134

polar bear

преди 13 години

Ежедневно се публикуват стенограмите от заседанията на парламента и всеки може да ги прочете... защо е тоя зор да ги дават по телевизията ***?!Има само едно логично обяснение: по това време хората са на работа и няма как да го гледат, а вкъщи си стоят мързелите и пенсионерите т. е. основния електорат на БСП, които им вярват на глупостите...

133

Азъ

преди 13 години

Попитали Б.Б. какво мисли да прави с досадната опозиция.Човекът отговорил спокойно-Аз вече се разпоредих да им дадат цветни тебешири и сега те ще си рисуват тихо и кротко в ъгъла.

132

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ отхвърли искането да се предава директно по националните радио и телевизия. АМА КАК НЯМА ДА ОТХВЪРЛИ ,НАЛИ НАРОДА ЩЕ 4УЕ ЗА ИЗМАМИТЕ И ЛЪЖИТЕ КОИТО ВЪРТИ КОМУНИСТИ4ЕСКО-ТУРСКАТА ПАРТИЯ -ГЕРБ.

131

Жоро

преди 13 години

До 136Абе, май ти залепна релето. Я си изпий хапчетата

130

Анонимен

преди 13 години

Има парламентарен канал и там всичко може да се чуе!Не могат да запушат всичко гнусните милиционери!

129

Анонимен

преди 13 години

129 - па много тез комунисти бре! Почти цял народ, ако изключим герберите:)

128

Бай Колю

преди 13 години

Не, днес.бг! Не лишиха опозицията от нищо! Опозицията си е там и слуша, и участва, и се изказва... Лишиха нас - българските граждани от информация и скопиха за пореден път това, на което имаме право всички ние, според всички европейски и нашенски закони, директиви и традиции - свободният достъп до информация, която засяга всички нас! Която е жизнено важна за настоящето и бъдещето ни! Навряха свободата на словото и свободния достъп до информация в *** ***! Това направих! Нищо друго!

127

Анонимен

преди 13 години

до 136 - не е торбичка , а кесийка

126

Nalivach

преди 13 години

Тези престъпници от ГЕРБ използваха трагедията на хората за да се скрият от неудобните въпроси!Такъув цинизъм не си е позволила нито една партия в 20 годишния ни престъпен преходСРАМ ЗА ГЕРБ

125

BG

преди 13 години

Всеки, който не ходи да гласува всъщност гласува за турците. Колкото по-малко българи ходят да гласуват, толкова тежестта на турско-*** гласове е по-голяма. Ето защо няма защо да се сърдите, че живеем в мизерия след като се оставяме комунисти и турци да ни управляват 20 години.

124

до хората от прованс

преди 13 години

не се казва КАЗАН за ***, а КОНТЕЙНЕР или КОФА или КОШЧЕ. Не се казва ЧАНТИЧКА а ТОРБИЧКА или ПЛИКЧЕ, не се казва ЛАСТИЧКА а ЛАСТИК, не се казва ПАЗАРЯ а ПАЗАРУВАМ и др. и др. и много други.

123

БЪЛГАРИН 1

преди 13 години

Като е ден за траур в памет на загиналите не е ли кощунство довечера да има концерт или едномитно мълчание им е достатъчно.Ако и след този цирк се намерят хора да гласуват за Герб просто се за никъде. Ако Атака и сините не гласуват против правителството вече и на децата ще им е ясно,че става въпрос за парламентарна търговия- за това на изборите умната и според живота ,които живеем в момента.

122

Жоро

преди 13 години

До 129Точно така. Ибез това не ги бива в обясненията.

121

Анонимен

преди 13 години

червено-турската шайка със всички сили драпа да хване отново кокала :)ама свърши се тяхната, народа поумня

120

Писачев

преди 13 години

Всички писачи тук, са едно към едно с тея отсреща! Няма никаква разлика, от вас и от политиците. Просто ви е яд че не сте от тях. Няма червени, зелени, сини ... и тн. Има само отбора на Политиците и на Неполитиците. Нормално е да се дразните, като не сте там! Всеки вижда, че е по-добре да си в отбора на Политика! Имат власт. А вие нямате!

119

Анонимен

преди 13 години

БРАВО НА ГЕРБ----САМО МАЧКАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ---БЕЗ МНОГО ОБЯСНЕНИЯ.

118

до 111

преди 13 години

Братле ,....по-тихо ,да не се събуди .....НЯКОЙ в БГ !

117

Emigrant

преди 13 години

Като сте го подхванали този престъпник-Сергей СтаниШеф,трябва да го довършите.Но не да го оставите да напусне държавата ,а арест и народен съд.Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние,на жените му и всички свързани с него,доживотна присъда или смърт,за предателство към България и народа,за всички жертви след прехода,за кражби в особено голями размери-милиарди левове от гърба на народа,за хилядите безледно изчезнали млади хора,за унищожаването на Бъл. армия и икономика.Той стои в центъра на всички злини.Сега е момента ! Събудете се хора !

116

Анонимен

преди 13 години

А един приятел на Вучката твърдеше, че това е най-демократичното правителство:)

115

Гуем Страх

преди 13 години

120 нищо не е такова каквото изглежда