138

избори

преди 13 години

Омръзнаха ми само за избори да слушам,мразя политиците.

137

и

преди 13 години

Този кабинет трябваше отдавна да е в историята на страната отдавна.Оставката да си подават до един- нестават за нищо, за олигуфренска държава може иначе са въздух и малоумие

136

и

преди 13 години

*** народ сме като незнаем че ни крадат толкоз години, толкоз ли сте захлупени че не виждате че Бойко хубавеца съсипа и малкото което остана бе непрокопсани хорица мале мале.

135

тежък

преди 13 години

браво точно така тряябва неграмотния и управляващ ни електорат досега на ДПС и БСП да бъде отстранен до колкото може от гласоподаване точно от това се страхуват те БРАВО

134

an

преди 13 години

TAZI DRUGARKA, E OGLEDALOTO NA VLASTA. TOVA NE6TO KATO HODI, SE TARKALQ. PROSTOTO PLEME, ZA POREDEN PAT IZBRA OT TRITE NAI DALGOTO. 21 GODINI VSE SE HVA6TA ZA TRETOTO.TOVA PLEME E TRQBVALO DA SI SEDI V AZIQ, A NE DA IDVA V EVROPA. TAM V PLANINITE, 6TE6E DA E NAI DOBRE. 6TQHA DA SE VARGALQT PO BILATA I DOLOVET.A NE DA PREVRA6TA EDNA RAISKA ZEMQ, V PUSTINQ. TAZI ZEMQ AKO E NA TEZI DARJAVI, KOITO SA V PUSTINQTA, 6TQHA DA Q PREVARNAT V RAQ NA ZEMQTA. A SEGA E ADA NA ZEMQTA.

133

Контра - Атака

преди 13 години

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ И ПОЗДРАВЯВАМ ИСКРА ФОДОСОВА ЗА ТОВА РЕШЕНИЕТОВА Е ВАЖНА КРАЧКА, В БИТКАТА СРЕЩУ КОНТРОЛИРАНИЯ ВОТ,ОТ КОЙТО НАЙ-ГОЛЯМА ПОЛЗА ИМАХА ТУРКО-ИСЛЯМИСТИТЕ от ДПС

132

и

преди 13 години

Няма да дам гласа си за ГЕРБ вече съжалявам ги и хората ,които ги подкрепят

131

Анонимен

преди 13 години

Тая *** на човек не прилича акъл ще ни дава хахахаахах

130

Позор

преди 13 години

Дългия учиндолец отново преиграва.Свърза честванията на българските герои с номинацията на Пръмова за президент.За сетен път се убедих , че тоя е много продажен тип.Ползва си предаването за политическа агитация.

129

и

преди 13 години

И Бойко Борисов е от най големите комунисти:-комунист мафиот

128

Анонимен

преди 13 години

Всъщност кой ще гласува за Герб че не разбрах

127

и

преди 13 години

По смешен комунист не сме имали, Тодор Живков само беше и той майтапчия , но не беше със селско мислене като Бойко филията с маз !!!

126

аз

преди 13 години

*** по слаба ли е? тая жена поне е умна за разлика от теб, нали?

125

и

преди 13 години

Престъпността и политиката са едно и също нещо, та каква по добра среда за ГЕРБ и Бойко Борисов да си печатат банкноти на гърба на Българина !!!

124

аз

преди 13 години

рад, сад, седасан и т.н. има специализирани лечебни заведения за такива като вас или ако мислите, че не сте за там на аерогарата , а ако нямате пари на централна автогара продават билети за турция, авганистан или някъде си но не стойте в БЪЛГАРИЯ като не ви харесва!

123

пунди

преди 13 години

баааххх тоя хикс..то туй на снимката не е хикс бе...това си е ГОЛЯМО О!!!ей ..та я ми е толкова гадфна и отвратителна че неможе повече..драйфа ми се от нея.по страшно от дебела гтрозна жена е само атомната бомба

122

до 119

преди 13 години

Че той доган си е баш комунист-милиционер! Комунистите го създадоха и го направиха техен агент!

121

Знак У

преди 13 години

Знака Х ще реши кой ще се добере до финикийските знаци.

120

Я, ДГД

преди 13 години

ДА ИМ КАЖЕМ ДРУЖНО: БОРИСOFF, ЦВЕТАНOFF, ДЯНКOFF, НАЙДЕНOFF ,НИКОЛАЙ МЛАДЕНOFF, ТОТЮ МЛАДЕНOFF ,РАШИДOFF И ОСТАНАЛИТЕ И НА ВАС ДГД.АЙ,ЧЕ МИ ПИСНА ВЕКЕ,НАХАЛНИЦИ ПРОСТИ,ЛЪЖЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ.

119

Ben

преди 13 години

По-добре Доган, отколкото комунист и милиционер