97

Томас

преди 12 години

женислед Второто пришествие - няма да има нужда от лампи :)

96

нека да се разберем

преди 12 години

МВР да поясни дали цялата пияна компания ли са я оплождали с нейно съгласие или Крали Марко с голрмио *** сам я е уморил.То ,че бае ви *** е надарен,но ако требе да издигнем паметник на този дето мори девици с лют секс.Поне за рекламка на нацията.......

95

до 34

преди 12 години

детенцето е душица дошла да търси късмета си в големия град, като гледам снимката и ми се плаче, хубаво, слъчево момиче------------------- Детенцето е на 28 годинки и сигурно е потрошило няколко дузини... Поне е умряла щастлива.

94

Анонимен

преди 12 години

#95 "се пак България има една столица... Ако трябва и жандармерията ще патрулира"---Да, но България НЕ Е София. Така че ако ще патрулира там, трябва да патрулира и в други градове - всички сме граждани на една и съща държава, плащащи едни и същи данъци.Понеже убили някакво момиче в София ще слагат камери, патрули и т.н. А ако беше в някой по-малък град даже нямаше да я споменат в новините.

93

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ управлява вече три!?! мандата в София, Бойко е бивш кмет, който много "ревеше" за закон за София по време на тройната, но сега откакто е премиер и има цялата власт в НС май "забрави"... Все пак България има една столица... Ако трябва и жандармерията ще патрулира... Жалко за момичето... Малко е нелепо, но Цветанов трябва да поръча нов химн, защото "Нашата полиция ни пази" е много не на място... Като добавим и шофьора - контрабандист от гранична /всъщност защо не арестуват целия канал??~!/

92

Анонимен

преди 12 години

До 92: Ти някога бил ли си в Люлин? Щото ако не си да те светна, че и в този квартал хората знаят какво е ток и интернет, а убийствата стават не в Люлин, а по центъра!

91

сутеньора

преди 12 години

И аз им разправям на тъпите ***,че без подкрепата на МВР и аз като редови служител тази професия е опасна!Да ви трепят като искате самостоятелен бизнес!

90

Анонимен

преди 12 години

Браво... сега да има няколко трупа и на централна гара, парка в красна поляна и на още 100 места. За има няма един добре напълнен масов гроб и в софия може да просветне. Извод - смъртта е прогрес. ***, за да се вземат мерки. Някой доброволец да му кръцна гърлото в името на всеобщото благо...примерно да има осветление в някои улички на Люлин.

89

някой

преди 12 години

до 83Не бързай да оценяваш най малкото защото въпросната се е движела с рискови компании.Не с полицейщина,която е мечтата на редица политици се въдворява ред,а с образование и подходяща социална среда.Не можеш да рушиш образование за смета на полицейщина.Случилото се е повод да се налеят средства не в образование ,а в полицейщина.

88

Анонимен

преди 12 години

След убийството !?!?!!? Кога ще стане преди убийството ?????

87

До 87

преди 12 години

Брех, че си чувствителен!!!Е и да искаш, идеално сигурно и спокойно място без опасности и възможна престъпност няма да намериш!!!Така че, май прекалено драматизираш.

86

Мърто

преди 12 години

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!!! АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОХРАНЯВАТЕ НОЩНО ВРЕМЕ ТЕЗИ ОБЕКТИ, НАПРАВЕТЕ КАРТИ И ПОСТАВЕТЕ ТАБЕЛИ, ЧЕ ПРЕМИНАВАНЕТО ПРЕЗ ТЪМНИТЕ ЧАСОВЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО Е ОПАСНО, И ПОЕМАТЕ РИСК ЗА ЖИВОТА СИ С ПРЕМИНАВАНЕТО ПТЕС МЯСТОТО...;) НЯМА НИЩО СРАМНО... ТОВА НИ Е ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА...;) И АМЕРИКА... СМЯХ В ЗАЛАТА ПОДОБЕН НАДПИС ИМАШЕ НА КАРТА НА ВАШИНГТОН, КОЯТО НИ РАЗДАДОХА.. ПРИ ПРИСТИГАНЕТО ТАМ... БЕШЕ 97-*** ГОДИНА.... ОШАШАВИХМЕ СЕ, ЕДИНИЯ РАЙОН БЕШЕ УСПОРЕДЕН НА ЦЕНТРАЛНАТА УЛИЦА ТАМ

85

До 79

преди 12 години

Ти си ***!

84

Анонимен

преди 12 години

Очаквам същите хора, които искаха гласност за въпросната случка, искаха сигурност по парковете, полицията да не "крие" убийството, по-голяма сигурност за хората...та същите тези хора очаквам сега да започнат да реват, че тези камери и това наблюдение нарушава техните граждански права, че присъствието на полицията е полицейщина, че видеонаблюдението ги кара да се чувстват некомфортно, следени, подлушвани и пр.Казвам ви, българина никога не е доволен!

83

жени

преди 12 години

Болна държава! Няколко дни преди смъртта на момичето се разхождахме по тъмно в градината- навлязохме по сумрак от към "Драган Цанков". Ясно, че в гората лампи няма да има и след края на Второ пришествие. Странното е, че по основната стръмна ялея от Обсерваторията към централната част на парка имаше една единствена мъждукаща лампа, а стълбове с несветещи крушки- колкото щещ! Явно от дете не съм минавала по тъмно оттам, но бях втрещена от пълния мрак след езерцето с лилиите по кестеновите алеи!

82

милена

преди 12 години

В България трябва да стане най-лошото,че да се вземат мерки

81

въпрос към всички

преди 12 години

Ако се окаже,че въпросната е починала от препиване в момент на сексуален акт един новинар какво би трябвало да напише в медията?Един го извадил малко по голям,въпросната страдала от анурексия и не понесла клатенето.Мачото се уплашил и избягал и това е видно поради простата причина ,че вещите и са там?

80

anti

преди 12 години

Не знам коя част на Южния парк имате предвид, но никъде около входа НЯМА светлина !!! И това е с километри, къде има светлина явно само някой сомнамбул знае.

79

Даола

преди 12 години

В неделя - 9 юли- бях в градината - пеша от Ариана до Парк хотел Москва - отвратителна мърсотия. Имаше някакви чужди рок групи и много млади хора с велосипеди разположени на зелените площи на централната алея.В Маймунарника - някога приятно заведение на открито - беше отврат.Седнахме на едни нови пейки преди Обсерваторията, после едва минахме през тъмния и с изровена настилка тунел след плажа .След тенис кортовете приятелката ми си тръгна към Плиска по една алея вляво - стъмваше се.

78

до истината

преди 12 години

А бе къде е Цецо?Няма кой да наговори сума ти безсмислени изречения.Забравих,Имотния е само по глупавите операции,той за престъпноста която "мори"всички няма мнение.