124

Един Българин

преди 13 години

:) Има ли смисъл когато няма значение ?!? :) На вчерашните "сини" избори така наречени просто лъсна истината.... Първо че май май който е имал по голяма рода и повече "приятелски кръгове" е спечелил защото едва ли някой друг извън тях си е направил труда да ходи до урните за тези "смехотворни" предварителни избори.... Второ така наречените "победители" от вчера дали наистина си вярват че есента ще имат повече от 5-6 процента ?!?... Синята коалиция е доста "бита карта" отдавна.... То кой ли не е!

123

Анонимен

преди 13 години

Дано по скоро ги отвее там където отвя НДСВ! В онази част от историята, която никой няма да си спомня след години.

122

Анонимен

преди 13 години

Г-н Костов е най-интелигентният политик на новото време и този жалък чалгаджииски народ не го заслужава!

121

Пъч

преди 13 години

При Царя и Станишко ,се живееше добре.Да си върнем Царя , и с нея и "тройната коалиция".С Царя живота пак ще бъде хубав-Бойко е прав.

120

бивш седесар

преди 13 години

Повръща ми се от СДС и от Костов.

119

Анонимен

преди 13 години

Искам да споделя че, Нaционалното ръководство на ДСБ ще предложи на ръководството на СДС да не бъдат преброявани гласовете в секциите с необичаен ромски вот, съобщава на стената на профила си в социалната мрежа Facebook лидерът на ДСБ Иван Костов. До този момент над 300 почитатели на експремиера "харесват това", т.е. идеята на тъмносиния лидер, към стотина са и коментарите по темата.

118

COPY :::))))))))))

преди 13 години

BIG AL :::))))Някакви мутанти, на които им е забранено да мислят, да избират, защото ВМЕСТО ТЯХ , "мислят и ИМ избират" кандидатите - един компир , един руски гей и едно полутатарче , с вид на ходжа ,...та тези мутантиДАВАТ съвети и "критикуват" ТЕЗИ - които САМИ мислят и ИЗБИРАТ ...))))..Наистина сме страната на неограничената глупост на ..мутантите :))))

117

за да влязат...

преди 13 години

Само Петър Стоянов !

116

Анонимен

преди 13 години

Искам да питам dnes.bg: Колко ви платиха за тази статия?

115

2121

преди 13 години

И эКостов е ***, щото е голям демократ!Той и към изродската ДС беше демократ и това му изяда главата!!А бе до стената и роднините да плащат куршумите после, бе!!21 г. се влачим по корем и ченгетата ни пият кръвта!

114

2121

преди 13 години

90% от коментарите до тук показват само едно, че беше прав Царя, когато каза: "Българина да си смени чипа!"Същиге 90% са илюстрация на думите на ББ :"Кофти матрял"!А бе какво искате бе , подемократично нещо от предварителни избори, здраве!НоооооЗа бг *** никаква демокрация не е подходяща!Само диктатура!ДИКТАТУРА!!!!!!!!!!Т Я Г А!!Е това е!!

113

Анонимен

преди 13 години

Олигарсите мразят неистово Костов,и ги е страх от него.Затова пък аз избирам Костов!

112

ДА ЖИВЕЕ БСП

преди 13 години

НЯМА ПО-ПОДХОДЯЩ ПРЕЗИДЕНТ ОТ РУМЕН ПЕТКОВ.ТВЪРДАТА РЪКА НА БЪЛГАРИЯ.

111

до 103

преди 13 години

Абе *** 11 ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИНИ, четеш ли, се изредиха 3 Правителства, и всички имаха ЗЪБ на КОСТОВ, кой му намери нещо за съд бе???Защото КОСТОВ не създаде ОЛИГАРСИ, а ги натика с Партията им Създателкаи Параванов , в *** ***!!Тук има една четворка платени *** които пишат простотии, щото са ***

110

до 111

преди 13 години

Очевидно не живееш в Община Лозенец, където лицето Прошков е кмет в момента!

109

Анонимен

преди 13 години

Всеки народ си заслужава съдбата! Само по един поглед към физиономиите на Малинов и Христов е достатъчен, за да отличиш интелигентния одухотворен човек с градско излъчване от тарикат аграра. Може ДПС наистина да е натиснало *** да гласуват за Христов, но ако повече нормални хора си бяха размърдали задниците да гласуват, Христов нямаше да спечели. Аз няма да гласувам за президент в такъв случай. Ще гласувам за кмет само. А, да не забравя да повторя: поздравления, г-н Прошков! Ще направим каквото е възможно, за да станете кмет на София на мястото на даскалицата по руски.

108

Комунистотрепач

преди 13 години

105, бе ти си викай "бай бабо да не ме срещне мечка", щот ония, дето пееха на пода в парламента "Къде си вярна ти любов народна", а после бягаха като сърни под дъжд от камъни - и те тъй кат тебе мислеха, ама нали видя кво ги сполетя. ))) Що тъй става - накрая винаги червените *** го отнасят големия... )))

107

НАЛИ

преди 13 години

СК ,окончателно ...склопи очи ,и не остана ...нищо !Каквато ние демокрацията ,такъв ни е и ПРЕХОДЪТ!

106

Комунистотрепач

преди 13 години

))) Искам, как да не искам ! Падам си по такива работи.... ))

105

Анонимен

преди 13 години

Румен Христов ще спечели 3 % +/- 1% на първи тур-не повече!