виж долните пишман коментари!Бе я си живуркайте в панелните коптори и сънувайте кога и на вашата улица ще изгрее слънцето...ПП Знаете ли кога - на куково лято! )))

18

KOCTOB

преди 12 години

KOCTOB.

17

Анонимен

преди 12 години

Кои цени са падащи и колко от всички пишещи тук са търсили да закупят имот и то в София да речем? Ще паднат наполовина ама друг път. Цените не са мърдали от миналата година пролетта.

16

до 12

преди 12 години

да се похарчат едни пари ти май не си наред с главата що не теглиш ей тъй едни пари да си ги похарчиш ?

15

Анонимен

преди 12 години

12И аз така смятам. След 2007 г, когато влязоха английските спекуланти на пазара, нормалните хора не можеха дори да си помислят за закупуване на жилище за живеене. Освен ако доходът не е около 7к лв на месец. Сега, нещата са малко по нормални. Когато тристаен апартамент стане около 50-55к евра - суми достижими за една голяма част от българите, тогава ще има и повече сделки.

14

Съседа

преди 12 години

Докато цените не паднат с 60-70% от нивата през 2008 г. няма да има раздвижване на пазара.

13

пишман инвеститор

преди 12 години

Чета статията и си викам : сега ще пиша коментар да обясня на хората че това са абсолютни манипулации. Обаче като гледам предишните коментари, явно вече всички са разбрали, че покупката на имот в момента си е чиста загуба на средства. На падащи цени не се купува. Скоро няма вероятност нещата да се променят, жалко за теглилите ипотечен кредит.

12

счупи гипса

преди 12 години

Само седите и си чешете езиците. Това, че вие не сте купили или продали, не означава че няма сделки. Разликата обаче с 2007-2008г., е че сега единствения мотив при покупка е основно жилище, а не просто да се похарчат едни пари - макар че един известен финансист от близкото минало е казал, че умните купуват по време на криза

11

Платен драскач

преди 12 години

Ми да , трябва да си купим нов апартамент защото стария вече не е модерен и не е с престижна локация. А е толкова важно да сме важни тежкари.

10

Луцифер

преди 12 години

На фона на ,,Все повече граждани търсят евтини храни,, ,,Пазара на труда се свива,, и др.това заглавие ми звучи цинично и .... предизборно.

9

ева

преди 12 години

Иска им се да е истина, но не е

8

Митака

преди 12 години

По-скоро брокерите вместо на море през лятото, седят на тъмно в офисчето (че са им спрели тока за неплатени сметки) и се надяват някой да звънне по обява, ама - ЦЪ. Докоато не паднат поне наполовина исканите продажни цени, няма да има кой да се излъже да купува, свършиха баламите!

7

Анонимен

преди 12 години

Само *** ще даде 40к евро за двустаен и ще ги плаща 20г. Утре (в широкият смисъл на думата), когато създаде семейство, има деца, къде майка си ще се сбират ?!

6

Калин

преди 12 години

хахах..колко ли плащат да излизат подобни статии :) какво не им е фалшивото.. в стъкмистиката .. кое не е фалшиво:)

5

Patriot

преди 12 години

Da be tozi Toshev .......tochno toj e naj-golemia razbirach po kreditite..........Kredit centyr--da te konsultirat koia banka da si izberesh---ami mnogo iasno koia- tazi deto im dava naj-goliamata komisionna....xaxa....hemten za baluci ni vzeha ,ej

4

zombayo

преди 12 години

Мда , на пазара вече се забелязват изгодни предложения , но все още има имоти ,чийто цени са много високи