612

част от народа

преди 12 години

Като част от народа и АЗ УВОЛНИХ Бойко Борисов

611

Радева

преди 12 години

Моля, запазете спокойствие и здрав разум до изборите!

610

едно куче

преди 12 години

ЕТО ЗАЩО УВОЛНИХ Бойко БорисовЕТО ЗАЩО УВОЛНИХ Бойко Борисов:"Икономическата политика през последните повече от две години беше изключително трескава и не подкрепяше икономическата активност, комбинирайки липса на ясна насока в политиката с драстични съкращения на обществените инвестиции и несполучливи данъчни мерки." Само през първото тримесечие на 2011 година общите суми от бюджета за обществени инвестиции са намалели наполовина в сравнение с предходната година, бият тревога наблюдателите." Следващия УВОЛНЕН трябва да е Цветан Цветанов.

609

Ivan Grozni

преди 12 години

Борисов e спокоен: Нека си харчат парите - нали твоите другари комунисти за това те посатвиха там... да могат да си харчат заграбеното спокойно.... къде са Доганеца, Маслраката,Кунева-Пръмова, Гоце, Сергея, Крадливия Дедо от Мадрди ои цялата слагн която лижеше около тях ....

608

Мартин до 615

преди 12 години

Благодаря 615-ти :))) Този мил човек вече е чсно, че няма да спре да се излага:))) Но пък изборите идват и ще стане каквото ще стане:))) Стига ни е поставял в такова смешно и тъжно положение пред самите нас и пред световната общественост!!! В България има и умни хора по дяволите - не само псевдо пожарникари и физкултурници от село некое си...!!!!

607

Столичанин по-малко

преди 12 години

Бойко сам си ги е сложил тези билбордове.А сега кой ми .... в гащите.

606

до 613

преди 12 години

ЕЙ МИЛИЦИОНЕР СТРАНДЖА .... КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ , ЧЕ СТЕ СЕ ПОДГОТВИЛИ ПРИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ ДА ТРОШИТЕ ГЛАВИТЕ НА ХОРАТА ЛИ ??????????????? МРЪСНИ КРАДЛИВИ ГЕРБЕРСКИ МИЛИЦИОНЕРИ ??????ОТ НАЙ-ДОЛНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОСЛОЙКА .................ТАКА ЛИ ВИ УЧАТ В ГЕРБ И ТОВА ДОЧАКАХМЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ - ЩЕ ТРОШАТ ГЛАВИТЕ ... ХОРА В КОЯ ГОДИНА ЖИВЕЕМ

605

Анонимен

преди 12 години

Ние знаем кой ни надроби попарата която кусаме сега!ВЪЛЦИТЕ ИСКАТ ОВЧА КОЖА ДА СИ СЛОЖАТ ,АМА ПАК ПРОЗИРА ВЪЛЧИЯТ ИМ НРАВ!Д В А Д Е С ЕТ ГОДИНИ ОГРАБВАХТЕ ВСИЧКО И ТО ЗАКОНОСЪОБРАЗНОДаже и пликовете на депутатите -20 години прибирате и си мълчите -чак сега се разбраКОЙ Е ГЛАСУВАЛ ТЕЗИ ЗАКОНИ ?ДПС СДС БСП -се правят на ощипаната мома Всичките ви закони и избора на съдии е с една цел-ЗАКОНА ДА СЕ ЗАОБИКАЛЯ СПОРЕД ПАЧКАТА И ЧОВЕКА

604

xj

преди 12 години

"Чисти сме пред съвестта си.С малцинство изведохме България от кризата. Вече има ръст, има добро усвояване на европейските фондове и се вижда колко неща се правят всеки ден", похвали се Борисов."Тояя е ЛУД и болен или не живее в БГ или въобще не е на планетата Земя !!!Били сме изведени от криза...имало ръст...Световната фин.с-*** се срива, САЩ (САМИ !) са предвидили дефолт 2012г., България е на 27 място в ЕС, а в Европа само пред Македония и Албания и това недоразумение Б.Б ги разправя такива

603

Ванга

преди 12 години

"Нужен ни е един БОГ, един владетел и единен български народ."

602

до МАРТИН

преди 12 години

Поздравления за пост 609!!!

601

Анонимен

преди 12 години

Бойко дори се радва, че умните хора напускат страната, защото умния човек няма да търпи някой да го унизява и за работата си жълти стотинки да получава. Умния човек, ще роптае, протестира и стачкува, умния човек е бунтар, с развито чувство на чест и достойнство, а Бойко му трябват по - простички хора, бедни и гладни, уплашени, които да са лесно манипулирани, това е.

600

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

"Ами то се е видяло,че тая *** ГЕРБ сами и без бой няма да си тръгне"...********************************************************************А така бе другари, нужни са не приказки, а дела... - излизайте по барикадите - откога ви чакаме да ви строшим чугунените тикви... - но нееееее, вие не сте научени да влизате в ръкопашен бой - вие сте царе на тайните атентати и диверсии... - вие само гърмите с парабелума от землянката и пак се криете вътре...

