121

Miro

преди 12 години

някой гледа много фантастични филми

120

Дофтура

преди 12 години

Те заведенията с по-особенно лечение са пълни с Платоновци, Атили, Хитлери и т.н.

119

плутон до 114

преди 12 години

Шегуваш ли се? Лесна работа е за тях. Те имат непрестанно спътниково наблюдение, с висока резолюция, способна да раздели чертите дори на снимков негатив, във вазата ти, а камо ли на теб и къщата ти? Вземат ти Р-то. От компа ти измъкват каквото могат за теб. Има троянци зададени чрез системата да изпращат данни за всичко, което е на компютъра ти и ако нещо им хареса изпращат троянец и го изстрелва към тях. А предполагам във Уиндоус 8 и 9 вече направо по команда ще им праща всичок за теб. После от сателита увеличава мястото в града, откъдето е адреса на компа ти. Намира те. Ако си си у дома вече знаят къде си. Е, това го правят за не повече от пет минути, докато пият кафе. Аттам насетне ти могат да те наблюдават когатос и поискат ако пожелаят. И ти се радваш на това? Отделно подсрушвателите на база отражение в атмосферните вълни, който усилва сигнала на звука и го приемат горе. Имат и думите ти, ако поискат. Техниката е на много високо ниво. Считам, че да се радвате на това е самоубийство. Но щом така ви харесва нищо не мога да кажа.

118

Анонимен

преди 12 години

АТИЛА отде та изтърваха ва ? Връщай са обратно и си довърши лечението, че явно не си го почнал...Иначе интересно да видиш до къде може да те доведе психическо разтройство...Пазете се бе хора

117

анонимен

преди 12 години

Абе къде е батко /уикилийкс/?

116

Анонимен

преди 12 години

Социалният есхибиционизъм се връща като бумеранг! След като хората сами напират да се покажат в мрежата, какво чудно има, че някой решава да се възползва от това!!! И какво проявление ще има "свободната воля" сега? Рекламираната свобода да ползваш мрежата е на път да се превърне в нов вид робство... и страх .

115

АТИЛА

преди 12 години

Много квичите бре славянски ***, те и вашите руски говежди събратя в Кавказ така ревяха но братята Българи ги заглушиха посмъртно, скоро и вас на Балканите ви очаква същата съдба.Всички руски окупационни обекти на територията на Дунав, Волга, Киев и Кавказ трябва да бъдат и ще бъдат предмет на ДИВЕРСИЯВън Руските Терористи и Окупатори от Българските земи на Дунав, Волга и Кавказ за да не стане Камчия Българския Беслан.КАЗАХ !!!

114

Анонимен

преди 12 години

110:Никой не може "да ти види къде живееш" освен ако не знае адреса ти, иначе гледа просто една от стотиците хиляди сгради в България. АКо някой е решил да те ограбва гарантирам ти ще дойде "на оглед" и без Гугъл. Те са казали хората - ако си мислиш, че това че ти се виждат кюлотите на простора и това ще представлява интерес за целия свят пиши им ще ги махнат. Толкоз. Айде продължавайте да си говорите за световни конспирации.

113

Анонимен

преди 12 години

До 110Що бе? Крадците не те ли намират и без Гугъл? :))) Хора, много навътре приемате нещата. Ако толкова ги обмисляхте и по време на избори - сега щяхте да сте някъде на почивка, а не да кибичите в нета като единствено достъпно място, което можете да си позволите. Гугъл не ви е проблем, вие сте си проблем.

112

стига бе

преди 12 години

прочетете също че снимките не се упдейтват,днес е едно утре може да е друго,абе тука само параноици ли пишат????

111

Анонимен

преди 12 години

Отсеа нататък само с тенджери на глЪвите...най-добре чугунени...кат глЪвите. По тоя начин не мое се проникне у мозъкЪТ...не че там има нещо поради което да се налага проникване *** така по принцип требе а знаеме...

110

платон до плюещите

преди 12 години

Четете!: "..потребителите от цял свят ще могат да видят всяка къща в България, всяка паркирана кола и дори прането по терасите." Е, това са нашите домове, улици. това ще се използува и от военните на враждебни държави и от терористи и от самите компании ГУгъл и Майкрософт и други. нап рактика всеки който пожелае да види къде живееш, е достатъчно да отвори програмата и да те намери. Ще те намерят и крадци - такива много. Вие какво? Прогреса винаги се използува с двояки цели - за добро и зло.

109

до 108

преди 12 години

ххахахахаххахаххаха браво

108

да винчи кодер

преди 12 години

Понеже това което сега ще се снима, НИКОЙ и НИКОГА не би могъл да го снима досега, та много е важно илюминатите-екзотеристи от Гугъл да не бъдат допуснати с проклетото си оборудване. Покрай снимките те ще вземат уникален отпечатък от мозъка ви, ще извлекат от него всички пин кодове и пароли, ще ви сканират ДНК-то и ще ви направят доживотен хипнотичен сеанс. Така че слагайте си шапките от станиол и стойте в студена вана да не ви засекат в инфрачервения спектър, важно е!

107

платон за 97

преди 12 години

Ти не разбираш? Те не те питат когато снимат, когато ти вземат данните, какво ги правят, на кого ги дават? ти за тях си само някакво средство за техните цели - нищо повече. Щом не предупреждават и правителството на една държава, виждаш наглост. Както си решите, но аз лично считам че това не е в наша полза, а вреда. Но всеки сам има мозък да мисли!

106

до АТИЛА

преди 12 години

не си луд а много ЛУД и най вероятно си обществено опасен или се очаква да се превърнеш в такъв!!! като няма кой да ги прибира такива.....

105

Анонимен

преди 12 години

Снимайте, снимайте, кой ще вземе мангизите от цялата тази делавера, помислетеееее

104

Анонимен

преди 12 години

Ще ми е интересно екипа на гуглиту как ще влезе да снима *** махала. Сто процента ще има някоя нова изцепка : )))

103

с.

преди 12 години

И само да добавя нещо касаещо "патриотите" с петте модела психически разстройства опасяващи се,че видиш ли лошите американци ще им снимат 700 годишния опел с газовата уредбичка!Каквото им трябва да знаят организации от ранга на Мосад,ЦРУ,КГБ,МИ 5 и така нататък отдавна го знаят и изобщо не са им притрябвали тия от гугъл!Какво им пречи на американците да си снимат каквото им е кеф без никой да разбере!Ако пък има проблем могат да снимат със спътниците си и съвсем няма да разберете!

102

До АТИЛА

преди 12 години

Ти си луд ва ...