26

Хаха

преди 12 години

Че е *** и изключително лоша актриса е едно на ръка. Но е пълна с пластични операции, гърдите й са ужасни, безлична е станала след толкова много ботокс и колаген. С какво е по-различна от чалгарките? Има повече пари и е по-известна! И к'во от това? Пак не може да играе и пак си е куха лейка! След 2 години ще има нова Меган Фокс. Какво ги боготворите тези безизразни *** марионетки не разбирам. На улицата всеки ден виждам по-красиви от нея.

25

25 годишен

преди 12 години

Проблема на много тунингованите българки е че голяма част от тях са прикрити, а някои дори много открити ***.Ето една новина в този смисъл от последния час

24

от 23

преди 12 години

В бързината съм сгрешил годините й. На 47 е сега и я взимам без да се колебая. Това се казва женственост, женска красота, финес , изящество...а не гримираните пикли по списания и подиуми.

23

Анонимен

преди 12 години

Меган Фокс..Боже! И това ли ви е красивата жена?МОНИКА БЕЛУЧИ и на 40 без грим завира в малкия си джоб всички тунинговани набедени красавици. Както съм на 26 години бих я взел за жена сега.

22

бг

преди 12 години

нашите жени пръскат!!!!!!!!!!ако не са хубави ще са много добре барнати=пак яки :D :D :D :D за Бургас са моите впечатления,ама където и да се отиде по БГ се яки мадами :D

21

532532

преди 12 години

че кво им е на старите моми,яко ***,не ми требе меган фокс :D

20

зевзек

преди 12 години

До номер 9 - я дай тел на жена ти да проверим твоите твърдения:)))

19

Анонимен

преди 12 години

Много е хубава, но чак съвършенна.. Може и да не ви се вярва, но всеки ден срещам по улиците много наши български момичета, които са по-хубави.

18

Анонимен

преди 12 години

И аз нещо не разбрах има ли пластични операции или не ?! Някой да отговори, моля! Иначе си е хубава жената, няма кво да се лъжем. Не че няма и по-хубави от нея а и всяка по-симпатична девойка с подходящия грим,обработка и фотограф може да изглежда 'съвършена'. Също така истината е в източноевропейките!

17

25 годишен

преди 12 години

Много е хубаво момичето. Има много красиви очи. Гледах я в едно шоу по телевизията - голяма сладурана. Разбира се има и много българки, които ако имаха щастието да са родени в някоя нормална държава, като САЩ или Германия щяха да са на нейното ниво на известност(пример Нина Добрев)!Много моля старите моми да не пишат злобни коментари във форума повече.

16

ИВан

преди 12 години

Едно време жените по списанията не изглеждаха, чак толкова изкуствени. А съм сигурен, че деншните жени не са много по-красиви от тези преди време. Просто по списанията с грип, светлина и Photoshop ги правят да изглеждат така сякаш са неземни.

15

Анонимен

преди 12 години

до 14, вярвай в пластиката, ще я докараш накрая до пластичната кукла, хептен надувна :)

14

До 9

преди 12 години

Знаем я жена ти... :)

13

Анонимен

преди 12 години

Не бих казал, че е съвършена. Едната й вежда е по-различна от другата, както и челото й нещо куца.Айде народе на минусите

12

Анонимен

преди 12 години

Увисналите цици, дебелия ***, безформените пръсти, устните със силикон и не на последно място непотъващата глава (разбирай куха тиква) - ама това определено е съвършенството. Това момиче е толкова некадърна актриса и е толкова ***, но има такова самочувствие, че в България на всеки веднага щеше да му е ясно, че пред себе си има чалга певица!

11

Анонимен

преди 12 години

10, Едно време, беше, сега вече не е. А ЖЕНА МИ ВСЕ ОЩЕ Я БИЕ ПО ВСЯКАКВИ ПАРАМЕТРИ. Мерси викам за такава хубост, а беше много хубава тая Меган...

10

Анонимен

преди 12 години

Супер готина гледайте филма Тялото на Дженифър няма такава секси мадама като Меган Фокс

9

Анонимен

преди 12 години

Жена ми на нейните години беше 10 пъти по хубава. Дори и сега е! Българка е! Но само тая може да се мери с нея...

8

2012

преди 12 години

Статия ,написана от злобни ,застаряващи лелки

7

Анонимен

преди 12 години

Тая някоя известна ли е?