17

Анонимен

преди 12 години

Рибата без вода умира,но водата без риба пак си е вода.Империята на Златев загива без България,но България и без Лукойл пак си е България.За да бъдем силна държава,не трябва да скланяме глава пред никого и нищо.Всяка зависимост е фатална.

16

Истината

преди 12 години

Ето, актьорът Бойко е в стихията си! Но и поддържащият актьор Вальо Златев е не по-малко достоен за овациите на публиката. Може би коронният им номер би бил да изиграят и скъсването на приятелството си. Тогава ще ударят в земята всички, които също така лицемерно се борят за любовта на електората...

15

XS

преди 12 години

Трябва ли да си комунист,за да не харесваш Бойко тиквеника?И Стиви Уондър би видял,че е прекалено *** и *** човек, за народа заедно с онзи физкултурника с апартаментите..Миналото му говори достатъчно

14

Анонимен

преди 12 години

Чакайте малко, какъв е Златев в ЛУКойл, един високоплатен наемник. На него му дреме дали работи Нефтохим или не. Я се замислете защо има емисари на Алекперов в София които проверяват из основи корупционните практики на Златев и колко е откраднал от ЛУКойл!!!! Дали пък това отнемане на лиценза не е съгласувано между ББ и ВЗ да извиват ръцете на Алекперов, иначе ако бяха принципни що не им отнеха лиценза още в началото на годината, както направиха с нередовните дистрибутори на петрол???

13

Фалконе

преди 12 години

скапана власт от 1944 досегадокато има комунисти на всички позицииняма да има оправиявсичко е пунта-мараала-бала

12

Костадин Георгиев

преди 12 години

Това правителство излезна най-сериозното от всичките досега!! Толкова пък да са за пари(ЛУКОЙЛ) и да не се съобразяват с закона.Алооооооо тиквеници от ЛУКОЙЛ ние доматите с колците ги вадим и картофите с динамита!!!

11

ппт

преди 12 години

данъчните вече са живи рекетиори - направо са като мутри. грабят по 2 пъти един данък и без това високи. пфу.

10

Смех

преди 12 години

Ей това комунистчетата могат да плюват по всякакъв повод. Бойко защитава Лукойл - плюване, Бойко затваря Лукойл, пак плюване. *** якото е да си комунист, плюваш по всичко и докато го правиш неусетно крадеш всичко което можеш. Да ама вашата свърши другари, а и мандри и гори не останаха за вас...

9

Данчо

преди 12 години

Брей ,Цвъцко тоя път го пренебрегнали бре !

8

ДО ЧЕРВЕНИТЕ

преди 12 години

Гладни ли сте, а?с писане в сайта не става!!МАРШ на работа!!!!

7

Midkoo

преди 12 години

Всичко е една голяма манипулация на Б.Б и В. Златев.Кризата прави богатите още по-богати ,а бедните още по-бедни.*** народ лесно се манипулира.Защо това не стане в една Франция да речем? А ? Попитали дали в България може да стане гражданска война. Ами не може ! То всичко е селяния !"Калпав матриял"

6

след мен - потоп

преди 12 години

Тъй, тъй, затваряме най-голямото предприятие в България, после се чудим какво ще става. И това се представя за успех от безмозъчните гербери, дори за борба със закона. Да, ама не.

5

XS

преди 12 години

Това правителство излезна най-наглото от всичките до сега!!Толкова пък да са алчни за пари и да се оправдават с закона.Алооооооотиквеници от ГЕРБ ние доматите с колците ги вадим и картофите с динамита!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Цецо май е взел някой лев да "консултира" ЛУКОЙЛ .

3

Анонимен

преди 12 години

Бе то и царя - монархист беше премиер в република, ама това не му попречи да се коалира с комунистите, които го изгониха, нито пък с турците, които ги изгониха комунистите.

2

до 2

преди 12 години

Ами тогава трябва да си панделата бе Боки! До къде я докарахме - Мутра да пропагандира законност

1

Бойко Борисов

преди 12 години

Независимо дали е разно- важното е да има бой. Крайно време е щом ще имаме държана и закони, те да се спазват от всички.