247

do 271

преди 12 години

Охо, и на шефа си Кутев четка си направил.. ще има бонусче в петък ;)

246

Анонимен

преди 12 години

Цачева за изцепката на Борисов, че българите са като кучетата му: Кучeтата на премиера са обгрижвани с любов27.06.2011 / 15:42 от: ГЛАСОВЕИзвестно е, че кучетата на премиера са обгрижвани с много любов, така бих могла да тълкувам по обратен начин това, което каза той. Институциите се отнасят с нужното уважение и любов към българските граждани. С тези думи председателят на Народното събрание Цецка Цачева коментира пред БНР скандалното изказване на премиера Бойко Борисов от събота, който заяви, че кучетата му са страхотни, но точно като българите трябва да се държат здраво.След като направи опит да омаловажи изказването на Борисов, Цачева опита да се измъкне с думите: Не виждам защо аз трябва да коментирам подобна фраза, още повече че не съм наясно с контекста, в която е казана. Аз съм убедена, че ние, народните представители, дължим избора си на българските граждани. Всеки български гражданин има моето уважение".Пред БГНЕС депутатът от БСП Антон Кутев коментира скандалното изказване на Борисов, като каза: Това е поредната дивотия на този човек, след като бяхме "лош човешки материал". За мен няма европейски премиер, който след такава реплика да продължи да бъде такъв. Не мога да си представя какво щеше да се случи, ако това нещо го беше казал френският премиер или германският премиер. Те щяха да го направят луд и за 24 часа щяха да го изкарат от Министерския съвет и да не го пускат да се връща обратно".

245

Анонимен

преди 12 години

Има много наивници, които мислят че Бойко е от друго котило..Вервайте, вие така и на Цара измислен повервахте. Утре друг ще е ..И така , до края на света..

244

Кутев

преди 12 години

Чухте какво каза шефа! Къде е Бай Колю? Е сега вече го уволних тоя мързеливец! Пак ще ми мрънка за увеличение, ама го пращам директно в предизборния щаб на Горно Нанадолнище!!!

243

Другари!!!

преди 12 години

Моля да се отнасяте по- сериозно към задачите си!Няма викове - ОСТАВКА, няма призиви за предсрочни избори, няма черни прокоби, че ако не гласуват пак за нас светът ще свърши....Форумът е постен, като вегитарианска куешка консерва!Залавяйте се! Ясен ли съм? Шефа

242

хвала

преди 12 години

Борисов се извинил на Костов, но пак не го взел за придворен ***.

241

Анонимен

преди 12 години

Да бе верно, какво направиха синьо-червената хунта за 20 години управление? За какво точно обвиняват Борисов в момента? Това е все едно аз да запаля къщата на някой, а той после да не обвинява мен, а пожарникарите, че не са му я изгасили достатъчно бързо.

240

едно куче

преди 12 години

Цвъцо никъде в демократичния свят съдебната система не е зависима от изпълнителната власт. Това е присъщо за диктаторските режими. ББ може да открива колкото си иска магистрали, но наръдът няма да приеме това да става за сметка на налагането на милиционерско- мутренски режим на управление. А ЦЦ с неговите плитки постановки по казуса "Янева" просто не заслужава да е повече министър. Да назначиш кумицата си за председател на СГС и да обявиш избора за прозрачен.............наглост на квадрат !!!!!!!! ВЪРВИ СИ МИЛИЦИОНЕРИНО ЕЛЕМЕНТАРЕН. 21 ГОДИНИ ТЪРПИМ ТОЗИ ПРЕХОД ЗА ЕДНА СВОБОДА НА СЛОВОТО И ЗА СПРАВЕДЛИВ СЪД , А ТИ И ТОВА ИСКАШ ДА ОТНЕМЕШ НА НАРОДА - МИЛИЦИОНЕРИНО

239

някой

преди 12 години

Е, не че е някакво утешение, ама италианците си имат Берлускони.След като му идва отвътре да се сравнява с Аполон, наш Бойко ни смята за верни кучета, махащи с опашки възторжено при вида на новите и лъскави магистрали!Ми що не вземе да ни построи едни алеи за кучета - да можем да се разхождаме на воля?

238

Анонимен

преди 12 години

249Чудя се, защо тия студенти не протестираха срещу Станишев и заменките ?

237

Овен за 246

преди 12 години

Овце сме? Няма за какво да се срамуваме? Много пъти почтенни хора са се натискали да стана управляващи. И ония там, като задружни хиени започват и ги свалят с компромати, инсценирани щуротии, упреци в некадърности ги гонят. И после почват да се ядат помежду си и да дърпат кокала като хиени, от време на време някой, койтон е е грабнал изреве нещо в опозиция, а после получи кокал и замлъкне.... Все едно е, че гледаш Африкански прайд от лъвове, чакали или хиени? Да,с рам ни е овцете, но си е факт.

236

Анонимен

преди 12 години

256-Точно този начин на мислене е грешен,и типично в Борисов стил.Аз нищо не направих,ама и тези преди мене така.Всичките са маскари.....Да гледаме сега е същото като да гледаме преди-едно голямо НИЩО!

235

Бесераст

преди 12 години

Ето го и агент Буда Борисов по професия лозунг-мейкър от великата школа на Кутевистите.

234

s

преди 12 години

Не мога да разбера защо Боко е с такова лошо мнение за кучетата, те са много приятни животни но и те не биха изтърпели БГ политиците!

233

Анонимен

преди 12 години

249Искат щастие за всички даром и никой да не бъде пропуснат, нали ? Лично ББ е отговорен за това ? много ***, в унисон с тезата ми - студентите са доста дебилни.

232

Пресмехулник

преди 12 години

Бсп, сдс, рзс, дсб ,Ал.Петров, Киларите, и цялата българска мафия - вкупом всичката тая камарила е против ГЕРБ. Познайте сега какво ги обединява.

231

до 247

преди 12 години

За 2 години кво мислиш, че може да се направи? Да станем Швейцария? По-добре питай кво направиха другарите за 20 години. От нулата до завършено. Цанков Камък и Водното огледало в Кърджали.

230

Анонимен

преди 12 години

Защитниците на Б.Б остават верни на своят идол...Той ги принизява до кучета,те му се кланят и викат "Осанна!"

229

до 241

преди 12 години

Бойко, защо анонимно?

228

Анонимен

преди 12 години

Рапоняк, кво друго да кажа..