599

Избирател

преди 12 години

Никой няма право да говори от мое име. Гласувал съм за ГЕРБ. След това оплюване вече съм решил за себе си. Ако не съм доволен от ББ,просто ще си остана у дома. Не мога да гласувам за партиите на някви първосигнални катили,плюещи тук. Почакайте малко! Те турците и *** ще ви сложат чатала на врата. Като не гласуват такива като мен,ще се увеличат гласовете за ДПС и ще ви дойде малко нанагорно.Анадънму? Както казват комшиите.

598

Анонимен

преди 12 години

Байко, Бойко, мислех си, че си достигнал дъното на простотията, но ти непрекъснато ме опровергаваш. Винаги успяваш да измислиш по-голяма глупост от предишната. Държавата ни се ръководи от комплексиран *** с ум и поведение на пет годишно дете. Бойко Методиев Борисов, ти си уволнен!

597

Анонимен

преди 12 години

О,Странджа, Ти пак си тук!Почнал си до го духаш шланга и ръце ти са свободни да драскаш!

596

Мартин

преди 12 години

teodordetchev.blog.bg/drugi/2011/07/13/okaza-se-che-pravitelstvoto-i-slushalo-i-chuvalo.781963#lastmentКАЗА СЕ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЛУШАЛО И ЧУВАЛОПремиерът даже заимствува, иначе казано плагиатствува. Само да не си помислите, че сме се взели съвсем на сериозно. И така, премиерът казал, по-точно благоволил да каже следното: Не ме интересуват тези билбордове, нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени. Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не с билбордове и подобни. Нека си харчат парите. Изявлението му, цитираме по: dnes.bg/politika/2011/07/12/ne-bilbordovete-narodyt-me-uvolniava.123804 ДНЕС.бг - 12.07.2011 21:03 - Не билбордовете, народът ме уволнява! Борисов e спокоен: Нека си харчат парите. Това изявление опровергава гнусните инсинуации, че правителството не чувало и не виждало, какво му се говори. Чува то, чува и вижда, та чак дори и плагиатства. Достатъчно беще да споделя от името на ССИ само една реплика и министър председателят я взе на въоръжение. Ето я репликата: Съюзът за стопанска инициатива (ССИ) беше запитан, дали случайно не е поръчвал тези билбордове. Не сме. Отдавна сме поискали оставката на Бойко Борисов публично и официално, без билбордове и без гатанки. Иначе, в личен план не се съмнявам, че Суверенът - Българският народ ще уволни Бойко Борисов при първа технологична възможност. Това беше заявено пред няколко столични вестника, един два интернет сайта и е поместено на адрес: teodordetchev.blog.bg/drugi/2011/07/11/niakoi-se-kani-da-uvolni-boiko-borisov.781151 Знайно е, че министър председателят ни има особена слабост към SMS-ите, като средство за комуникация. По едно време ходеше с три GSM-а, за да може да има поглед над всички сламки, които съветниците му изпращат. Очевидно, някой от подаващите реплики суфльори е харесал тази позиция и я е поднесъл на премиера в леко модифициран вид. Нищо чудно и да са му докладвали вократце и официалната позиция на ССИ по билбордовата афера, която може да се сведе до заглавието й: И без билбордове искаме оставката на Бойко Борисов. Пълният текст може да ес види на адрес: teodordetchev.blog.bg/drugi/2011/07/12/i-bez-bilbordove-iskame-ostavkata-na-boiko-borisov.781454За да не се притесни някой, че сме се взели на сериозно, ще кажа, че е напълно възможно просто да сме мислили по сходен начин със съветниците на г-н Премиера. Такива неща се случват постоянно, пък и няма авторско право върху политически идеи и позиции. Проблемът е, че едва ли съветниците на г-н Борисов или хората в ССИ ще се почувстват поласкани, че мислят по сходен начин. По-скоро в МС ще са склонни с половин уста да признаят, че идеята за единственият, който може да уволни Бойко Борисов Суверенът, известен като Българският народ, им е харесала и те са я сготвили на две на три за нуждите на Богоподобния. А иначе, оставката си остава безнадеждно закъсняла и вече плащаме с пълна сила последиците от това.

595

COPY :::))))))))))

преди 12 години

BIG AL ::))))))..........Един бухалкаджия , един спец по маркучите, един крими застраховател, един съдружник с паши и маджовци , един полуфабрикат от Банкя , един поклонник на Тошо и клана златеви , един слуга ни представлява пред света и ЕС !!???? Един абориген- начело на България Едно куче, защото ние не сме , съвсем се самозабрави ::)) Една шайка след него която чака със зяпнали уста- КАКВО ще им заповяда шефа..Едно стадо, което е предоставило всички мисловни процеси на водача си ::)))Един *** тодор живков 2-ри номерНаистина е достоен за възхищение има толкова много *** зад себе си ..:)))

594

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Шлангът му духат такива като теб, които са сгазили лука и сега се налага да плащат...

593

На оръжие братя

преди 12 години

Ами то се е видяло,че тая *** ГЕРБ сами и без бой няма да си тръгне, за това да последваме поне примера на Гърция и да обявим гражданско неподчинение и непрестанни протести. Наравихме го през 1997, защо ни е страх сега ?!? Или държавата стана прекалено мутренска или полицайщината ни проми мозъците до пълно безумие. Крадат ни и ни унижават, най-бедни и изстрадани сме не само в Европа а и в половината северно полукълбо, До кога ???