327

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

ИмалЕ тука българЕ бе, станахте баби, ах братя мили... - с тая ръка държите само лъжицата /и клавиатурата на компа/... - появява се един българин пожертвал живота си, пожертвал щастието си, пожертвал любовта си, пожертвал приятелите си... - почуствал в себе си сили и възможност да промени престъпното статукво, което опропасти държавата, а вие плюете - засрамете се малко!!!...

326

буш

преди 12 години

ако съм в бг ще гласувам за герб.не защото ги харесвам а защото служат на нас и израел затова

325

Сирищник

преди 12 години

Гоце първи приятел с Кадафи и Асад. Единствения европейски лидер поканил сирийския тиранин на 2-дневна визита, искал да му връчи орден "Стара планина" познайте кой е?

324

Анонимен

преди 12 години

Цирка свърши - БСП вече не са на власт и това е добре за България.

323

до Чичо Сам

преди 12 години

Виж чичо. На никой не му пука за България нито на руснаците, нито на американците, май и на българите не им пука. България се самоунищожава. А колкото до плодородната земя защо никой не я обработва? Защо българите не искат да си обработват земята. Тогава някой друг ще дойде да я обработва и Българя ще стане едно голямо Косово.

322

Анонимен

преди 12 години

Председателя на състава на ВАС, отменил заповедта за отнемане на лиценза, е назначен с гласовете от квотата на Гоце във ВСС. Който не вярва, да провери, протокола за назначението е публичен в интернет. Комунистите пак си защитиха съветските господари..

321

да се чете:

преди 12 години

Гоцевия съд върна контрабандата в ръцете на Златев

320

Анонимен

преди 12 години

Абе, само Борисов - това е истинския български политик! Другото е плява - червена, синя, жълта.

319

митко

преди 12 години

голяма обич на герберите към бойко борисов.бойко педи 2 години народа го смяташе за супергерой сега как ли е

318

до 316

преди 12 години

Бритиш американ тобако се отказаха от Булгартабак, когато разбраха че предишното правителство го е източило и разпарчетосало...те сами го заявиха ;)

317

ааа

преди 12 години

До вчера позитанските плъхове плюеха по Бойко и Лукойл, че били монополисти, че били над закона. А днес се радват като *** на мазна баничка, че корумпирания съд върнал лиценза на червения Лукойл. Поизплашиха се другарите, че може да пресъхне кранчето с контрабандата, пък сега ударно ще точат за иаборите.

316

Чичо Сам

преди 12 години

А аз пък ще си карам със шивтов газ...ХАМЕРИКАНСКИ...добит от най-плодородната ви земя...за която не ми пука, ама въобще..и за вас не ми пука...между другото!По-здрав..от Чичо ви Сам-задокеански!

315

Анонимен

преди 12 години

Герберите прогониха и всички западни компании, кандидатствали за Булгартабак! А то било само защото Цвъцко поискал още един апартамент:)

314

Пак питам!

преди 12 години

Кой снощи в тъмното ми го мууна без вазелин?!

313

ЦИРК

преди 12 години

Станишев отдавна каза, че е театър. Превителството са едни циркаджии! Лукойл също са циркаджии. Циркаджийска държава е България.

312

Анонимен

преди 12 години

Бате Бойко здраво ошамароса Лукойл, преди това Костов, който продаде Нефтохим за 120 милиона, при цена 3 милиарда. Преди това /на изборите/ ошамароса и Станишев, та му потроши цайсите и ония мигаше цяла година като плъх в брашно. Та само гледайте и се кефете и знайте едно: който не спазва закона ще бъде ошамарсван и то яко! Свърши се пладнешкото ограбване на държавата от разни хитреци!

311

митко

преди 12 години

бойко законите не се спазват.кога ще хвърлиш доган и станишеф бе а.кога.те са вредни а закона се спазва .хвърли ги или си същия като тях

310

Гоце

преди 12 години

Моите пчелички в храма на Темида никога няма да ме предадат! Иначе ги чака съдбата на прокурора Колев, Емил Кюлев, Манол Велев и Мишо Бирата.

309

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ отново на задна прашка:) Както винаги:)

308

Пак питам!

преди 12 години

Как става това:-Изходна цена на горивото от Лукойл - 1.20 лв.-Цена по бензиностанциите - над 2.50 лв.-----Отговорете си сами, а ако НЕможете... попитайте милионерите(в зелено) - Дянков, Цецо-милиционеро-милионеро... и тиквта от Банкя!