82

До Иван

преди 13 години

Иване,нали това целта е на кукловодите от ДС . Като сложат на власт един твърд ,ортодоксален комунист като Борисов насила да ни накарат да станем от БСП и да реанимират тази партия........Бойко/по известен от мутренските си години просто като тиквата/ е по голям комунист от всички взети заедно в БСП

81

Бай Колю

преди 13 години

БоСимеонов,Че то има ли някой, който да подкрепя герб?! Аз поне не съм срещал! Милион пъти съм питал привържениците им, и тук, и къде ли не, защо аджеба гласувате за гербавите, никой не казва! До ден днешен не съм чул един човек, който да е гласувал за герб! Всички казват, за да не са БСП, за да не са ДПС, за да не са марсианците... или в най добрият случай, щото гербавите били "най малкото зло"! Така че, гербавите нямат нито един глас, нито един избирател! Не са спечелили никого!

80

Анонимен

преди 13 години

СЕРГЕЙ ЩО НЕ СИ СТОИ В КЪЩИ И ДА ГЛЕДА НА "ЖЕНА СИ"ДЪЩЕРЯТА

79

Ето това е Герб

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

78

Анонимен

преди 13 години

"герб и кликата бсп да мълчат.те доведоха българия до това положение.ако бсп не бяха крали толкова много с ндсв народа нямаше да гласува за другите крадци -герб."Тъпотата на избирателят не може и не бива да се оправдава с нищо!

77

истината

преди 13 години

БСП МАЙ СА ВЕЧЕ МАЗОХИСТИ.... ЯВНО ИСКАТ НАРОДА ДА ГИ НАМРАЗИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ...НЕ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ ОТ ТОВА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГИ НАМРАЗИ---ТОВА Е МАКСИМАЛНОТО...ОМРАЗАТА Е ОГРОМНА.НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ КАТО ПОГРЕБЕМ КОТЕРИЯТА БСП.

76

Иван

преди 13 години

Това е най- некадърното,крадливо,олигархично ,мутренско правителство в историята на България. Което се опитва да попълни бюджета с непосилно данъци и глоби за населението като например от КАТ,НАП и т.н. БСП остави фискален резерв 8.7 милиарда долара а в момента е на санитарния минимум от 4.5 милиарда....По надолу означава рухване на Борда....Мутри крадливи,за няма и 2 години къде изхарчихте над 4 милиарда....? Къде мръсни крадци от ГРОБ ? ОСТАВКА *** КРАДЛИВА ТИКВА - ОСТАВКА !

75

ZAX

преди 13 години

Замислете се! Не сме ли ние виновни за положението ни в момента? Когато Костов разграбваше и разпродаваше държавата си мълчахме. Когато Горския дойде и довърши разгарабването, като разпродаде и националните монополи, пак си мълчахме и бездействахме. Костов от Великото народно събрание досега винаги е бил депутат. Костов е родоначалник на корупцията в големи мащаби. И той и всички останали са свързани с ДС и комунистите.

74

В ролите:

преди 13 години

Главните актьори в днешния червен парламентарен цирк:1. Майчето Манолова2. Курнелчето Нинова3. Сергейчето Станишев4. Лютви Местанчето5. Мишката Миков6. Румен Галев... или Петков беше?6. Румката Инкасатора (Р.Овч.)

73

STANISEV

преди 13 години

DALI NEKOI SE VRAZVA OSTE NA NOMERATA NI S VOTA

72

БоСимеонов

преди 13 години

Наистина не мога да разбера хората, които подкрепят ГЕРБ. Вижте фактите - партия, която е неясна по своята същност - няма платформа, няма идеология, няма принципи. Обединена около една личност. Това не е партия. Това е банда, която си има тартор. Толкова. Докъде мислите, че ще ни доведе това?

71

Боко

преди 13 години

Добро урто другари. Господа тоест. Сутринта станах измих си зъбите, свалих нощницата и нахраних кучетата. Сега видях,че на огледалото съм лепнал паметна бележка за някакви магистрали. Колко съм глупав, нали по цяла вечер ги сънувам.

70

анонимен

преди 13 години

герб и кликата бсп да мълчат.те доведоха българия до това положение.ако бсп не бяха крали толкова много с ндсв народа нямаше да гласува за другите крадци -герб.

69

голям ден

преди 13 години

Днес е деня за парламентарен рев на БСП-ДПС. днес ще гледат страшно от трибуната и ще тропат с краче, ще размахват червени юмручета, а в края на деня ще си приберат опашките между краката и ще ходят да си ***.....раните.

68

Анонимен

преди 13 години

"антикризисната политика на правителството...самата причина за този вот, е пълен провал...от шейсетте антикризисни мерки, които самото правителство прие...не изпълни нито една!"След като народът е вкарал достатъчно *** в парламента, за да е Боко *** спокоен при един вот на недоверие, то само народът може да ги изкара предсрочно оттам.И ако на народът му харесва да се гаврят с него, то Боко ще си управлява до следващите избори, без значени дали се проваля или не.

67

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 13 години

Позната от 20 години история.Идват ли избори,предстят вотове на доверие към управляващият кабинет.

66

Анонимен

преди 13 години

Дреме ми!!!

65

ДИДКО

преди 13 години

ГЕРБ СА ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО НЯМА САТЕЛИТИ ,ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИЙ СА НАВЪРЗАНИ ПОМЕЖДУ СИ ,ТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИ КАПАНИ

64

анонимен

преди 13 години

Предлагам от тук насетне, който не се е справил с задължения и обещания, било то БСП, СДС, ДПС и т.н. вън от парламента.Всяка партия решава сама, никой не пита своите избиратели за нищо. ***.

63

Кутев

преди 13 години

Бай Колю, не толкова дълги фермани моето момче! Няма кой да ти чете томовете, давай по-кратко, стегнато и съдържателно! Гледай от БоСимеонов!