249

vale_karo

преди 13 години

Драги форумци,ама много ако-та има тук.Ако това,ако онова,ако горе ,ако долу,но мен от най-ранна възраст са ме научили,че АКО-то мирише.Замислете се за причините за почти всички войни,а най-вече за двете световни,и не е ли време да се замислим накъде върви света със тези кризи.

248

пиле

преди 13 години

Който вярва, че СССР е щял да нападне първи, да сложи минус! Който вярва,че СССР нямало въобще да нападне, да сложи плюс! не мога да си представя страна, задълбочена в създаване на икономиката си, обсипанас проблеми да мисли за завоевателна политика? СССР е имал дас трои, да се модерницзира след факта, че от феодална страна, изведнъж скачат на най-високата степен (по теория) в отношенията между хората, а това изисква доста време да се урегулират нещата и отнощенията. Как ли пък ще нападне?

247

Томас

преди 13 години

249писано е - който има уши ще чуе - който иска да се вслуша в Божието Слово - който не иска - голяма изненада го чака скоро.

246

до петко

преди 13 години

Аз бъдещето не знам.Какво ще стане пише в "Откровение" (Апокалипсис) на св. Иоанн Богослов.

245

арсенал

преди 13 години

тоя станислав какви глупости говори.3 години великата съветска армия се мъчеше срещу смешната немска армия.грешките на хитлер и неподготвените войници за зимата спечелиха войната на ссср.време е да се знае това

244

петко до 241

преди 13 години

кога ще свърши евреийската революция начело с русия и сащ за превземане на европа.

243

я па тея

преди 13 години

Посочете фактите ,а не как и колко са промили тиквите на хората.Кажете например,че това е бил грандиозен социален експеримент и не случайно са разделили доста народи като Германци,Виетнамци,Корейци и т.н.т.Кажете също,че сега случващото се е също грандиозен социален експеримент вероятно също неудачен.

242

петко до 241

преди 13 години

не знаех че древните елини са евреи.ахил и омир и други са евреи така ли.

241

с

преди 13 години

Истината е че Сталин си е давал ясна сметка, че страната му,като световен пример на най-човеколюбивия и прогресивен хуманен строй, с най-добрия и справедлив порядък в обществените отношения и с непрекъснато увеличаваща се и нараствщата икономическа мощ със своята притегателна сила за подръжание от милиони хора по света и подкрепян от международното работническо движение, е станал истинска заплаха за господствашият световен империализъм и е бил принуден да сключи мирен договор с Германия за да осигури мир на западните си граници. Ангажиран в мирното икономическо строителство на социализма в собствената си страна въобще не се е подготвял за агресивна нападателна война,предоверявайки се на лоялноста на германците за опазване на мира и спокойствието по западните му граници което отчитат германците нахлувайки вероломно и срещайки отпор с остаряло и негодно оръжие още от 1-та СВ.

240

дядо Матейко

преди 13 години

Добре, че не е успял този мустакат азиатски пръч!

239

Анонимен

преди 13 години

Първите концлагери са направени от англичаните през Англо-бурската война. Но все тя.

238

Анонимен

преди 13 години

По принцип нещата са били моделирани.Хитлер загуби, но нещата, които е предсказал в "Моята борба" се сбъдват.Дори да беше победил това едва ли щеше да е за дълго и щеше да се срути управлението му (както се срути комунизмът).Целите на войната са били съвсем други.Премахване на монархиите в Европа (до колкото са останали). Победа на "демокрацията" (юдео-масонска измислица) и "комунизма" (също юдео-масонска измислица) и продължаване на юдео-масонската революция за завладяване на Европа.

237

петко

преди 13 години

тоя какви глупости говори.ако съветите нападнали щели да окупират европа.хахахахахха.сащ и англия ще тръгната да воюват с тях а нацистите японците и италианците също.какъв шанс за победа имат.

236

пена

преди 13 години

Я-а-а-а, хейтърите на днесбг, яко се развихрили днес. Да не са ви държали на сухо цяла седмица бре душици нещастни?

235

пиле за 233

преди 13 години

Първите концлагери са били при Адам и ***. когато Каин е ядосвал майка си и татко си, Адам го е затварял в кошарата с овцете, докато не се покае. И малкият Каин е плакал на шията на любимият си козел, в знак на мъка и покаяние. А причината за катастрофата на СССР е, същата както при Горбачов - вътрешни хора са блокирали въоръжаването на армията им. какот и у нас - нарязаха ракетите, разбиха техниката, продадоха поделения и терени. познайте кой е това? Наричат се само с едно име: ..... Сатана!

234

Анонимен

преди 13 години

И чичо Джо и чичо Адолф отдавна са станали на прах. И никога повече докато свят светува няма да се върнат. Дори когато Слънцето почне да изгасва, дори и тогава. Путин също ще ритне камбаната. И всички ние ще изпукаме като кучета.

233

arsenal

преди 13 години

слава богу че ссср не завладя европа.ссср в европа е ужасно.

232

Виктор

преди 13 години

до 204А да си чувал за ТБ-4Именно на него е летял *** многократно до Англия над окупирана от немците Европа.До 44та не е имало самолет който може да лети на неговата височина и скорост.Към 41ва е бил абсолютно недосегаем.Можел е да носи бомбен товар от 5(пет) тона.И да достигне Англия с един полет.Сталин не го е произвеждал защото е дал приоритет на щурмовата авиация.Иначе съмняваш ли се ,че руснаците са могли да го произвеждат в малки серии от по 10 000 да речем :)

231

жан вължан

преди 13 години

Запада като видя че Сталин обърна хода на войната при Сталинград се разтича да му помага . Разчитаха че Хитлер ще смачка съветска Русия и те ще делят с него баницата . Сащ да гушнат далечния север ,англия да гушка азия и хитлер европейска русия и кавказ. Ама им приседна и цункаха ръка на чичо Джо.

230

Анонимен

преди 13 години

Първите концлагери са били в Русия (ако направим сравнение м/у Германия и Русия).Хитлер просто е копирал от тях.Но мащабите при Хитлер са малки.Сега, че не се правят филми за Гулаг, а са направени сума ти филми за нацистките концлагери е друг въпрос.Това само показва до колко пропагандата промива мозъци.Като ви учат цял живот, че нацизмът е зло, а комунизмът е доброто, което му се е противопоставило и почваш да вярваш.Проблемът е глобален.В света не се правят филми за злото наречено комунизъм.Не се правят филми за Гулаг.Те не взимат оскари.Не се рекламират такива филми (ако ги има).