140

Анонимен

преди 13 години

Гърците смятат, че нещо им се полага по дифолт. Ама безплатен обяд няма. Нищо не им се полага, щом не са го изработили. Сега е нормално да искат сметка от управляващите си, но само с помощи през 6 месеца не става. Ако не си стиснат задниците ще разберат защо.

139

до 138

преди 13 години

Ти да не си секретарката на Дянков ?Звучиш съвсем като него.

138

До 135

преди 13 години

Абе защо пишеш глупости бе! Нищо не си проверил - най-ниските лихви по кредитите в Гърция в момента е 20% на годишна база! Не се излагай не пиши глупости. Не е възможно кредитния рейтинг на Гърция да е такъв и лихвите по кредитите им да са по-малки или дори да се доближава да нашите.

137

до 122

преди 13 години

Така ли!Дай пример какво влиза в тези 1,5 млрд., та да се посмеем!Тя Световната банка може да си отчита и моловете като ПЧИ, но това са обикновени "Балони"! Или преписва българските "отчети"!Чакам ПРИМЕРИ "Разбирачо" - 100 млн. едикакво си, 200 млн...! Дерзай!

136

Analizator

преди 13 години

Злорадството и вродената простотия, е типична за съвременния Бай ***!Факт е, че независимо от трудното положение, в което се намират комшиите,там никoй не проси или гладува,включително и милионите икономически емигранти от бившия соц.лагер и мюсюлманските просяци и бандити избягали от обещания им от порока им рай!Докато в нашата скъпа и мила татковина е тъжно да наблюдаваш ежедневно,как хора с по 2 висши образования търсят в кофите за ***,за да намерят нещо за препитание!Това ли е голямата демокрация ?Едва ли не след прехода повярвахме,че всички ще сърбаме със златни лъжици!

135

До 132

преди 13 години

В сравнение с гръцката икономика българската е не просто работеща, а супер ефективна и рентабилна. Твърде е вероятно поради ниския си бюджетен дефицит и външен дълг България да бъде поканена да се присъедини към еврозоната в следващите 2-3 години, което ще има моментален ефект върху лихвените нива по кредитите, следователно ще има много благотворен ефект върху нашата икономика.

134

Анонимен

преди 13 години

Прокси,що не вземеш да почакаш нас да ни приемат в еврозоната че тогава да даваш мнение? Тъкмо докато ни приемат ще пораснеш и ще почнеш да работиш.

133

Анонимен

преди 13 години

garcite imat ravita infrastruktora i torizam,4asa obtvens.i vzimat po 1000evro i na gore.a nei po 300evro redo.samo pati6tata za 10godini nemoje da si izravim.

132

един

преди 13 години

Проверих лихвите по заемите в Гърция и о, Чудо!!, Ами те са почти 2 пъти по малки отколкото в България!!!!???? И сега чета тази статия и се чудя..., какво става тука бе мамка му!?? Те са банкрутирали почти, но пак са с по сигурни банки от нашите, пък нали лихвата от риска се определяла..... изобщо нещо не е наред в България, но ще има "видов" ден май и тогава горко им на виновните!!

131

PrOxY

преди 13 години

Ebati mizernicite nikakva pomosht pove4e i van ot evrozonata i evropeiskiq sauz!!

130

до 130

преди 13 години

"А за Гърция най-лошото тепърва предстои, мисля че в следващите 3-4 години станадртът на жувот в България и Гърция ще е еднакъв, а след 5-6 ще ги минем"Ти си най-обикновен наивник! Сигурно така са разсъждавали и много хора през 90-та година, как през 95-та гърците ще ни "дишат прахта"! И как ще идват на "талази" гърчолята да ни пасат кравите и гледат старците! И на мен ми се иска да е така, но.... надали! Дано внуците ни го доживеят!

129

129

преди 13 години

Да не би да искаш да кажеш че ние ще спасяваме Гърция ли :))Ние,най-работещата и богата икономика в Европа :)))

128

S.w.o

преди 13 години

*живот

127

S.w.o

преди 13 години

Стига с тези лозунги бе хора...не разбрахте ли, че това беше измислица от сайта "новините такива каквито можеха да бъдат". А за Гърция най-лошото тепърва предстои, мисля че в следващите 3-4 години станадртът на жувот в България и Гърция ще е еднакъв, а след 5-6 ще ги минем.

126

Tervel

преди 13 години

Пак византийски номерца. Винаги,когато ромеите са на зор и почват да ни се умилкват. Така е било ,когато са ги напънали арабите 718г.,добре ,че са дошли българите да ги спасят. Те са на принципа 'разделяй и владей" и са факири да правят лицемерни номера. Но Средновековието отдавна е отминало и вече никой не се хваща на номерата им.

125

До 126

преди 13 години

Пишеш глупости! Гърция поддържа огромен бюджетен дефицит в продължание на 15 години и в един момент балона се пуква, същото е положението и със САЩ - балона ще се спука в един момент, ако продължават да го надуват. Когато дълга на една държава премине критичната точка /обикновенно годишния БВП/, кредиторите й се отдръпват и следва неизбежния колапс за които плащат гражданите й! Дълга на САЩ е най-големия нетен дълг, но в процентно съотношение с БВП е доста по-малък в сравнение с този на Гърция.

124

Апис

преди 13 години

Като и струва толкова флота да го продава.

123

МегаАлександрос

преди 13 години

И какво като имате малко дългове- нима живеете добре? Дори столицата прилича на бунище още със слизането от летището, да не говорим за малките градове. Всъщност най-задлъжнялата страна е САЩ, нима те са зле? Само средиземноморския флот на Гърция струва повече от държавния дълг, да не говорим за парите които хората имат на влог в банките. Разберете, проблема не е в Гърция- чрез нея се атакува директно ЕС и еврозоната....

122

Анонимен

преди 13 години

Така и не разбрахте че гърците не са издигали никакви лозунги за нас..

121

5

преди 13 години

И Гърция и Турция са на една географска ширина, съседи са, но едните са икономически тигър и 15-та икономическа сила в света /ще се изкачва още на горе/, а другите са затънали в дългове и вече се редят зад Еквадор и Ямайка.