278

до rumen221

преди 12 години

Благодаря за подсказката! Извинявам се ако съм те засегнал, много е наводнено с платени драскачи....

277

време е :

преди 12 години

Всички *** - при ГОЦЕ и АБВГЗ

276

Анонимен

преди 12 години

Запалката президент!

275

rumen221

преди 12 години

276,Напиши си мислите на файл и с копи-пейст го публикувай...

274

истна е

преди 12 години

Алоо, платените драскачи на БКП, потрошихте си пръстите по клавиатурите за жълти стотинки. Не си напъвайте кратунките да измисляте кални дивотии - Борисов ще спечели изборите

273

Атака са виновни!

преди 12 години

Закон за обществения ред:(2) При провеждането на спортни и други масови прояви на открити и закрити съоръжения (стадиони, спортни зали), както и на други обществени места, се забранява:1. внасянето на огнестрелно или хладно оръжие, както и на други предмети, предназначението или употребата на които би застрашила обществения ред, живота и здравето на присъстващите.Закон за обществения ред:Чл. 2. (1) На обществени места и в частни имоти, находящи се на територията на СО, се забранява викането, шумният говор, пеенето, свиренето и създаването на неестествен шум, използването на озвучителни системи и други електронни устройства, нарушаващи обществения ред и спокойствието на гражданите, включително и за религиозни, политически и търговски цели .Закон за обществения ред:Чл. 7 Забранява се извършването на непристойни действия на обществени места нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото и личността.Чл. 23 Забранява се повреждането и промяната на пътните, тротоарните, градинските и паркови настилки и съоръженията; на телефонните обществени апарати, съоръжения и кабини; на заслоните по спирките на обществения транспорт; на обществените чешми, уличните хидранти, уличните, подлезните и парковите осветителни тела и съоръжения; на съдове за смет; на афишните съоръжения и площи, на скулптурно-декоративните фигури и елементи; на обществените тоалетни, сгради и огради; на противопожарните съоръжения, пътни знаци, табели, указатели, светофари, ограждения, съоръжения, превозни средства, както и на всякакви други общински имоти.

272

do rumen221

преди 12 години

Приателю, я ни светни как пишеш такива фермани, а нормалните потребители можем да пишем само с 500 символа? Да не си на щат в днес.бг? Служителите на сайта с привилегии ли се ползват? Или си по партийна линия?

271

Анонимен

преди 12 години

За БСП, ДСБ, ГЕРБ и ДПС или нищо или само в минало време.

270

Анонимен

преди 12 години

КЪМ 272 .Напиши на латиница Бойко Борисов и ще ти се плаче.

269

Анонимен

преди 12 години

Когато комунистите плюят някой значи ги е много ама мно-о-ого страх от него и държават върви в правилната посока , а не към Северна КореяБраво Бойко браво Борисов!!!НОРМАЛНИТЕ ХОРА ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ , А МУТАНТИТЕ НЕКА СИ ЛАЯТ ПО ФОРУМИТЕ !!!!

268

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

До 270. Дай линк да видя, щото една герболетка като тебе ми бе разправяла пак същото и така и не ги намерих тия 170 517 фена, или си мислиш, че като дадеш по различна цифра от 100 000 ще изглежда по достоверно? Или може би Бойко има 170 517 фенове в ***?

267

Добрата новина

преди 12 години

Другаря Румен Петков е поел по пътя на Батето.

266

Анонимен

преди 12 години

Бойко с 170 517 фена само в бука.

265

Анонимен

преди 12 години

Когато комунистите плюят някой значи ги е много ама мно-о-ого страх от него и държават върви в правилната посока , а не към Северна КореяБраво Бойко браво Борисов!!! НОРМАЛНИТЕ ХОРА ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ , А МУТАНТИТЕ НЕКА СИ ЛАЯТ ПО ФОРУМИТЕ !!!!

