61

Rad

преди 12 години

Цецо и Марга ще бранят най-разсипническото комунистическо управление, което за две години не остави област, която да не съсипа. Заплати ли повишиха, пенсии ли или се пребориха с ширящият се навсякъде бандитизъм. Лошото е, че се оказаха по-зле и от станишевци

60

Анонимен

преди 12 години

За какво е днешният вот?За работата на МВР.Масларова и синове-добре,ако вашето МВР работи добре изкарайте им далаверите,съберете железни доказателства и сложете прангите на кунките.Ние ще ръкопляскаме.Проблемът е ,че сте некадърници и не можете да го направие.Всъщност,кога ще започнете проверка на огромното богатство на Мутреса Бориславова? Никога.

59

До пикантни крилца

преди 12 години

"Модерни леви суингъри..." Звучи ми като *стко (герберастко) сборище...

58

Sin

преди 12 години

Ясно е, че вотът няма как да мине-при 117 гербави комунисти и *** им червени псевдонационаласти атакисти. Хубавото е, че се усеща краят на последното комунистическо управление.

57

Ристо Мотористо

преди 12 години

За последните 20 години все съм виждал плюене по власта, ама такова плюене като по ББ не съм виждал. Изводът е ясен ;)

56

Анонимен

преди 12 години

Nai dobroto pravitelstvo za poslednite 20 godini.

55

Анонимен

преди 12 години

"Понеже го чака пълен провал на изборите, аз предлагам да го изберем за домоуправител на жилищната кооперация или за помощник-кмет на село Шума. Все пак има някакви елементарни качества и умения човечецът (на снимката)."Хубаво е да му се даде шанс да си намери правилното място в живота, но първо ще се грижи за хигиената на тоалетните в Софийският Затвор в продължение на двайсетина години и едва тогава ще може да обърне нова страница в живота си.

54

Мама, Тати и аз

преди 12 години

Докато Емлия Масларова се е заела с външния си вид, децата й също не скучаят. Синът й от първия брак Константин Радонов например преди четири години си купи апартамент в центъра на София, а след това си напазарува земеделски земи из цяла България, пише столичен ежедневник. Доведеният син на бившата социална министърка от втория й брак Иво Масларов, също не остава по-назад. Той се сдоби първо с апартамент с голям двор в кв. Хаджи Димитър, а след това и с още един парцел земя в столицата.

53

До Моралиста

преди 12 години

Какво и е на Майчето, бе другарю! Вярно не е от по-новите модели, но е "гаражна, запазена, пребоядисана, с нови гуми, кожен салон, шибай-да..х, пълен тунинг...". Е, стара "Волга", но "Волга".....

52

д-р Ох Боли

преди 12 години

Бившата социална министърка Емилия Масларова опъна бръчки при известен наш пластичен хирург.Обвинената в злоупотреби за над 11 млн. лева дама преди две седмици чукна 62. На делото в съда тези дни изглеждаше обаче с поне 10 години по-млада и свежа. Говори се, че докторът й инжектирал филъри около очите и устните и й изписал кремче с екстракт от охлюви, което магически заглаждало следите на времето. Масларова трябвало да се бръкне 4000 лева за процедурите.

51

пикантни крилца

преди 12 години

Мая Златотърсачката си е намерила нова жертва, след като мъжа и би дузпата. Решила е да развали нечие чуждо семейство. А може да са модерни леви суингъри - по примера на младия тати Станишеф.

50

Контра - Атака

преди 12 години

За 10 години са унищожени 1 милион етнически българи Това показват резултатите от преброяването. От 6 млн. 600 000 през 2001 г., на 5 600 000 сме спаднали сега.В същото време броя на *** от 370 000, се е вдигнал на над 1 млн., като се вземат предвид тези почти 700 000, които УЖ не искали да кажат какви са по националностТова е резултата от Управлението на Кобурга, Доган, Станишев, Седефчо, Борисов, Сидеров, И. Костов и М. Димитров през последните 10 години. Не случайно, НИТО ЕДИН от горните не е етнически българин

49

Анонимен

преди 12 години

БОЙ ПО БОЙКО,БОЙ ПО БОЙКО,БОЙ,БОЙ,БОЙ!!!

48

На полза роду

преди 12 години

След като свидетелите по делото срещу нея започнаха да окапват като мухи, настоящата соцдепутатка буквално грейна в златни цветове. Издокарана в сатенирана пола в медно злато, обувки и чанта в същия цвят, Масларова обиколи скъпарските магазини в сърцето на София. Прическата на бившата министърка също грее в златни тонове и идеално допълваше златните бижута и лъскави цайси. Така пременена с блестящите си одежди, Масларова шета из тузарските бутици.

47

ДО МОРАЛИСТА

преди 12 години

Започнахте и под чаршафите на хората да се завирате.То и ваш Боко е разведен и живее с чужда булка,а дъщеря му дори не иска да го погледне,ама нейсе.

46

Боко Тиквата

преди 12 години

Понеже го чака пълен провал на изборите, аз предлагам да го изберем за домоуправител на жилищната кооперация или за помощник-кмет на село Шума. Все пак има някакви елементарни качества и умения човечецът (на снимката).

45

Щото сме социалистки

преди 12 години

Депутатката от БСП Емилия Масларова грее цялата в злато по центъра на София. Само кубетата на храма "Св. Александър Невски" блестят по - силно от бившата социална министърка. "Когато тя излезе по "Витошка" да пазарува в скъпарските бутици, на гражданите и гостите на столицата им става по - светло на дущите. Проблемите с правосъдието изобщо не са се отразили на тонуса на бившия министър на труда и социалната политика, пише в. "България днес".

44

Анонимен

преди 12 години

След дивата приватизация на Костов, дойде царят да разпредели "благата", после БСП да ги доразпредели и бетонира, сега задачата на бодигарда е да се опита да въведе ред в държавата и да легализира и изчисти натрупаните богатства за пред ЕС. Пътят до ада е постлан с добри намерения !!!

43

БСП - МОРАЛИСТИ

преди 12 години

Обичам го, моля го да се вразуми, казва д-р Нина Найденова Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Почувствах се огорчена и наранена. До последно имахме добри взаимоотношения. Това казва в интервю за в. България днес Нина Ангелова, съпруга на депутата от БСП Ангел Найденов. От няколко месеца той живее с колежката си Мая Манолова. След 38 години съвместен живот, тя се разделя с голямата си любов. Двамата с Ангел се познават от деца.Едва на 15 години сядат на един чин в училище.

42

до 49

преди 12 години

ЕК написа,че няма борба с висшата корупция,а ти твърдиш,че няма кражби!?Те ясно казват,че има корупция,а ти твърдиш обратното.На кой да вярвам? Е НЕ НА ТЕБ,Г-Н ПРОБИТ МОЗЪК.