192

БСП

преди 13 години

Социалистите през мандата си вдигнаха няколко пъти заплати и пенсии и тавана на пенсиите до 700 лв, но бяха оплюти че били крали. Милицонерите и *** не крадат, а стотинка не дадоха към заплати и пенсии и оставиха унизителния таван на същото ниво. Нещо не се връзва

191

evelina

преди 13 години

as pak ne razbiram ot kvo nedovolstvate,mi sega vseki ima vazmojnost da postigne neshto v jivota,nema partiini pora4ki,prosto ako si kadaren varvish napred.

190

Анонимен

преди 13 години

ЦАРЯТ в МАДРИД --- ДЯНКОВ зад МАДРИД У-У---уууууу

189

Анонимен

преди 13 години

знаете ли колко жито и дърва изнесоха фирмите на доган?.всеки ден ги гледах на пристанището дпсфирмите му.какво му направи бойко? нищо .

188

Професионал

преди 13 години

Колкото и да се пените, този месец ще живеете по зле, а това лято по- малко от вас ще ходят на почивка. Бедни сте защото не правите НИЩО. Затова и получавате нищо.

187

A40

преди 13 години

Интересна политика на гербавите комунисти и *** им атакисти. И какъв е смисъла да се осигуряваш на максимума, като ще ти сложат тавана и ще вземаш като останалите. Комунистите никога няма да се откажат от уравниловката си и пладнешките си обири

186

radka nai to4no

преди 13 години

go kazva ako she jiveem taka ,kato dobitak,nema smisal.

185

до Радка

преди 13 години

Не се отчайвай, винаги има надежда но повярвай ми, тя не е свързана със Станишев или който е от появяващите се на екрана лица!

184

мами

преди 13 години

Хора разберете живота е един омръзна ми да стягам колана остарях с тези лъжци . Кога ще свърши този кошмар немам нерви. Живурка си този измислен елит който влезе в водовъртежа излиза милионер ние нека духаме супата. кой ти мисли за народа пука ми за магистралите и залите затова всички вън от власта и разследване на имотите и парите с които са купени.

183

...иначе имат воля

преди 13 години

Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път....та и тоя, пенсии и заплати ама друг път....

182

Безобразие

преди 13 години

Това правителство мисли ли въобще за пенсионерите че умират от глад - как не те е срам Дянков да лъжеш народа и да го мъчиш - не си праветв илузиите че някои ще гласува за вас - не забравяите че една трета от населението на България са пенсионери и те няма да гласуват за вас - всички други се изнесоха от страната ни - засрамете се и се опомнете цхе народа умира от глад - не можем дори сметките си за ток да плати а за ядене не остават - долу Герб !!!

181

evelina

преди 13 години

na men toia mi prili4a na brad pit,mnogo e sladak

180

anton

преди 13 години

te predisnite samo pardqha ,tes sega se nasraha

179

до 163

преди 13 години

като се бори с корупцията защо доган е на свобода?

178

Анонимен

преди 13 години

И африканците са по-добре от нас защото нямат зима---няма печки няма ефтино парно ,няма зимни дрехи ,благодарение на такива корифеи в икономиката като Дянков и шефа му Борисов/популист 1 / сме наи големите прошлеци в цяла Европа след нас няма никои---ако имапо бедни от нас кажете ми ?

177

До 163

преди 13 години

Ало,клакьора,пребери си малко езика!Стига си *** ***!От такива като тебе сме на тоя ХАЛ!

176

Анонимен

преди 13 години

Дянков смята, че ще има консенсус със синдикатите за вдигане на пенсиите и добави, че сме една от малкото страни в ЕС, които могат да си позволят това.А защо не каже, че сме и на първо място с най-ниски пенсии и заплати??? Какво ни сравнява постоянно с най-развитите икономически държави??? Бедни сме били и все по-бедни ставаме за сметка на една шепа богаташи в Бг.Как не го е срам??? Жалки гербери!!!

175

Анонимен

преди 13 години

държавата отдавна е абдикирала от функциите си.ние нямаме никакво производство нямаме и финансови приходи.всичко от ес отива във определени мафиотски фамилии.

174

Анонимен

преди 13 години

Да,ще увеличат,от 125 евро,ще стане 126 евро!Простаци са нещастни!

173

Анонимен

преди 13 години

Колко *** взимат пенсии, защото си режат крайници нарочно (да не кажа всеки втори) и тОй ще им вдигне на тях пенсиите а на трудещите си в т.нар псевдо средна класа, която по принцип движи икономиката няма да им пипне доходите а само разходите ..... Абсурдистан се казва тази държава !