70

AYYYYYYYYYY

преди 12 години

това е просто хварляне на прах в очите на народа и EC koito gi натискат.Не могат да справят с корупция престъпление и мафия само политиците на тези държави които са мафиоти.Абсолютен цирк на Другарите и пред народа ще мине но не и пред ЕС.До есента трябва всички да си отишли,аз разлика не виждам от младенов при боко и чичо му младенов при Тато,тоя същия дето викаше от трибуната танковете против народа.Боко= БКП т.н. ДСП-етническа незаконна партия и рябва да се забрани

69

Анонимен

преди 12 години

По времето но БСП три пъти ми увеличиха пенсията и имах пари за всичко, сега по времето на ГЕРБ , не мога да си платя и тока с тази пенсия.Що така?

68

НФБ

преди 12 години

руски олигарх в англия се разведе и плати 100 милиона!колко пари пък изнесоха българските олигарси?колко пари изнесе в офшорки ДС по времето на тошо...въпроси без отговор ... път покрит с много трупове и тайни..на каква стойност са външнотърговските ни фирми и какви пари вкарват в българия кой ги контролира...имаме ли реална нужда да инвестираме в други страни и там да създавеме рабитни места..ползата за българия...

67

Алтернативата?

преди 12 години

Алтернативата е:Или продължаваме да сме най-бедните в Европа/не в ЕС, а в континента Европа/ под управлението на ГЕРБ или даваме шанс на друга партия да ни направи поне най-бедните в ЕС!

66

До 56

преди 12 години

И какво от това.С този рейтинг може само да си избършеш д....то.На никой не му става по добре.И още повече,че банките които взривиха кризата имаха висок рейтинг от същата агенция.Тоест работата е много зле.

65

ОТВРАТЕН ОТ ГЕРБ !!!

преди 12 години

Управляващата шайка нехранимайковци разчита на процедурни хватки и долнопробни номера, за да бави реалния дебат по некадърното си и крадливо управление! Типични ГРОБ-джийски *** ишарети. Но народът не е глупав, колкото и да го правите на такъв. Ясно прозират користните цели на евтините ви спектакли.Българино, до кога ще търпиш сатрапите - възпитаници на бившата тоталитарна власт да те ограбват, ограничават, експлоатират и тъпчат?ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИШ И ДА ИЗРИНЕШ ТАЗИ ГМЕЖ!!!

64

Българин

преди 12 години

До 5" Поне се опитват нещо да направят"Какво се опитват , какво са направили?Аз също се опитвам да направя нещо ,което не знам какво е и.. излиза нищо.Същотонищо прави и това правителство.

63

До 56

преди 12 години

И като са ни повишили кредитния рейтинг, това как се отразява на хората? Нима лихвите намаляха, или банковите такси? Айде стига лозунги! Петилетката за три години.

62

Алтернативата?

преди 12 години

Не се връзвайте на тъпия номер "ГЕРБ няма алтернатива"!България има АЛТЕРНАТИВА!И тя е:Или продължаваме с ГЕРБ или се отърваваме от ГЕРБ!Кого ще изберат хората е съвсем друг въпрос, който няма нищо обща с "лозунга: ГЕРБ няма алтернатива"!

61

NIE OT BSP

преди 12 години

PA STANAHME ZA MAITAP V NETA GN.KUTEV PRASTAI PLIUVACHI CHE NI NASRAHA

60

анонимен

преди 12 години

народа отдавна гласува вот на недоверие на тиквата и другите некадърници от герб.лошото е че те са сити а ние все повече гладни заради некадърното им управление

59

НФБ

преди 12 години

накой прови милиони други чатат във форума за 500лв..всеки да си знае мястото..раята с вилицата зад врата каза боко..кой смее да ми оспорва мивистър председателското кресло? ИПОН с кръв съм го градил и без бой нема да го дам!я съм се учил про тошо ...и на тошо съм служил...вахти уфсите дето ми развалят рахатлъка!какви тучни пасища искат...магарешки трън и гега по гърба...къде са ми пастирите..много шилета се отлъчват...

58

До 17

преди 12 години

Прав си,че алтернативите не са особено добри но това не означава,че трябва да се запази сегашното калпаво положение.

57

...

преди 12 години

Верно много *** в тоя сайт :))))*** такава им е работата и затова плащат от Позитано - да лъжат и плюят :)Само, че наистина много малко пари ви дават бе - големи скръндзи били тея червени *** :)

56

ИПОН

преди 12 години

ние плащаме по хилядарка, важното е за всичко да са виновни Станишев, Костов и кризата в Гърция, уредили сме и по една каса бира от Леденика, и по 30 литра гориво от Лукойл и дневна карта за скизоната на Юлен :)който се интересува в кафенето клуб ИПОН-ГЕРБ в центъра на Банкя при градинката сутрин до 11 ч.

55

до 1234

преди 12 години

И аз се мъча да направя космически кораб - ама не става!Резултат от работата има този, който МОЖЕ! А БоБо нека се МЪЧИ!Истинският вог ще е през октомври ;)Нека се порадва до тогава

54

Мнение

преди 12 години

Непрекъснато се чудя, колко задръстен човек трябва да си, за да защитаваш тази или онази политическа теза? Не ви ли стана ясно, че всичките са от едно котило? Че политиците ни изобщо не ги еня за народа? Че единственото, което ги интересува са личните им облаги? Че всичко е цирк и театър за пред малоумното гладно население? А вие се дрънкайте, обиждайте се. С тези разпри печелят те, губим ние. Защото на тези тлъсти ***, ние всички им плащаме охолния живот, докато вие и вашите деца гладуват!

53

Анонимен

преди 12 години

аз съм писал за всички партии. най-много дава костов 800 лв и 350 лв ваучери за храна

52

...

преди 12 години

Опозицията да го духа :)

51

;0

преди 12 години

лично аз смятам българския народ е толкова безумно *** че няма нужда от проф хейтъри,,,в *** обичат все да им е изотзадзе щото са големи тарикати и всички много знаят...няма що да се набутват партиите пари да дават..тук се плюе безплатно!!да живей карагаларска булгаристания!!!