170

...

преди 12 години

Добре, а кой очакваш да дойде да прави нещо в България въобще? Всичките ни бизнесмени са такива парашутисти с червени куфарчета и всички са много грешни, но поне някои малко от малко се опитват покрай далаверите си да подпомогнат с нещо и хората. Ганчев ако го нямаше, Ловеч сигурно нямаше да го има вече на картата на България с този темп на обезлюдяване... Хайде да видим какво ще стане първо, защото заводът е почти готов. Няма да хвърлят няколкостотин милиона просто така за тоя дето духа...

169

::))))))

преди 12 години

.В нормалните държави , а не - в Ловеч или Правец..:)))..Всички се 'прекланяме" кън 'гения' , 'Ентелекта'- на борчЕто от мафията на норчето ананиева..:)))Да живеят 'дребните " кражби на червената мафия ..:))))И си помислете ХУБАВО, когато един ден - ще искате "гаранционно" облужване ..:) Ха ха хааааааа...:))

168

fd

преди 12 години

kakvo mu e evtinoto na Great WALL HOVER (DJIPA)? HABI 20 NA 100 izvan GRADSKO BENZIN SAMI SI NAPRAVETE SMETKATA :) a i kitaiska kola.... ne mislq

167

Iwan

преди 12 години

требва да съм малко *** за да дам 25 хил за китайска кола правена в завод на мутра

166

Анонимен

преди 12 години

170 - Ако не си усетил защо хората ругаят значи си много зле:) Никой не роптае срещу работни места, а срещу същността на предлагащите работни места:) Хайде да не си припомняме една ловешка Круша, убита от снайперист и много други неща:) Още помни! като измрем може да разказваш небивалиците си на децата ти:)

165

...

преди 12 години

Ако заводът беше построен някъде покрай София сигурно големи фанфари щеше да има, но понеже е до Ловеч, дайте да се съсипем да плюем. Хейтват Литекс понеже Ловеч не бил футболен град, ами добре хайде като историята е толкова важна, Ловеч е с традиции в производството на автомобили. Самолети са сглобявани също в завод Балкан като е бил в разцвета си... Гражданите реват, че хората бягат в големите градове, като се прави нещо смислено в по-малък град, пак реват... Няма угодия за тоя народ...

164

Анонимен

преди 12 години

Снимката е много показателна за българските бизнесмени:) Делвичка и....:) Абе мутренска работа!

163

Анонимен

преди 12 години

166 - Защитата на права е дело и желание на загубилият ги:))))

162

A-z

преди 12 години

Дайте да видим какво ще стане, пък тогава да видим... какво ще стане! Големи пророци има тук.

161

:::))))

преди 12 години

Червен , ЧЕРВЕН е цветът на 99% -от МАФИЯТА , колкото и да се правите на 'ампета"..:)КОЛКО трудови дела има заведени в Ловеч, срещу ганчев ? А други дела ???A срещу златев в Правец ?? .НЯМА ....::)))))).ЕТО това е червена мафия ..:)))

160

Анонимен

преди 12 години

А нашата мафия строи МОЛ-ове , бензиностанции и хотели. Някой да ми посочи проспериращ бизнес в България? Някаква част от индустрията?

159

454

преди 12 години

Снимката е трепач!Показва мощ,но не автомобилна.

158

2121

преди 12 години

Нали знаете, че Лас Вегас е построен /в началото/ от американската мафия!И други неща прави с парите си, а руската мафия ги изяжда и изпива по яхтите и с ***!

157

Анонимен

преди 12 години

161 - Та так и не си разбрал, че мафията цвят няма, а се обединява около мангизите:))) Ще се оправиш! Идиологемите просто доказват същността ти:)) Това, което отричаш!

156

::))))))

преди 12 години

Когато мафията "инвестира" в нещо - това никога не е добре..Нито за данъците , нито за работните места , нито за България ::)))КОЛКО данъци е платила червената мафия ?? ::))))

155

2121

преди 12 години

Има два вида мафия:Руски тип мафия която изнася парите си извън страната си.Американски тип мафия, която инвестира в страната си.Дано нашата да е от американския тип!

154

доко доко доко

преди 12 години

абе истината е че докато не измрем всички които имаха мозък през тези години и наблюдаваха кой и как направи пари в абсурдистан,тия мира няма да имат..затова и се грижат да измрем по бързо.вий копеленцата им ще си вършеят както си искат на главите не "робите си

153

143

преди 12 години

Всъщност, все отнякъде трябва да се почне. Дано начинанието не е някаква игра само.

152

Анонимен

преди 12 години

Язи пари не давам на мутри! Ще купя нова Дачия, но местната мафия няма да спондорирам:)

151

Анонимен

преди 12 години

евала