21

Stany

преди 12 години

Кой зове ГЕРБ? Лукойл за това ли храниха кучето БСП сега да ги лае? Знаеш как ?!?!

20

До 11

преди 12 години

Майка ми както и цялото и производство се закрива ефективно (без неплатени отпуски), така че вероятно когато пуснат лукойла ще е още по съкратен. Така че недей си измисля конспирации, лукойл са крадци и мошенници, изнудват държавата и най-вече крайния потребител, а дано малко се стреснат тия гадове.

19

тоягата

преди 12 години

смешна работа смешни гербери смешни златевци е така се прави пиар

18

Анонимен

преди 12 години

И така 22 години театър за народа. А през това време някои направиха милиони.А вие драги българи работете, работете.И да не пропуснете довечера новините пред телевизорите. Облъчени роби.

17

Азъ

преди 12 години

Вчера вот,днес вечна дружба!Не е театър,не е цирк.Направо бурлеска.

16

клеопатра

преди 12 години

внимавайте момчета, балъци в бг няма вече ... следим ви изкъсо, а сгрешихте а ви наказа народа!!!!

15

Ежгени

преди 12 години

Още преди няколко дена написах един коментар в един друг сайт а именно,как точно ще се развият нещата:Просто правителството се прави на голям и взима лиценза на лукойл...точно когато лукойл излизат в годишен планов ремонт-обаче все едно не е било планирано,след месец лукойл излиза от плановият си ремонт (които е всяка година) и казва че са изпълнили там каквото трябва...ама и бензина се качва щото са направили големи инвестиции-просто не трябва да си пророк за да разбереш замисъла :)

14

Анонимен

преди 12 години

В белите държави всички политически сили биха се обединили около каузата България, но ние не сме бяла държава.

13

Анонимен

преди 12 години

Ще видим дали ще паднат цените на бензина! Защото сме бедна държава, бензинът в България е най-скъп! И защо после не ни стигали парите за пенсии и заплати! Та нали всички цени зависят от горивата! Леките си коли лесно ще ги спрем от движение! А производството, което и без това е хилаво и едва оцелява!

12

Анонимен

преди 12 години

Do 5 Що се заблуждаваш, бе човеко! Пак ще си уредят отношенията под масата! Това е само цирк, шоу за простолюдието! След една година милионерите ще са с 20 пъти повече! Познай кои ще бъдат?

11

тоягата

преди 12 години

този ход се знаеше нещо по ново да измислят герберите партия от 4енгета..

10

До Асен

преди 12 години

Бачкам в Нефтохима-август месец спираме за планов ремонт.Така ,че не се радвай толкова.Чиста ПР акцийка

9

ds

преди 12 години

браво на ГЕРБ! Гадните *** са ще се видят в чудо вече!

8

мими

преди 12 години

колко сте наивни, това е прах в очите. те пак работят, ама с " намалени мощности" / разбирай правят си профилактика/ А после като увеличат бензина след 2 седмици - ще е от кризата с "лукойл" ВСИЧКИ ни правят на маймуни и на ***. НЕ Е ИМАЛО ДОСЕГА ПО ЛОБИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО. ББ да си взима тъпия ЦВ>ЦВ и да си ходи, за да не го изритаме с шутове

7

Анонимен

преди 12 години

Опозицията така се е овъртяла в престъпления и лобизъм за монополите, че ми е много интересно как ще реагират. Факт е, че за първи път в модерната история на България се вижда как политиците работят в интерес на народа! Одобрявам и подкрепям.

6

потребител

преди 12 години

Искам проснати на пода златевци -млатевци и друга кръвосмучеща бесепарска ГАД да страда !

5

Асен

преди 12 години

За първи път БГ правителство се изправя срещу олигарсите!!! Пълна подкрепа за ГЕРБ!

4

електорат

преди 12 години

Идват избори ,и много пари за *** гласове трябват!!!!

3

rumen221

преди 12 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... Та кой нормален Мафиот и дори дребен Мошенник не би искал да се махнат полицайчетата Вижте ги какво правят:- Натискат съда да съди разбойниците, А НЕ ДА ДЕЛИ С ТЯХ ПЛЯЧКАТА, те пък се поуплашиха и не взимат както преди две-три години, а какви съдий и прокурори имаше и колко яко вземаха. - Дори без капка срам и свян посегнаха на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата..., а те вече са кой бизнесмен кой депутат, кой кмет!!!- Сега посегнаха на ЗЛАТНАТА КРАВА, НА СВЕТАЯ СВЕТИХ НА МАФИЯТА ЛУКОЙЛ- Не власт, а терористи...!Изгониха "символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., разбиват им "честната" търговия с наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... - Сега с новия закон за Гражданската конфискация, посягат на бентлитата им..., искат да запорират къщите на лъскавите им мадами..., че посягат и към прогимназийте и хотелите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, сега налитат дори на ЛИЧНИТЕ ИМ ДАНЪЧНИ ИНСПЕКТОРИ..... - Къде е тук човечността..., правата на човека... Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! А момчетата аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както от триглавата ламя да прибират тези пари..., можеха да ги внасят в хазната...Добре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... и Лихварски къщи, кой знае защо наречени чужди банки Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни частници"..., а и не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Чак сега ли? Може ли досега без измервателни уреди?