15

до 12

преди 12 години

А само да ти кажа ,че членството ни струва 2 млрд годишно.....Така че ти кажи кой ги дава парите....Ние или те?

14

Анонимен

преди 12 години

Престанете да плюете, а се замислете да не се окаже радост напразно!

13

сссс

преди 12 години

Що няма пари за пенсии....Кой окраде парите 96-а? И кой беше на власт след Виденов? И как нямаше нито един осъден кредитен милионер по Костово време ?И кой докара Доган на власт ,като Костов отказа да прави Коалиция с НДСВ 2001,под претекст че не били дясна партия......ТОя *** сега се тръгнал да поучава?

12

До 7 (Незнайко)

преди 12 години

7, Ти май си забравил, че Костов управляваше след Виденов и държавата беше ТОТАЛНО фалирала ?!?! И още нещо - парите сега не ги дава "данъкоплатеца", а ЕС. Първо мислим - после пишем. Набийте си го в тиквите !

11

Баста

преди 12 години

Абе нещастници , защо не вземаха проби когато управляваха горския цар и съргей ... тази отсечка от Марица е започната да се строи през 2006 година , и сега се скапа за няма и година .Ами какво да кажем за магистралата край Стара загора , където беше се нагънала , но и там нямаше коментари че е некачествена , че е опасна ....Ваща .... .Не мислех да гласувам , защото и ГЕРБ имат кусури , но след сливането на Синята коалиция , БСП и Доган - избирам по-малкото зло.

10

9, напъни се повече

преди 12 години

9, Само това ли успя да роди червената ти кратуна? Напълни се повече следващия път :)

9

Злобар

преди 12 години

За Костов АМ Тракия значи Анална Манджа Тракия. и взима редовни проби. Да опита как е.

8

Смех

преди 12 години

Интересно, как досега не поискаха нито един анализ на малкото построени пътища, но за сметка на това рушащи се след всяка зима?

7

ssss

преди 12 години

Ах мамка ви нагла.....Ако Костов беше строил магистрали на времето,сега нямаше да се нужни стотици милиони пари на данъкоплатците за строеж на магистрали....Щото по времето на Костов и земята,и процедурите за очуждаване и строителни материали и труда бяха в пъти по евтини,сега излязал да критикува...*** палячото...А Мартинчо кво да говорим за него,найстина можеше да направи нещо но ролята му в парламента е да обира пешкира на Костов.....Радвам се че няма да са в парламента след 2 години

6

членчета на БКП

преди 12 години

Две малки членчета на БКП - *** Костов и Мартинчо Мамин.

5

Анонимен

преди 12 години

Не ме е Страх от полицайските Хайки ... Тупи Минцифайки !

4

Една_от_БГ

преди 12 години

"...цялата отговорност ще носи той"И как точно ще я носи тази отговорност.Като гледам, след казуса с АМ Марица никой нищо не "носи", та ако и при АМ Тракия ще се "носи" по същия начин, каква файда.

3

mm

преди 12 години

ей, тези сини тaшaци не спряха да мътят водата!

2

Азъ

преди 12 години

Няма риска за гражданите бе Костов!Докато я постоят гражданите няма да имат пари нито за гориво,нито пък коли които да карат...

1

ДА БРЕ

преди 12 години

НА КОСТОВ И ДИМИТРОВ ,ДА ИМ НАПЪЛНЯТ БУРКАНИТЕ С ....УРИНА ,КОНСЕРВА ЗА ЗИМАТА !