22

ЕК

преди 12 години

Имам фитнес , мога да кажа че младите от 18 до около 30 здраво ги мързи и никакви ги няма в залата , даже това си говорихме скоро че сме останали да тренираме само "пенсионери " от 35 до 50 годишни , младежта повече ги влече компютрите и амфетите ... за огромно съжаление !!

21

Анонимен

преди 12 години

Спорта е хубаво нещо разтоварва лекува болести стрес и е невероятна здрвна инвестиция.

20

до 13

преди 12 години

А събота и неделя като си почивка спортуваш ли , или и тогава си психически затормозен ?

19

така

преди 12 години

Ами, на две работи да работиш, да се прбираш посред нощ, дом, семейство, и да нямаш сили да хапнеш дори, защото си каталясал от двете работи и искаш само да се паркираш за малко сън от оставащите часове до началото на деня..и си заприличал на ходещ скелет, за да можеш да платиш сметките (не фитнес картата, няма такава)..дали ще ти е до спорт? И дали има какво да смъкваш? След като не ти остава време дори за малките удоволствия от живота.

18

Герги

преди 12 години

Българите са мазни и дебели. Добре че има цигарки и дискотечки да се контрира малко резултата от хамбургерите и чипса. Нали сме Европейци, треа сме дебели.

17

Луцифер

преди 12 години

Най сме добри на 4 по 100 със салатка.

16

ШОП

преди 12 години

НАЙ-МРАЗИМ ДА МИСЛИМ!

15

Анонимен

преди 12 години

аз спортувам секс с жена мии това се брои за спорт!

14

Анонимен

преди 12 години

Това наистина е голям проблем! И за съжаление, ако човек иска да поддържа форма при специалист, отново всичко опира до заплатата, работното време и дали наистина са професионалисти обучаващите.А, за да отидеш в парка или до близкия стадион и да си направиш тренировъчна програма, трябва или да имаш опит, или да си ползвал услугите на професионалист.И пак не е гаранция, че няма да се осакатиш.Масово тренират неправилно, но и масово хората се усещат мн късно, че трябва да вземат мерки за теглото си

13

Анонимен

преди 12 години

Cial den na rabota pribiram se psihicheski umoren i poslednoto neshto za koeto mislia e sport... razbiram vsichko da mi e nared che da mislia za sport ama na

12

Баничката

преди 12 години

Тулски,точно като си гладен и безработен си с наднормено тегло, като нямаш пари и ядеш хляб, щото е евтин и засища, а не се храниш правилно и редовно. За спорта си трябват пари, макар зависи какво спортуваш. Но не е оправдание, всеки може да ходи поне пеша по наколко километра на ден, пак си е нещо.С тези 3 500 000 дето са ги дали за тази програма, можеше да направят 5 безплатни площадки за спорт в големите градове, ама... Абе който иска намира начин.

11

до tulski

преди 12 години

мене сестра ти и *** ме хранят и спортувам- ПИТАЙ ГИ

10

1

преди 12 години

Ето какво е положението: Средностатистическият българин обикновено има семейство и средна заплата около 700 лв. Някои си докарват и странични доходи. С тези пари трябва да храни ***, политици, пенсионери да се грижи за деца и т.н. Следователно ако иска да не мизерства бачка като болен от сутрин до вечер. Кога да спортува? От друга страна мутрите не излизат от фитнеса, тъй като за тях "работа" има съвсем друго значение. Децата или са "футболистчета" или асоциални компютърджии. Има от всичко

9

Анонимен

преди 12 години

за 400 лв заплата толкова!шефа те лъже ,че ти плаща, ти го лъжеш ,че работиш...

8

Анонимен

преди 12 години

Стига с тия глупости. Дайте за сравнение европейска-американска статистика.

7

tulski

преди 12 години

Интересно, като сте гладни и безработни, как така огромна част от населението е с наднормено тегло, а не приличате на сомалийци ?! Излезте на улицата и погледнете ! Над 50 % от хората над 25 годишна възраст са с наднормено тегло и лоша физическа форма. При това положение не вървят никакви оправдания, че нямате пари и сте гладни, и затова не спортувате.

6

То 2

преди 12 години

"Не ни мързи, а гладна мечко хоро не играе - така да знаете "Това е най-честото оправдание за несвършена работа!

5

заместител

преди 12 години

чрез редовен онанизъм здрав и бодър организъм

4

$

преди 12 години

Американците като почти всеки си има фитнес инструктор, какви фиданки са станали. А отделно в България 380 000 души са лишени от спорта, наречен работа.

3

анонимен

преди 12 години

Не ни мързи, а гладна мечко хоро не играе - така да знаете