14

воте

преди 13 години

Трагедията си е трагедия, траурът си е траур, ама какво общо имат с работата на парламента? май искат още един почивен ден, а? айде стига глупости, гласувайте тъпия вот - и по-добре да мине.

13

АТАКА

преди 13 години

НА КОМУНИСТИ И ТУРЦИ ИМ СЕ ИСКА, НО НЕ ИМ СТИСКА:)))))))))))))))00

12

отгоре към България

преди 13 години

Ако Апостолът можеше да погледне отгоре към България, щеше да слезе долу и щеше веднага да основе една нова Вътрешна революционна организация.

11

Анонимен

преди 13 години

Заради крадливите и безотговорни политици всеки ден умират повече хора, от тези в трагедията на м.Тракия. Я заради орязани медицински средства, я заради пенсия стигаща само за задължения към Държавата... Докато и един депутат още е жив, всеки ден е траур за България.

10

хитлер

преди 13 години

*** налазиха сайта.вие стедолни хора които са промито мозъци и освен ссср не знаят друго.и да цъкате минуси няма да промените нищо

9

марионетки

преди 13 години

Най-вероятно Ворлик е заповядал на марионетката си Костов да толерира другата му марионетка - пожарникаря!

8

Анонимен

преди 13 години

Ужас ! Ако е в деня на траур ще се заглуши жалното скимтене и няма да искат да ги слушат мамините сладки ! БСП/ДПС - ДА ПУКНАТ ДАНО!

7

хитлер

преди 13 години

партиите се опитват да ни покажат че не са толкоз крадливи ама ние си ги знаем.каквото и да опитват не става.те са бита карта.въ от бг

6

гражданинът К

преди 13 години

Какъв е смисълът от този ВОТ като е ясно отсега, че няма да мине? Какви са тея политически игрички? И едните, и другите нямате ли работа по важни проблеми? Не ви ли е срам бе, депутатите? Това ли ви е работата за България? По цял ден приказки и плюнчене, какво гласувате, какво работите? Защо ви е вот, който е ясен? Да минава времето...

5

за колко ?

преди 13 години

Интересно, за колко пожарникарят е купил сините? И дали е получил отстъпка или бонус-подарък? Или Майкъл Чорни отново любезно е съдействал с 200 000 долара?

4

Анонимен

преди 13 години

i tova njama da im pomogne na partiite. gorkite hora ot avtobusa, a firmata kato e falirala sega kakvo? 5 god. protakane sa syd? tia KOMUNISTI uni6toziha BG i vseo6te se gar4at i ziveiat.

3

БМ-13

преди 13 години

А, Цецка ще почива събота бре, кво извънредно заседание тогава. Може пак да иде на частен купон с охрана от НСО на Арбанаси.

2

PHANTOM MENACE

преди 13 години

тези пък се занимават с вотове разни..........и такава трагедия не им пречи да си разиграват цирка, *** крадлива ***...как няма никой с разум и чувства в този *** наречен парламент

1

хитлер

преди 13 години

сергейчо нещо много се загрижи за българия.само крадеш сергей не се прави на голям хуманист щото не си