33

ATAKA

преди 12 години

Трябва да обявим война на турция и да я унищожин, за да претопим турците. Ние сме най-великата нация на света и ще ги разгормим за 24 часа ***. Волен президент!

32

Анонимен

преди 12 години

Закон за кастриране на ***.

31

ха ся де, поредното

преди 12 години

има ли нещо което да е свършено от герб и то да не се е провалило или поскъпнало?

30

Barbi

преди 12 години

*** нема значение кви са бе - *** ли, турци ли - *** всичките под ножа бе техната кожа недодялана. Ко щат да се пишат.

29

ТЪЖНО Е

преди 12 години

Борисов крие данните - *** са около 4 милиона в България . Затова сме с най - малките заплати в света.Единственият начин да се ограничи това е да се преборим с това жестоко явление е да се вдигнат пенсиите в пъти , и да се спре обезщетението за майчинство и детските надбавки.Така нашите родители които са работили и плащали осигуровки ще спасят България.

28

до 22

преди 12 години

Неграмотни аборигени държава могат ли да имат?Никой няма да се втурне да гладува в *** ви миризлива държава!

27

неук

преди 12 години

Прави са експертите . Защо се похарчиха пари за преброяване , без да се свърши и 50 % от работата ?

26

Ха-ха-ха

преди 12 години

Забавно е да четеш глупостите на няколкото провокатори тук, които се представят за ***. Разбира се, няма как да се хванеш, че *** може да пише на български, но не това е най-смешното, а друго. ОК, да приемем, че българската нация изчезне. Какво става после за ***? Вариант 1: територията влиза в пределите на друга държава, примерно Гърция или Турция, където *** веднага ще усетят що е то работеща полиция, работещ съд и работещ затвор - ЛОШО! Вариант 2: няма спонсор, само ***!

25

OoOoO

преди 12 години

22,понеже мисловната дейност ти е чужда,сега ще ти обясня как ще станат нещата.Вашите *** ще се заселят в гърция,където старите гърци ще ги използват за робини,както и сег аправят.Вие останалите ще бъдете кастрирани,ще живеете в резервати,където ще бъдете използвани за дивеч.Всеки заплатил 2 лева(0,40 ст. ДДС,патрон 1 лев,60 стотинки други разходи) ще има право да си гръмне *** и да го препарира!

24

tulski

преди 12 години

И без да съм експерт мога да ви кажа: тези, които не са посочили етнос, вероизповедание и майчин език са ***. Понеже се колебаят, какви да се пишат роми ли, турци ли, други ли, не са писали нищо. Същото важи и за вероизповеданието и майчиния език. Така, че тези 700000 не ги бройте към българския етнос със сигурност.

23

krah

преди 12 години

HA 31.O1.2011. За 48 процента от първокласниците у нас майчиният език не е български, обяви просветният министър Сергей Игнатов на конференция в БАН за българското културно-историческо наследство.

22

Уорлоик

преди 12 години

Ще създадем ромлянска държава на мястото на вашта-ще се казва Ромалия и ще е първата ромлянска държва в света!!!12 милиона ромлянив Европа само чакат решението да се вттурнат към нея!! А славянските *** ако не им аресва-да се оплачат на арменският поп!!

21

Анонимен

преди 12 години

Защо се харчеха парите за преброяването, след като дори не можем да знаем етническия и религиозен състав на населението, попитаха от неправителствената организация.Повярвайте, по-добре да не знаете! ..........

20

Българин от Македони

преди 12 години

***, не се кефи толку, да не го видиш големио. Ей, ногу ви ги отпуснаа яздите, ве!Ке ви даваме работа, кога ке почнете да се учите и работите кат нас. Кажи ми еден гюптин да е брал от дърво, шо е посадил сам?Ке ве интегрираме некаде на друго место.Айде бегайте във Франция!Там ногу ве сакат!

19

Димитрова

преди 12 години

Аз съм българка, майчиният ми език е български, религиозна принадлежност: източно-православна, на 34г., семейна, с висше образование, работя на трудов договор. Не знам, каква е статистиката, но когато вървя по улицата, имам чувството, че аз принадлежа към някакво малцинство.

18

titi

преди 12 години

KOLKO CA ROMITE-TO$NATA BROIKA V COZIALNOTO

17

преброител

преди 12 години

Като има райони в дели ормана където не говорят български как да разбереш кви са , само клати тиква и мучи като теле !

16

и още 700 000

преди 12 години

са се писали "българи" !

15

Нане

преди 12 години

Очаквах да кажат официално по новините колко сме джедаите в България...

14

циганин

преди 12 години

Тове е много добре че не ни казвате точната бройка . Но ще видите след време . Ще се ухапете здраво за задниците си . Иска ви се да сме по малко но ще ви изненадаме след време . Успокоявайте се . Това е добре и за нас . Колкото по бързо ни интегрирате при вас толокова по добре за всичи. Ето че започнаха да назначават полицаи от ромската общност и това е добре . Така трябва да е навсякъде а не само да се оправдавате че сме всички крадци и убийци .