69

Анонимен

преди 12 години

:00 13-09-2006 Новинар 2652 | 3 | 49 Коментирай .Жената на бившия кмет на София Алиса Софиянска си купи самолет. Тя изкара курсове за пилот и след това се сдоби с "Чесна". От асоциацията на леката авиация съобщиха, че заможни българи са си купили 12 самолета от началото на годината. С нови два самолета се е сдобил и собственикът на "Нове холдинг" и на ЦСКА Васил Божков. Неговите са канадски, 8-местни "Еър джет" от висок клас. С това броят на регистрираните леки самолети у нас достигна 55. Броят на собствениците обаче е по-малък, защото и други като Божков притежават повече от един самолет. В събота и неделя край Долна Митрополия ще се проведе авиошоу на любителската и спортната авиация, в което вероятно ще участва и Алиса Софиянска.

68

Анонимен

преди 12 години

Тоя евреин пак изпълзя. Тия се редуват през петилетки, а тези дето са крали повече през десетолетки..Белким простите Българи забравили..

67

Софиянче

преди 12 години

Да те оправдае български съд, това съвсем не означава, че си невинен, напротив, точно обратното. На Софиянски адвокат му беше Доковска, която взима многохилядни хонорари... Този пръч Софиянски и в червата си е крадец, майната му.

66

ДО 53

преди 12 години

Това че си пълни портфейла , Борисов,ще го разбереш след като падне от власт.Сега разследващите и репресивните власти са в негови ръце.А бъди сигурен че ще паднеш от стола.

65

Анонимен

преди 12 години

Тоя крадлив *** ,как не го е срам да се изказва.Какво направи той за София ,едно Голямо разграбване.

64

Работник

преди 12 години

Разбиха бойните групи на партийте и те започнаха да реват. Софиянски как не го е срам да се появявя ?Когато беше кмет си искаше от 10-40% подкуп.нека си спомни случая с гарата и халите как и къде си получи парите?

63

Аз

преди 12 години

Дами и Господа. Преди да оплюваме Софиянски нека си спомим нещо. Кой ни изкара от Виденовата зима? Кой ни върза за еврото? После дойде Костов на бял кон и взе всичко което видя. Въпраки всичко не Софиянски продаде Ерепетата, Енергоразпределението и предприятията.А да си спомним че по времето на Софиянски БТК беше оценено на 2 милиарда евро. След 5 години Симеон го дари на сина си за 230 милиона с клауза да му се въстанови 260 милиона печаба от предходната година. Така че не знам кой е по добър.

62

ivan

преди 12 години

Този закоравял престъпник нарича/спрялото време /тои да се благодари че нему спря времето в централния че щеше да види как минава времето там но ще дойде и това време

61

до 57

преди 12 години

45 ти постнах и прогнозата на МВФ.В нета има инфо за този който се интересува.За уене и плювни обаче акъл не се иска.Не съм даскал да те ограмотявам!

60

Герберче

преди 12 години

Сините *** и торните червеи изпълзяха от калта, започнаха да се гърчат като гнусни плазмодии.

59

син на пожарникар

преди 12 години

52Не виждам нищо обидно в професията "пожарникар".

58

sulio pulev

преди 12 години

DOBAR VECHER PLATENI DRASKACHI...! .. KAK PLASHTA serGAYcho? NA TEMA ILI NA BROI KOMENTARI?

57

до 42

преди 12 години

Преди беше МВФ сега стана в.Труд айде не се бъзикай-кой купува вестници които ласкаят и обгрижват кралят слънце и кой им вярва........

56

Келепирчо

преди 12 години

Любен Дилов- червен е умен пич, но мястото му не е в политиката. Най му приляга да пише книги и да ръководи печатни медии.

55

bgdreet

преди 12 години

Единственото, на което мога да възразя, срещу коментара на господин Софиянски е, че България е в застой. Според мен се движим даже много активно, но непрестанно на заден ход.

54

ХХЛ

преди 12 години

Работите започват да се оправят, но крадците огладняха и започнаха да лаят . . .

53

дан

преди 12 години

бойко е първия премиер, който се грижи за държавата вместо да си пълни потрфейла...знам, че селяни и комунисти ще гласуват с НЕ и ще пишат злобски коментари, но това си е живата истина...а софиянски е поредния на който затвориха кранчето и започна да рита

52

Анонимен

преди 12 години

ПОЖАРНИКАРЯТ СКОРО МАЙ ЩЕ ХОДИ В ПОЖАРНАТА..

51

ВРЕМЕ Е

преди 12 години

Времето е дошло , за Народен Съд и Велико Народно Събрание.Но първо да се осъдят всички Партии и членовете им , от 1989 г. до ден днешен.

50

Анонимен

преди 12 години

СОФИЯНСКИИИИИ *** ГНУСНА КРАДЛИВА *** НЯКЪДЕ И СЕ СКРИЙ И НИКОГА НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