264

rumen221

преди 12 години

Приятели,Какъв е съвременния път за Държавното ни развитие...? Има го и на теория и на практика...!!!- Теорията се нарича - "Теория на конвергенцията..." и се роди през седемдесетте във Франция...!- Практиката се нарича - "Китайски икономически модел..." и започна с известната първа стъпка ... - "Една държава - две системи", същността на която е: - Разумно контролиран пазар, от силна национална държава..., и в "дъното" на Световната икономическа кризата отчете "само" 8% растеж... и до 5 години ще надмине Америка по брутен продукт!!!Дори Борисов ВЕЧЕ РАЗБРА, че дали ще е Премиер или Президент е ВСЕ ЕДНОПроблема на БЪЛГАРИЯ е извън партията му, защото са изнудвани, чрез Дянков, да провеждат, явно провалилата се по целия свят политика на "свръхлиберализъм" - в угода на свръх богатата Америка и в ущърб на 80% от човечеството,, ВКЛЮЧИТЕЛНО БЪЛГАРИЯ!!!В съвременните индустриални общества се наложиха два пътя за развитие...:1. Левият - Европейския или Демокрацията - Общество, което се управлява от или в името на мнозинството граждани, не в полза на най-богатите, а напротив, те се товарят данъчно от обществото, защото печелят от него и се въвеждат регулации на алчността им с антимонополни закони- Днес дори в САЩ го направиха, като посегнаха на своята Светая светих, на Свещенната американска крава банковата си система, имат погресивта данъчна стълбица иДРАСТИЧНО УВЕЛИЧИХА ДАНЪЦИТЕ ЗА БОГАТИТЕ И ИЗЛИЗАТ ОТ ФИНАНСОВАТА СИ КРИЗА2. Десният - Американския или "Либерализма", в основата на който е заложена Анархията или Бездържавието. Дивата алчност, при която - По-силния винаги е по-прав и е характерен и с най-зловещия му символ Кризите Държавата овладяна от монополите (както и при Комунизма) е крайната цел на Либерализма или това са бляновете за: Света като едно голямо село (Без, обаче, да казват в това село кой ще е кмета, попа, даскала и полицая, кой ще оре на нивата и кой ще проси)От бушуващата днес поредна Американска финансова криза, вече знаем, че това е Път за никъде!!!3. България ли??? Ние не следваме пътя нито на Либерализъм, нито на Демокрация, а МУТРОКРАЦИЯ!!!От 20 години, та до днес, властва Мафията в различните и политико-криминални проявления, легализирани като партии и дори Корпоративния данък, пенсионните, здравните и социалните задължения да са 0%, икономиката ще продължава да загива и пак няма да дойде нито един инвеститор

263

НФБ

преди 12 години

прочетете ПРОГРАМИРАНЕ НА УМА в блога и ще разберете как застрахователната мутринска компания ИПОН превърнала се в партия ГЕРБ и нейния велик вожд боко ни манипулират и как уфсите му пляскат след като са издоени ..остригани и поведени на заколение...

262

Анонимен

преди 12 години

г-н Борисов а ГЕРБ е нито дясна нито лява а си ченгеджийска партия

261

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

*** Бойко, ние не пасем трева, ама ни е ясно и че ти не си дясна партия, твоите мерки до момента ни извадиха от под-средното ниво икономика до икономиката на бананова република. И общо взето Дянков няма да обясни нищо, защото самият той слуша какво ти ще му кажеш а ти слушаш ония дето манипулират егото ти и ти викат "конграчулейшън". И на герболетките ще кажа, не подкрепям БСП даже напротив, просто ГЕРБ са по-зле и от тях.

260

НФБ

преди 12 години

много герберски и червени платени манипулатори в този форум!манипулирането на обществото не е от днес но при герб се вдигна в държавна политика!ИПОН се срастна с държавата след като си направи партия!Време е да се въведе и член първи от конституцията че няма друга партия освен ИПОН с дясно мислене!член 2 ..боко е несменяем министър председател и поста се предава по наследство! член 3 ..за особени заслуги към уфчето стадо на Св.дон боко Победоносец се присъжда и титлата ваше превъзходителство!

259

будала

преди 12 години

В този сайт има дръскачи, които само това им е работата - да хвалят една партия / обикновенно БСП / и да плюят останалите. Но истината е, че само дясната политика може да съживи икономиката.Всеки път , когато БСП вземе власта - след 4-5 г. идва жестока криза. Едва ли е случайно съвпадение. А Костов е ***, който навреди на БГ повече от БСП. ББ е *** мафиот-според амер. посланници, а и според мен. Спасение...няма...винаги ще бъдем зле! Защото сме ***, некомпетентни , крадливи и завистливи.