64

До УФО

преди 12 години

Доктор Ленин те чака, сам ли ще дойдеш?

63

Бачкатор

преди 12 години

Абе интересна работа, ако един таксиметров шофьор си позволи да кара без апарат първо ще му фрасната една дзверска глоба и после ще му забраняват да кара, ако един магазин продава без касов апарат първо че му натрескат един акт къде да му се завие свет и после ще го затворат.А тука затвараме някакъв комбинат и си траеме, че същия е произвеждал и продавал повече от 9 месеца без нужните измервателни уреди.Що за цирк ни изнасят само не мога да разбера ?

62

Антикомунист

преди 12 години

До 58 Виж постинг 10 и го преосмисли. За "хаховците" ми е думата

61

Анонимен

преди 12 години

Какво си мислите ве ,че ГЕРБ не крадат ли ве ? хахахахахахахахахаха

60

Димитър

преди 12 години

А какво правиха година и половина.

59

UFO

преди 12 години

#56 ТИ си тотално сбъркан. Да съм писал да призовавам за насилие някъде?

58

??

преди 12 години

Има *** и ограничени хора като номер 50,които си мислят ,че от този форум може да се направи проучване кой какъв е :))))*** ,тука влизат 20,30 редовни хаховци които пишат под различни никове:))На изборите ще ги мерите, тука само падам от смях като чета глупостите ви.:)))))))))

57

ДЪБЛИН

преди 12 години

До 23: Да и тоалетни съм чистил в началото преди да стана мениджър,но ИЗВИНЯВАЙ,забравих,че в Б. е вид обида да правиш това,затова сега вече съм доказан,добре платен и доволен,а вие сте там където сте.Бъди жив,здрав и Господ да ти помага.

56

До УФО

преди 12 години

УФО сега ако вземеш един пистолят, като норвежеца, не само плюсове от другите ненормални гербофили ще получиш, а и герой ще станеш в тяхните очи. Норманите хора не гласуват за изперкуляци. Ти май си новия фюрер? Къде си се снимал имаш ли снимки с водолазен костюм?

55

Анонимен

преди 12 години

Много сте жалки повечето тук ама са жалки и тези, коит ови плащат. Защо изобщо коментирате като коментарите ви никак не са по темата. Както БСП има пари за "кюфтаци" така и ГЕРБ има пари за платени драскачи. И едните и другите сте един дол дренки. С тази разлика, че БСП я има много отдавна и поне там всеки за каквото е учил, а не като ГЕРБ от кол и въже събирани и всеки си работи не по предназначение за това сме на този хал. А вие къде се псувате по форумите заради тях сте пълни нещастници.

54

UFO

преди 12 години

До "Гербофили" # 48 От изказването ти - цитирам "Намерете им ИПтата " проличава точно ченгеджийския ти характер

53

до 45

преди 12 години

Ами в България всеки дърпа чергата към себе си и гледа от своята камбанария.Сигурно имаш добра работа и взимаш солидна заплатка и затова величаеш и глашатаеш за Дянков и Трайков ама не помисляш за 90% от Българите с доход на клошари.

52

Nezavisim

преди 12 години

Правилно!Мн правилно!Не спазват закона - ще си понесат последствията!Който и да го беше направил, щях да кажа "Евала". Само, че истината е, че до сега предните не го бяха отбелязали като проблем, нарушение или нещо подобно!И вместо да си плюем правителството в този случай, би трябвало всички да застанем зад него. И безработните за момента от рафинерията да се вдигнат срещу Лукойл, защото те ги оставят неправомерно без работа!

51

UFO

преди 12 години

Грешка извинете--- # 28

50

UFO

преди 12 години

До 31 -- Май не всички мислят слава богу като теб - плюсовете на моя пос #26 са повече от минусите. Комунизмът е на изчезване

49

Герго

преди 12 години

Герб ще последва съдбата на НДСВ, помнете ми думата. От тая партия страда предимно обикновения човечец а те са мнозинство.

48

Гербофили

преди 12 години

Гербофилите дето говорят за комунизъм са най големите *** в момента и трябва да се лекуват. Намерете им ИПтата и ги вкарайте в лудницата преди да е станала белята като в Норвегия

47

Л.депо Димитровград

преди 12 години

А кога ще хванат крадците на нафта от Локомотивно депо Димитровград.Следните лица на всяко дежурство източват по солидно количество нафта:Христо Пенев Пантелеев - шлосерВладимир Славов Владев - ел. шлосерВеселин Георгиев Тенчев - депомайсторВеселин Паунов Димитров - локомотивен машинистКрасимир Стойнов Димов - локомотивен машинистБорислав Добрев Петков - локомотивен машинистЙордан Николов Шивачев - локомотивен машинистИ това са само част от крадците на дизелово гориво от Л. депо Дг

46

Iwan

преди 12 години

нещата в България никога не са такива каквито изглеждат :) вЕрвайте ми :)в тоя цир дами и господа не иде реч за пари, в тоя цирк иде реч за мнооооого пари

45

Анонимен

преди 12 години

В един форум прочетох мнение, че след толкова години на схеми и далавери, вече дори и да се направи нещо хубаво, българите не вярват и се съмняват във всичко. Жалко е, че са ни докарали до това положение, но да се надяваме, че може би най-накрая някой е заработил в полза на държавата. Аз лично съм доволна от предприетата стъпка срещу Лукойл, особено от Дянков и Трайков.