8

Desi

преди 12 години

БСП не обичат ограниченията, че как ще се налапват после...те така свикнаха - някой раздвижи икономиката, а те след него дойдат и само лапат-лапат без граници. Затова им е гадничко да подкрепят нови ограничаващи пактове, с които ще трябва да се съобразяват и няма мърдане, няма безгранично лапане.

7

ШШШТТТ

преди 12 години

Балончета , клишета -и НЯМЯ ПАРИ-това го слушам вече години наред.

6

chach

преди 12 години

o6te sme v sredata na godinata te misliat za dogodina .ia ia dochakame ia ne.

5

Вярвам в глупостта

преди 12 години

Вярвам в глупостта на тиквените гербави!!

4

работещ

преди 12 години

Икономиката не се управлява със закони, най-малко бюджетният дефицит. Така при социализЪма, със закон, се спускаха плановете. Досегашната политика на ГЕРБ е нагло двулична - ужким много загрижени, да се вържел бюджетът без увеличение на данъци, ама като продължават тунеядците (повечето с фуражка) на държавна служба да не плащат осигуровки, да ползват дълги отпуски и пр. и КАТО СЕ ВДИГАТ ШОКОВО ВСИЧКИ ОСНОВНИ ЦЕНИ (от 1 юли пак парното), облагани с ДДС и пр.

3

Вучков

преди 12 години

Дянков да си подава оставката.Сега е 12:03, в 12:05 да си я подаде най-добре.

2

ii

преди 12 години

Тоз е много зле....Защо не се занимава с ТАЗ ГОДИШНИЯ бюджет. Опитва се да принуди следващите да правят политика такава каквато той не може да направи - с 3 бюдета?? СМЯХ!

1

Бай Танас

преди 12 години

На моренце ли ходи?!?!?Много си се изпекъл.Ние тази година ще останем Бели-нез ная пакта ли сте приели или ***...ама...:)Само хубави работи да Ви се случват,хаирлия да е