39

Анонимен

преди 12 години

19добавен от: m. преди 34 минутиБожеее, все още имало достойни хора в тая държавица.==============================================разбира се, че има. Само, че са там долу - в ниското, не са нито в политиката, нито по телевизията. Тия дето на бул. Цар Освободител, както и тези по телевизията всеки ден са изметта на България. Тези дето ги правят чешмите, те ги правят заради вътрешна потребност - нито искат да ходят в парламента, нито искат да го дават по телевизията.

38

Якоруда

преди 12 години

Типична исламска традиция. Няма значение дали са турци или помаци. Правят това което религията им заповядва. Вместо да ходят по Халкидики и тем подобни места да си прахосват парите те ги харчат за доброто на населението от което произлизат.Сравнете тази традиция с ''не сакам на мене да ми е добре , я сакам на Вуте да му е зле''

37

Анонимен

преди 12 години

Масата от хора - населението, са добри, ама политиците ни не струват... Това е от време оно и продължава.

36

Анонимен

преди 12 години

Балкана ражда хора... :)

35

1

преди 12 години

Коментаp 33 е за 22

34

Дядо Мраз

преди 12 години

31-ви БългариЯ със сигурност намяше да изглежда така, но виж, БългариА можеше да си остане същата!

33

1

преди 12 години

Ти стъпвал ли си някога в Родопите? На тебе кой ти каза, че всички там са турци и как точно от статията разбра, че става въпрос за турци? Защото аз виждам само Родопите. Това, че се промива мозъка на хората с турците в Кърджали, не означава, че в Родопите има турци. Напротив, половината са българи, другата половина са помаци, част от които се българеят, друга част се турчеят. Турци има в Кърджали, Бургас, Разград, Хасково.. Момчиловци, Левочево, Хвойна, Стойките са български села! Ограмотете се.

32

Ахмед

преди 12 години

Родопите са уникално място населено с добродушни и приятни хора, за които парите и материалното не са всичко.

31

:)

преди 12 години

ако бяхме всички като тях как ли щеше да изглежда сега Българиа някой досеща ли се ?

30

Анонимен

преди 12 години

Кой *** слага минуси......

29

ТТ

преди 12 години

до 27Абсолютно подкрепям!

28

ТТ

преди 12 години

до 23Приятел къде видя да пише в статията че чешмите се строят на общински терен ... че се нарушавал екологичния баланс ... че хората нямат разрешение от общината за строежа на чешмите ... или по важно е да се говори напосоки и най важното - винаги да се търси нещо за което да се започне да се плюе?

27

25

преди 12 години

Най-накрая новина в българските медии, която да НЕ създава етническо напрежение!!! От такива новини имаме нужда, за да сме сплотени всички българи! Браво на хората, браво!

26

Tina

преди 12 години

Прекрасни хора с прекрасна традиция!Да сте живи и здрави и да продължавате да бъдете ЧОВЕЦИ!Обичам ги този народ и тази страна!

25

Щастието не е пари

преди 12 години

Това са истинските българи,тези малкото останали не претопени през прехода.

24

ТТ

преди 12 години

Ееее една статия без да има някои да се псуват и ругаят. Прекръствам се дай Боже лека полека ни дойде акъла.

23

Теодор

преди 12 години

Много ми е интересно от каде хващат водата, не създават ли екологичен дисбаланс по този начин, кой им издава строително разрешение и не са ли това незаконни постройки. Аз не мога да си построя къща на собствения парцел без разрешително удобрен проект и куп такси които трябва да платя на общината а тук на общинска земя се строят дарове за народа - каква е разликата и кой разрешава и одобрява проектите.

22

... ..

преди 12 години

В кръвта на българските турци е да строят чешми. Какво е чешмата за нас хората? ЖИВОТ! Хвала вам турци.

21

Анонимен

преди 12 години

Браво на хората.Сега герберите да чуят ,че там тече нещо, което е безплатно.Веднага ще ви пратят няколко сондички за шистов газ на шеврон.Да видите как ще почнете да си купувате девин от магазина.

20

с.

преди 12 години

В Родопите има една особена енергия и човек се чувства прекрасно!И хората са страхотни!Прекрасна традиция е това!За жалост е забравена по повечето места в България!То какво ли не забравихме вече!Оскотя тоя народ!