503

Анонимен

преди 12 години

До къде стигнаха тези хора в безсилието си OMG ...... Аз не мисля че има човек или партия в Българаия които се страхуват от тия две партийки , камоли бомби да им слагат !!!

502

Анонимен

преди 12 години

Честит 40-ти рожден ден на НАЙ-ГОЛЕМИЯ - Виталий Кличко.

501

аз направих,аз дадох

преди 12 години

На местото на ст.Ю.Гагарин във Варна зеят два огромни кратера вече 5,6 години.Групировката *** щяха да го правят.Батя ви Боико,строителя на нова България,много бързо и лесно успя да убеди *** да заебат Варна и стадиона им тъи като Варна не е герберски град и да финансират многофункционалната спортна зала в София.Сега тя носи името"АРМЕЕЦ"."Аз построих""Аз отпуснах"Аз дадох""Аз съм разрешил"и т.н.Мутренски приказки,мутренско правителство.Да си *** мамата варненци с техният стадион.Зала Армеец.

500

реалити

преди 12 години

Сега другарите са се събрали под някоя дебела сянка, четат новините, платените коментари и се кефят. румен Петков вдига поредната наздравица, Тони Кутев се усмихва мазно, тостовете са многобройни. Предвкусват другарите съкрушителна победа на изборит, тренират печални и сериозни физиономии, четат и зубрят речите си за пред медиите, тренират жестове и погледи, а Румен пак налива в чашите.... "Наздраве, другари!".

499

МАМКАМУ

преди 12 години

всеки ден ме е повече и повече срам, че съм българин. *** ЗАЩО СЕ РОДИХ В ТАЗИ *** ДУПКА ГОСПОДИ

498

комбайнер

преди 12 години

Тракторът в атака.Другото е следствие....

497

Анонимен

преди 12 години

27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ПРЕЗ 1990-ТА НЕ ПОДПИСВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ И НАПУСКА МВР.Някога,за да станеш офицер от МВР,какъвто е бил баща му ,а в последствие и самия Бойко,комунистите проучваха всеки род до девето коляно...Как син и правнук на "враг на народа" са станали офицери от МВР..Е ЛЪЖЕ ЛИ БОРИСОВ ЗА ДЯДО СИ?

496

Анонимен

преди 12 години

Предлагам да се изтребват в парламента ,а не по софийските улици

495

you

преди 12 години

Добре понеже гледам минусите и настроенията, ще питам. Не ми пука за ГЕРБ и не ме топли дали те ще са на власт. Все тая. Но според Вас явно - ГЕРБ решават преди ВОТА на недоверие за сигурността, да сплашат РЗС, и ДСБ (wtf кой му пука за тях, та те са ПДК - последна дупка на кавала) като им сложат по 20 гр. взривче в центъра на София. Е, тва сигурно дори бабите и дядовците няма да му се вържат. Направо ме вбесяват тея тъпотии. Не знам...

494

Анонимен

преди 12 години

ВСИЧКИ ХОРА НАД СРЕДНО ИНТЕЛИЧЕНТНОТО НИВО В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ГО РАЗБРАХА БОРИСОВ ЩО ЗА СТОКА Е, И КАКВИ ГИ ВЪРШИ.В МОМЕНТА САМО НЕ ДОБРЕ ОСВЕДОМЕНИТЕ И СЛАБО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ОЩЕ МУ СЕ ВРЪЗВАТ НА НОМЕРАТА.

493

ivan

преди 12 години

Стига сте се самовзривявали, че ще нараните някой невинен накрая..

492

БОБИ

преди 12 години

Бойко миндила беше лявото мъдо на бай ТОШО,*** ултра червената ***,той не бил комунист,може би розово *** с цвят червен.

491

РОТ ФРОНТ

преди 12 години

Другари,какви са тези бомби ? Нов век сме. Мероприятия от рода на "Света Неделя" отдавна не работят. Да не вземете да запалите сега централата на Дъ Съй Беза да изгорят отчетите на драгалевския ***.

490

Даола

преди 12 години

Взривове пред партийни клубове през 21 век - това покзава,че в България цари пълен хаос.Вижте ругатните в коментарите в този интернетен вестник, вижте училищата в междучасията, когато децата се бият и раняват, вижте взаимоотношенията в самия парламент - всичко това е свързано. Едно хаотично, грубо общество / всъщост необщество/, което просто си копае гроба ! Отнякъде трябва да се започне. Няма да стане само с полицейски мерки, трябва да се реформира държавата и нейната социална политика.

489

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 12 години

"Другари, до сега ние бяхме изправени пред ръба на една страшна пропаст, но ето че най-накрая с БОРИСОВ направихме решителна крачка напред!"

488

Зайо

преди 12 години

Партийни централи - а що нямат охранителни камери на входа?

487

до 489

преди 12 години

Какъв интернет бе смешкаа хахахахахахаха

486

Анонимен

преди 12 години

Журналистите към Дянков:-Господин Дянков как смятате да се справите с кризата която сам направихте с неразплащането си в България?-Дянков: Има народ има проблем! Няма народ няма проблем!Следват бурни аплодисменти...

485

Анонимен

преди 12 години

468:-прочети "1984" или "фермата на животните" на Оруел,а не само "Винету" и тогава частично може да ти се изяснят някои неща!!!!!и може би ще разбереш че не са ЛУДИ тези,които се страхуват от тези взривове,не като акт и шум,а като прелюдия на това което следва!!!попитай по-възрастните от теб как през 1944год. по същия начин с идиотдски популиски приказки и обещания дойдоха на власт в България,тези,които създадоха и сегашните управници,възпитавайки ги в своите школи на ДС!

484

да

преди 12 години

ЯНЕВ ЗНАЕ КОИ СА АТЕНТАТОРИТЕ, НАЛИ? Костов знае и той. Да. А кой ли им помогна да се самовзривят? Да не би трактора и патрадачкови? Ще чакаме следващата пресконференция "като с уволнението на Бойко",за да узнаем истината за сомовзривяването.