184

AGENT KOSTOV

преди 12 години

6TE NI HVANAT BE,6TE NI HVANAT.

183

Анонимен

преди 12 години

Трактор пикчърс представя:Ефекта на Брадвата 2Режисьор-ТрактораСценарий-ГоцеВ главните роли-Янка и Черен Ваньо.

182

Анонимен

преди 12 години

Ако си на власт, трябва да си пълен ***, че да взривяваш. ТОВА НЕ Е ДЕЛО НА ГЕРБ. Припомнене си кой хвърляше димки на партийните събрания на опонентите си. Вълкът козината си мени, ала нрава - не.

181

Анонимен

преди 12 години

Аз съм 108. Жалко е когато се намерят два трупа на млади жени в центъра на София. за първата да има 5 дни медийно затъмнение и двете жени да бъдат описани като "наркоманки" от Министър на вътрешните работи. Вече се оказа , че първата се е грижила за деца... Жалко е не само защото е гнусно, а защото тези жени имат роднини и близки, които четат и слушат.И случилото не се използва като политическа агитация. Случилото се доказва, че София не е спокойна и сигурна, министърът на ВР, който се изказва по подобен начин няма грам морал, а съдейки по резултатите и никаква професионална компетентност. За тези факти не трябва да се премълчава иначе ще се повтарят. Не е политическа агитация да търсиш отговорност. Политическа агитация е да целуваш партии и отделни публични личности, които не познаваш и никога няма да познаваш, защото така са те насочили от телевизора.

180

На Боко шланга

преди 12 години

за хамстера и янка знаем,че го любят , *** лостов къде е тръгнал......

179

дло

преди 12 години

Мутрите Тиквата и Цвъцко седнали декларации да пишат - СМЯХ.

178

САМО ГЕРБ

преди 12 години

Европа застана зад Борисов, въпреки атаките на опозициятаЕвропейската комисия отказа да коментира дали днешните взривове в София ще повлияят на доклада за правосъдието и вътрешните работи. Отговорността за този акт е изцяло на извършителите. Ние имаме доверие, че българските власти ще се справят със случая по най-добрия начин и ще изправят виновните пред правосъдието", заяви говорителката на Еврокомисията Пиа Хансен, цитирана от БНР.След като вече бяха оповестени критиките в проектодоклада, адресирани отново към правосъдната ни система, неговият окончателен вариант се очаква да бъде официално публикуван утре.Съвпадането на нощните взривове пред централата на РЗС и един от офисите на ДСБ в София с очаквания доклад от ЕК извади на дневен ред версията, според която опозиционерите вдигат пушилка, за да компрометират пред Европа работата на правителството в областта на сигурността.

177

Анонимен

преди 12 години

Комунирте сами правят услуга на ГЕРБ.

176

Сополно

преди 12 години

Тамо са раите! -крещеше доган паша и ордите на еничари, *** тръгват за 3-ти път с викове сърдити.........

175

:-)))))))

преди 12 години

TRAKTORA 6TE VI IZKLATI CQLATA OPOZICIQ.

174

Анонимен

преди 12 години

А бе за РЗС е ясно,ама Костов къде е тръгнал и той!!?

173

Анонимен

преди 12 години

Недейте така истерично да плашите и не заигравайте политиката с престъпността. А на тези, които си избраха за играчка бомбите и взривовете, още повече да внимават, защото ще взривят и себе си накрая, предупреждават от ГЕРБ.

172

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

DRUGARI SLED IZBORITE 6TE SI VZRIVQVATE 6A6KITE V ZADNICITE KRADLIVI

171

Отегчен

преди 12 години

Флашките и бяха по-интересни, като филм бяха...хем знаеш, че не е истина , хем ти е интересен краят му :))

170

аватар

преди 12 години

Вече разбрах,че прехода е родил повече от 20 % лош човешки материал в държавата ни,за което и единствено са виновни само комунистите.Време е да им се обяви истинска война за да спре тази *** да си развява байрака.Боико постъпи много интелигентно с тях и те за благодарност му слагат отрова в чашата.Храни куче да те лае,е казал народа.Дръж здраво юздата Бойко ,НАРОДА е стеб.

169

Анонимен

преди 12 години

Бойко ако ги гърми,ще го направи както трябва.

168

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

GERB!!!GERB!!!GERB!!!

167

Подай си оставката!

преди 12 години

Цецо Сересето сам се прецака с бомбите! Ако бързо открие бомбаджиите, ще го обвинят, че ги е познавал отпреди. Ако не ги открие, ще го обвинят, че ги прикрива! Цецо, много слабоумно изпълнение! Подай си оставката!

166

за 151

преди 12 години

Кощунство е да използваш творение на великият Оруел, синко....той осмиваше комунази с великата си книга , като тебе и другарчетата ти.... :))

165

С гаранция!

преди 12 години

Нещо не сте вдянали, другари от тиквения герб. Ъндърграундът не се коалира! Ъндърграундът ще ви коитира! С гаранция!