167

Анонимен

преди 12 години

Когато фактите говорят даже и червените драскачи трябва да замълчат........

166

AHMET

преди 12 години

bravo tsvetanov.

165

ЦЦ

преди 12 години

А някой от сегашните премиери беше (?) класическа мутра.

164

до 174

преди 12 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят е член на БКП, Цецо Пудела е член на БКП, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито С2 (Симеон втори), нито Доган са били членове на БКП!

163

Анонимен

преди 12 години

Стига с тоя трактор! Къде е тракторът? Кандидат-президент, а тука го спрягат за престъпник.

162

БГА БАЛКАН за 1 левЪ

преди 12 години

Кремиковци същоКойто не скача е червенВремето е нашеНИЕ МОЖЕМЦИРКАДЖИИИКЮФТАЦИМАТРИяЛДА АМА НЕСменихме си ЧИПА!

161

КУР за болшевиките

преди 12 години

Много комунисти,много нещо!От къде се излюпвате бе,кой ви създава?Да го тура на бащите ви в гроба,задето са посели това семе отровно.

160

Анонимен

преди 12 години

Няма бизнесмен с честно спечелен първи милион!Всичките са за затвора!Лошото е , че сегашните са същите като предишните!А следващите ще са като сегашните!И т.н..............

159

ЦИРК

преди 12 години

Какво е бивш ***!?

158

Анонимен

преди 12 години

Прав е Цв.Цв. но списъкът е непълен.Липсва ПАШАТА,ТРАКТОРА,БОКО

157

сдг

преди 12 години

ВЪЪЪЪЪЪЪ СЕГА КАТО ПОЧЕТОХ КОМЕНТАРИ,МННОООГОО КОМУНИСТ В ТОЗИ САЙТЕ БЕ,АМА ОТ ОНЕЗИ СИНЬО-ЧЕРВЕНИТЕ,ДЕТО СЕГА БСП ГИ ПРИЗОВА ВЕЧЕ ДА СЕ ОБЕДЕНЯТ И ДЯСНО И ЛЯВО СРЕЩУ ГЕРБ ЧЕ ИМ СПРЕЛИ КРАНЧЕТО ЗА КРАДЕНЕ НА НАРОДА.

156

сдг

преди 12 години

НЯМА ПРОШКА А,ЧОВЕКА ВИ КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ БАНДИТИТЕ,ВИЕ НЕГО ИЗКАРВАТЕ ТАКЪВ.А ТЕЗИ КОИТО ДВЙСТ ГОДИНИ ПРХОД ПРАВЯТ НА ГЪРБА НА НАРОДА,СЕГА ГИ ЗАЩИТАВАТЕ ЗАЩОТО КРАДАХА С МИЛИАРДИ.Е ЗАРАДИ ТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ НИКОГА,ВИЕ СИ ИСКАТЕ КРАДЦИТЕ,УБИЙЦИТЕ,ОБИРДЖИИТЕ,РЕКЕТЬОРИТЕ И ВСЯКАКВА ДРУГА *** ДА ВИ ТОРМОЗИ.КАЛПАВА НАРОД,НЯМА ДВЕ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА.

155

Анонимен

преди 12 години

Какви доказателства са необходими за това предателство, което беше извършено към българския народ. Приватизацията на авиокомпанията Балкан". Какво се случи с Кремиковци"? Цялата тази масова приватизация, която беше направена, кажете ми какво се случи след това, кажете ми какво се случи, когато банковият сектор се срина?!" - bullshit alert

154

filankishi

преди 12 години

И някои политици, министри депутати и т.н . големци бяха престъпници.

153

До СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Не си чул защото имаш ушна кал!*** при *** да ти я изчисти с шланга!

152

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Не съм чул *** да вземе отношение по хонорара на Доган мелиоратора...

151

да-да,ама не

преди 12 години

Тъй наречения "преход' след 1989г. е брутално криминален и другарите от ГЕРБ са част от него.Сега се правят на ощипани моми,но номерата им не минават.Мутрата си е мутра,а милиционера-милиционер...Срам и позор е че герберастите избраха Боко/тиквата/международно призната мутра и нарко-трафикант за министър-председател на България.Бивши *** няма,нали ?

150

до дядо Петър

преди 12 години

А ти бе *** пишеш всичко свястно било избито от партизаните,а ти от несвестните ли си ,че са те оставили?Вероятно е така,защото си личи отдалеч,че си 100% ***!

149

Анонимен

преди 12 години

Сбъркано е заглавието!Трябва да се чете:Някои днешни богаташи и бизнесмени БЯХМЕ магистрални крадци!

148

Дядо Петър

преди 12 години

Абе Цецо, нещо ти куцат познанията по история (и не само в тая област).Та нали шумкарите, които слязоха от Балкана когато съветската армия ни "освободи", бяха до един пладнешки разбойници? Които, след като избиха всичко свястно в нещастната ни Родина, я грабеха официално 45 години, а неофициално и до днес?И всички тия имена, изброени от тебе са "създадени" от нея "бизнесмени".ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ, С КОИТО ВАШАТА ШАЙКА В МОМЕНТА Е В НАЙ-ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ И ИМ РАЗДАВА ГОЛФ ИГРИЩА И ЛЕТИЩА.