67

Дрън Дрън

преди 13 години

*** един стар лаф... Крава с теленце - знаеш ли какво значи - проверена вързва. Айде, първа употреба вземи си една дефектна. Ама що за разсъждения имате някои направо ви се чудя как е възможно такъв дефект на природата!?

66

Chikatilo

преди 13 години

64...що бе братле хормона ме удари пролетно кво лошо има :))))))))

65

Chikatilo

преди 13 години

59...доста си глупав не се обиждай, ама не сравнявай с ***, защото затова сме на това дередже...българските жени не раждат, а ония цвъкат деца ! Така че да за пример е ! Евала !

64

Димитрова

преди 13 години

Щях да се зарадвам, ако бяха направили класация от секси майки - обикновени жени. Да бяха снимали майките, тичащи след децата - как ги кърмят, бършат им дупетата или ги разсмиват, за да не плачат. Съгласна съм, че има много привлекателни майчета, но е хубаво и да се знае, че не им е лесно да са във форма и да подържат външния си вид, особено когато това не им е професия и нямат помощ. Успех на всички, които са качили по 25кг, имат стрии и... гърдите им никога няма да бъдат, каквито са били!

63

Естет

преди 13 години

Чикатило, ти не се обаждай, че само за това мислиш

62

Секънд хенд

преди 13 години

Заплодените девойки не ми ги хвалете. Втора употреба жени не взимам (само коли)

61

Chikatilo

преди 13 години

На всичките дечица да им е*еш майките му се вика на тва !!!

60

Естет

преди 13 години

Много е добра тази от снимката, иначе разни лелки не харесвам. А тая Галена прилича на аграрка, да ходи на село.

59

Дрън Дрън

преди 13 години

Браво 47 Адашке ;-)Реално тези "миски" изобщо не ги харесвам, толкова "клъцни/срежи" има по тях, че изобщо не разбирам какъв пример могат да бъдат (освен за някоя фолк-фурия). А има такива българки, аз като жена им се възхищавам по улиците, чаровни, с хубава походка, свежи (в много случаи без грим), по над 30 г. с по едно - две деца, ама то тяло, сексапил,(без операции, без фитнес). А пък тези повечето парцали, къде всеки с пари да се избърше, айде моля ви се, това не са городостта на нацията.

58

Анонимен

преди 13 години

тази пък какво я хвалят с 4 деца, родила на 15, все едно трябва да е за пример, по тая логика всички *** са пример на нацията...

57

Анонимен

преди 13 години

аз се опитвам да се поддържам и да изглеждам добре и с малко пари, с много и баба знае, кво ми се хвалят

56

34567

преди 13 години

Тая "статия" все едно е написана от някой 15-годишен пубер. Поне граматическите грешки си оправете.

55

една

преди 13 години

"българката е жена, която обича да е в крак с модните тенденции и да се поддържа и дори след като роди, бърза да влезе във форма и да събуди мъжките фантазии..."---------------------------------------Съжалявам, немога да се съглася със статията! Аз съм сексапилна и лъчезална, не защото съм поддържана или в някаква супер форма, а защото съм обичана, зачитана и глезена от мъжът до себе си! А когато мъжът истинскиобича за него си всякак секси!

54

електорат

преди 13 години

НА ТЕЗИ РАБОТАТА ИМ Е ВСЕКИ ДЕН ДА ХОДЯТ ПО СЕРВИЗИТЕ ЗА ДА СИ ОПРАВЯТ ТУНИНГА!!!!!!! А ЦЕЦИТО Е КОНКУРЕНЦИЯ НА ДРАКУЛА!!!!

53

Ина

преди 13 години

Замисляли ли сте се кой е пуснал 14 год момиче да става манекенка? Това е резултат от чудничкото възпитание на родителите. В БГ се наслагва мнението, че не може да си хубава жена ако ни си ходила по конкурси и не си се снимала по *** в някой каталог, проблемът е че майките и татковците тикат децата си да стават това, а медиите го толерират със всевъзможни статии оправдаващи простотията с това че си известен и богат!

52

Анонимен

преди 13 години

Прави са хората по-долу, че тия не живеят нашия живот - мъжът им да е на заплата, да си гледат сами децата и къщата и същевременно да работят по 8 часа на ден. Второ - да ми дават за пример някоя, забременяла на 14 години, не, мерси. Тя не е забременяла от любов към децата, ами от... хм, други подбуди, да го кажем. Аз на тази възраст още съм си играела на криеница пред блока. Освен това май това да забремениш под 18-годишна се наричаше педофилия??? Всяка статия представя нещата тенденциозно.

51

някой

преди 13 години

В днешно време порното диктува всичко ... дори и статиите в днес.бг!

50

NoName

преди 13 години

С две думи: дърти ку.ви!

49

Oleee

преди 13 години

Тая класация си е чисто поръчкова! Половината от тия могат да изплашат всеки в тъмното или да участват във филм на ужасите без грим!

48

ттт

преди 13 години

Защо в класацията я няма началничката на Милянкова, собственичката на харема "Визаж" Калканджиева ?