78

bg

преди 12 години

с теб сме Бойко не се плаши,продължавай напред

77

wiktor

преди 12 години

Евала Бойко, народът е с теб!

76

dam

преди 12 години

pak 6te se nadqvame 4e nqkoi slujbi 6te si svur6at burzo rabotata....i tak ao6te 20 god.Samo s nadqvane nqma da stane.....

75

Анонимен

преди 12 години

От тази фойерверки интерес имат всички освен правителството. Много ясно си личи за мен дългата ръка на Алексей Петров, който мислех за по-умен, но явно злобата и безсилието е взело връх.

74

Анонимен

преди 12 години

Нека плюенето започне СЕГА! Темите :Цеко - "наща полициа" ни пази !Народа асфалт не яде !До къде ни докараха управляващите!Бойко Борисов е виновен !Кой е по по ГЕРБЕР !Плюй народе възпростениот светла храчка ти се задави!

73

kk

преди 12 години

Боко,добре че няма пострадали сега!Когато беше Гл.Секретар преди такива срещи се случваха убийства!Да беше разкрил някого от убийците,бе милиционеро!Сега ДАНС и МВР щели да ги хващат!Много скапани филми гледаш!

72

Анонимен

преди 12 години

Е с тая крива ракета няма космос за вас, гербери.

71

Анонимен

преди 12 години

И е направено от ГЕРБ и ще се използва от Борисов и Цветанов за саморазправа с когото си поискат - абсолютно всеки гражданин могат да обявят за заподозрян а абсолютно всеки политик за поръчител - да след 2 години ще е ясно че не са това заподозрените , но ГЕРБ ще са си опекли питката.Помислете - кой има интерес , в кого е властта да посочи и задържи когото си поиска за тези взривове ??????????????????????

70

Анонимен

преди 12 години

Кръстникът си е припомнил как е проходил в живота.

69

РС

преди 12 години

Ще хванат тези, колкото хванаха тези които взривиха Галерия. Гарван гарвану око не вади е казал българския народ. Бойко явно и в мутренските си дела не блести с оригиналност и интелект.

68

Под игото

преди 12 години

Само полицейски филми. Много хубав филм за ареста на един министър....... ..Публиката се забавляваше, когато един прокурор просна някакъв министър на пода и започна да крещи: Долу! На колене! Ти си абсолютен престъпник!,....министърът се гърчеше като червей камерата го снимаше като през снайпер и всички ръкопляскаха неистово когато чуха щракането на белезниците после полицията арестува четирима лекари-убийци на новородено полицаят крещеше Какви сте вие, бе! Ще ви унищожа, ще ви сплета като свински черва! Бял ден няма ди видите! публиката се смееше лудо когато съблякоха една лекарка тя плачеше от унижение зрителите ръкопляскаха, а зад кадър Цв.Цв. викаше Убийци! Убийци! публиката викаше Смърт! Смърт! после арестуваха трима академици-терористи на преклонна възраст имаше кратък епизод от обесването на неколцина чиновници осъдени за корупция това екзалтира публиката и тя викаше още още....

67

Анонимен

преди 12 години

Бензин 2.53 лв., яко крадене пада, а мутро все пак Цветелинка има 10% собственост от Лукойл, тиква и да знаеш ковчега няма джобове.

66

Анонимен

преди 12 години

Добро утро червени олигарси. Как спахте?

65

Анонимен

преди 12 години

На снимката - наркобоса Бойко Борисов в Мерцедеса си.

64

Asen

преди 12 години

Герберасти милиционери как може да е Ал.Петров,като 24 часа е следен?Вчера излезна докладът на Урко каубойко.И Петров трябва да е невероятно *** да направи взривовете.

63

ЛИЦЕ

преди 12 години

ТОВА ЛИЦЕ ОТ СНИМКАТА МИ ПРИЛИЧА НА ПЛЪХ , КОЙТО СЕ ОГЛЕЖДА И СЕ СТРАХУВА ДА ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО. ТОЯ Е СИЛЕН САМО В ТЪМНИТЕ ДОБИ И КЪСНИТЕ ЧАСОВЕ. ТОЙ СЕ РАЗВИХРЯ И ЖЪНЕ КОЛОСАЛНИ УСПЕХИ КОГАТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА СПЯТ . ДРУГИЯТ ВАРИАНТ ДА СЕ ОГЛЕЖДА ТАКА ПЛАХО Е ДА ВИДИ ДАЛИ СА ГОТОВИ НОЖИЦИТЕ И ЛЕНТИТЕ И ДАЛИ СА ВКЛЮЧЕНИ КАМЕРИТЕ НА СЛУГИНАЖНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, ЗА ПОРЕДНОТО ШОУ. И ОТНОВО ЧУВАМЕ СТАРТЕ ФРАЗИ - ТЕ ПРЕДИШНШТЕ СА ВИНОВНИ , НИЕ РАБОТИМ, АМА ИСТИНАТА Е- ТЕ КРАДОХА , АМА НИЕ ЩЕ ГИ НАДКРАДЕМ

62

бесепе:

преди 12 години

За всичко са виновни ГЕРБ, даже и за ГОЛЕМИЯ ВРИВ преди 4 милиарда години

61

!?!?!

преди 12 години

Браво на 16 Яко"Хвани бомбажиите преди вота...Или признай, че си кръгла нула и се пръждосвай... "По-точно от това - здраве му кажи!Да ги хване, да ги разобличи и да докаже, че вота е необоснован!Да, да, ама ..... :)

60

Анонимен

преди 12 години

Омраза. Това беше идеологията на бесепе. Омраза. Страх. Подлост. Лицемерие. Мъст. Подчинение. Параноя. Масово следене, слухтене, душене и доносничество. Това беше политиката на бесепе 66 години.....Обект на тази първобитна омраза бяха Престъпната банда и всички, наричани презрително Ентелегенти.....Убийците на българската интилигенция след 1944 год! След 9.09.1944 България е под управлението на ДЯВОЛА в червени одежди!

59

do 55

преди 12 години

Спокойно ... спокойно ! Сега ще дойде санитарката с успокоителното !